Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WM16W890NL

Vergelijkbare producten

Siemens WM16W790NL

Siemens WM16W790NL
9,0 (230)

Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Siemens iQ800 WMH6Y741NL
9,1 (65)

Siemens WM16W542NL

Siemens WM16W542NL
9,0 (312)
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 165 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16W890NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pietje precies 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Conclusie na intensief gebruiken: Absoluut een top machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Deze machine is het broertje van Bosch W32890NL (die duurder is en waarvan het bedieningspaneel minder overzichtelijk is).

Ik gebruik deze wasmachine ter vervanging van een Miele W935, op een tegelvloer in een was-droogzuil opstelling (met Whirlpool SKP101 stapelkit) onder een Miele T695C droger.

Zeer complete wasmachine met degelijk binnenwerk:
Toerental: 1600 TPM. Maximale vulgewicht: 9 kg. Energieklasse: A+++ 30%. Wasresultaat: A. Materiaal trommel: RVS. Trommelverlichting. Onbalans-controlesysteem. Koolborstelloze motor. Resttijdindicatie. Uitgestelde start. Overloop beveiliging. Spoelstop. Bijvulfunctie.
Bron: https://goo.gl/BMLtEc

Dankzij tijdelijke actiekorting, is de prijs laag ten opzichte van redelijkerwijs vergelijkbare alternatieven van andere merken.

Dat er wat water blijft staan in het compartiment voor de wasverzachter is volgens ontwerp (geen storing).

Siemens sensoFresh (is hetzelfde als Bosch Activeoxygen) functioneert alleen in programma's "sensoFresh" en tot 40 graden "Hygiëne".

Pluspunten

  • Zeer moderne/ zware specificaties (zie boven)
  • Geluidsignaal is uit te schakelen
  • Overzichtelijk bedieningspaneel
  • Waarschuwing bij water in de bodemplaat
  • Waarschuwing bij verstopping van afvoer

Minpunten

  • Geen gewicht indicator
  • sensoFresh is niet in alle programma's beschikbaar
  • Bedieningspaneel en handleiding alleen in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Greuter 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Extra opfris optie zonder wassen!Zuinig en goed voor milieu!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Met een gezin waar vaak van kleding wordt gewisseld (meiden) is de drycleaning(opfris) methode super!,als het gedragen kledingstuk niet echt vuil is maar naar bv rook of parfum ruikt,is het erg handig dat je het kunt opfrissen! Het ruikt weer schoon of het bij de stomerij vandaan komt,en is zo klaar! Geen miniwasje,droger etc.Je spaart het milieu(energie,wasmiddelen,water) en zo dus ook geld! Win win product! Top!

Pluspunten

  • Max 9 kg wasgoed dus grote trommel !
  • 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Damen 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Heb een Siemens wasdroger die prima bevalt. Nu ook gekozen voor een Siemens wasmachine. Geeft elk programma duidelijk aan en geeft ook het gewenste resultaat. Hygiëne programma ook fijn vanwege allergie huisstofmijt. Geweldige machine die doet wat hij belooft.

Pluspunten

  • extra hygiëne en fresh programma
  • duidelijk en overzichtelijke weergave programma's
  • programma wasmachine reiniging

Minpunten

  • iets meer lawaai dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 09-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine met handige sensofresh functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait (dus zonder dat de kleding met water gewassen wordt) en de kleding kwam er heerlijk fris uit. Makkelijke en overzichtelijk instellen van programma's. Grote deuropening waardoor de was er makkelijk in en uitgehaald kan worden. Zeer zuinig in stroom / water verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff en Angela 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
We zijn gevallen voor de SensoFresh functie van deze wasmachine. Het is even gek om stoom in de wasmachine te zien, maar de zuurstof reinigt alles weer helemaal fris. Dat het apparaat ook zo stil is, is een fijne bonus. De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen en eigenlijk werkt het hele apparaat heel vanzelfsprekend. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Stil
  • SensoFresh optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

desloperrr 05-12-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk display

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
deze wasmachine heeft een grootte opening om de was in te doen en er kan 9 kilo wasgoed in.
de machine wordt als zeer zuinig aangeprezen.
en er zit een functie op om met actieve zuurstof et wasgoed 99 % bacterievrij te krijgen. dit alles gaf de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesKoe 11-01-2020

Jammer, verbeterpunt voor Siemens

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

8,0
Helaas kan de deur niet naar rechts geopend worden.
Gemiste kans voor mensen die de machine zo moeten zetten dat je er altijd omheen moet in een nauwe ruimte, of erover heen hangen, [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasprestatie 07-01-2020

Geluid van apparaat

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Veel stiller dan ik gewend was bij mijn vorige apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasprestatie 07-01-2020

Geluid van apparaat

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Veel stiller dan ik gewend was bij mijn vorige apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pien 30-12-2019

Heerlijk apparaat!

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Ontzettend fijne machine! Makkelijk in gebruik, diverse functies, alles is apart in te stellen. De was is door de 1600 toeren ook echt veel sneller droog. Het lichtje in de trommel is een extra fijne bijkomstigheid! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 30-12-2019

Wasresultaat

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Voldoende instelmogelijkheden om een schonee was te krijgen. Eenvoudige en logische instellingen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

De vries 19-12-2019

Supermachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Onze oude Siemens nog steeds werkend na 13 jaar maakte steeds meer herrie en trilde en deed! Hij draaide alle dagen bijna, ook de handdoeken van de kapsalon werden er in gewassen! Maar onze nieuwe hoor je niet en beweegt amper!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ramazan c 17-12-2019

siemens wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

8,0
Ik heb al twee weken siemens wasmachine,
het is erg stil en werk perfeckt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ramazan c 17-12-2019

siemens wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

8,0
Ik heb al twee weken siemens wasmachine,
het is erg stil en werk perfeckt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 16-12-2019

Prima apparaat!

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Ik heb de machine nu een aantal weken in gebruik en hij bevalt me tot nu toe prima. Het enige dat ik kan opmerken is, dat de voorkant recht is en je dus gemakkelijk tegen de tiptoets aan kan gaan staan, maar dan volgt er wel een piep, dus zet je hem niet zo maar uit.
Veel beter dan mijn vorige machine! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilma S 15-12-2019

Siemens wasmachine iQ700

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Uitstekende prestaties, geruisloze machine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine voorlader 06-12-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine pas drie weken en nog niet alles kunnen proberen, maar tot nu toe bevalt hij wel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ingrid 11-11-2019

Super fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
In een woord een geweldige wasmachine top! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 04-11-2019

Tevreden

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Machine is makkelijk te bedienen, weinig geluid maar bovenal De was is schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carolien 27-10-2019

Super mooie en stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Mooie machine en zeer stil. Even wennen, maar de bediening is ook erg makkelijk. Veel functionaliteiten die het wassen vergemakkelijken. Super tevreden. De tijdsindicator vind ik ook erg fijn. De sensofresh mogelijkheid vind ik een verrassende toepassing van de machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews