Siemens iQ300 WM14N272NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N272NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nina 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, doet wat hij moet doen. Ik heb deze gekozen vanwege de prijs/kwaliteit verhouding en de milieuvriendelijkheid. Ik heb tot nu toe alleen de eco-stand gebruikt en die bevalt prima. Hij doet er dan wel wat langer over, maar dat is voor mij geen probleem. Hij is ruim groot genoeg voor een 2-persoons huishouden; we sparen de was op totdat we genoeg hebben om hem vol te krijgen. Het is ook erg fijn dat je de was nog even kunt pauzeren als je wat bent vergeten toe te voegen. Het enige nadeel vind ik het touchscreen, daar ben ik persoonlijk gewoon niet zo'n fan van. Ik zou liever gewoon meer draaiknoppen of drukknopjes hebben.

Pluspunten

  • Veel programma opties
  • Niet al te luidruchtig
  • Bijvul optie

Minpunten

  • Touchscreen (persoonlijke voorkeur)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ESwarts 15-10-2019

stille koop

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

10,0
zeer stille goed bedienbare en zeer goede koop/prijsverhouding [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Remco 13-10-2019

Hij doet wat hij moet doen en is stil

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

6,0
Goed apparaat, alleen komt hij niet echt robuust over. Hij doet wat hij moet doen en heeft veel extra functies en is ook heel stil. Maar de bediening en wasmiddel vulbak komen niet erg solide over. Gelukkig gebruik ik die laatste niet veel en de bediening zal ik vanzelf wel gewend aan raken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeanne 13-10-2019

Fantastische machine.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

10,0
Snel en genoeg opties om zuinig en milieubewust te kunnen wassen. Ben zeer tevreden met het wasresultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ita001 09-07-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken deze machine in bezit. Een duidelijke/makkelijke handleiding en doet goed wat hij moet doen. Zeer tevreden met het apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Molen 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening, goede onbalansregeling

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

7,0
Goede ervaring met eerdere Siemens machine, stevig en robuust, eenvoudige bediening, duidelijk informatiescherm.

Pluspunten

  • duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine , doet wat ie moet doen en vrij stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en vrij stil.
Zeer aantrekkelijke prijs voor een gerenomeerd merk.
De tijd zal het leren hoelang ie het prima blijft doen , hopelijk vele jaren.

Pluspunten

  • scherpe prijs
  • erg stil
  • waterfilter op de slang

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja W 20-09-2016
  • Product paar weken in bezit

prima service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

8,0
Goede uitleg van de siemens service medewerker,
handleiding bladzijde 29 klopt niet bij type IQ300: temp en toerental verschijnt niet op display.

Minpunten

  • fout in handleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

NatasjavV 19-08-2016

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine voor een mooie prijs. Voldoende wasprogramma's en zelf instelbaar. Makkelijk in gebruik middels het touchscreen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annikablank 13-06-2016

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N272NL

Algemene score

10,0
Wasmachine met alles wat je zoekt qua mogelijkheden: eco en speed stand, zelf de temperatuur kiezen bij het programma en de veiligheid van aquastop. De machine heeft ruime keuze tussen lange en korte programma's, wast schoon en centrifugeert (ondanks b droogkwaliteit) toch goed! Zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer