Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 4 WAN28070NL

Vergelijkbare producten

Bosch Serie 4 WAN28242NL

Bosch Serie 4 WAN28242NL
8,9 (102)

Siemens iQ300 iSensoric

Siemens iQ300 iSensoric
8,6 (37)

Siemens iQ300 WM14N272NL

Siemens iQ300 WM14N272NL
7,8 (11)
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28070NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WijTwee 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Lekker duidelijke knoppen , rustig qua geluid . Voor wasmachine mooi uiterlijk , goede uitleg in gebruiksaanwijzingen

Pluspunten

  • bediening
  • aantal DB

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ada Groen 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasresultaat !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine nu een maand in gebruik. Ben erg tevreden, schone was, goed gecentrifugeerd.
Echt geluidsarm. De ecostand gebruik ik regelmatig.
Makkelijke bediening. Echt een aanrader....
Het kinderslot moet je wel gebruiken ook als er geen kinderen in de buurt zijn omdat je hem anders alleen door er tegen aan leunen al op pauze kunt zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAN2807NL

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Staat sinds 6 dagen te draaien en is stil. Ook tijdens centrifugeren. Dat betekent dat wij de machine ook in de goedkope avonduren aan kunnen zetten. Van dit geluid wordt niemand wakker!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fleur 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Fijn apparaat,makkelijk in gebruik, fijn aangesloten en geleverd, en stil in gebruik, ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luuk 20-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28070NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Fluisterstil tijdens wassen en centrifugeren. Ook met weinig water en lage temperatuur prima resultaat.
De makkelijkste manier om ook iets aan het water en energieverbruik te doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Starten wanneer je wil
  • lang en kort programma (zuinig)

Minpunten

  • Het strijken erna

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

WAN28070NL 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De stille kracht in mijn huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Je hoort hem niet centrifugeren en hij loopt niet door de badkamer heen. Verder is de bediening prettig en speelt hij geen serenade af als die klaar is.

Pluspunten

  • geruisloos
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Smale 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
De machine is bijna fluisterstil.
Wast goed schoon .
Hij voldoet aan alles wat ik van een wasmachine verwacht.

Pluspunten

  • Hij is zeer stil
  • doet wat hij doen moet,fijne machine.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ik heb nooit zulke geweldige wasresultaten gehad.Chapeau!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Na de vele goede revieuws heb ik besloten om voor dit apparaat te kiezen. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo'n schone was gehad. Heerlijk fris en geen vlekje meer te bekennen. Geweldig!!!

Pluspunten

  • stil
  • zeer goede centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAN28070NL 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluidsarm

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Wasmachine was niet zwaar. Kon gemakkelijk geïnstalleerd worden. Staat niet te trillen en is verbazingwekkend geluidsarm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

OK 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker stil, duidelijke "klok"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, lekker stil, duidelijk in te stellen, duidelijk hoe lang die nog bezig is. Doet wat die moet doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudie Vrijbergen 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Wat een goede aankoop: het apparaat is heel stil, je hoort alleen het wasbolletje tegen de ruit. Er zijn veel eco en korte programma's. De machine is extreem zuinig.Iedere nieuwe Bosch is weer een enorme verbetering tov de vorige.( al meer dan 30 jaar Bosch fan!)

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • veel keuze programma's
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaôntje 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettige machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,2
Prettig in het gebruik. Werkt heel stil. Was, vooral katoen, zit wel lang in de machine.
Hoop er net zo lang mee te doen als met m'n vorige Bosch wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weesper 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

tweede Bosch apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

7,6
We zijn er erg blij mee en het maakt weinig geluid.
Alleen de sticker waarop belangrijke gegevens staan vermeld was moeilijk bereikbaar. Dit stond namelijk op de achterkant van de machine.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer