Bosch WAT28361NL - Reviews

8,7 Lees 11 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Power 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top materiaal

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat PGGM in samenwerking met de bobshop mij voor dit prikje deze prachtige machine heeft kunnen laten kopen. Een top investering en zeker een aanrader. You've make my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno van Rijthoven 31-12-2016 Product paar maanden in bezit

stil en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch is altijd degelijk en kwalitatief product en het is energie zuinig zowel elektra als water verbruik.
en hij is stil met draaien

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • degelijk
  • mooi in afwerking

Minpunten

  • brand kleinlampje ,als was klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mert 21-12-2016 Product paar maanden in bezit

Top Machine, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine. Super stil en wast als de beste. Droogresultaat is redelijk, maar daar is hij niet voor gekocht.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noud 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine enkele dagen in huis. Staat in de bijkeuken en is erg stil. Zo stil dat we de eerste keer even hebben gekeken of hij wel aanstond. Verder voldoende programma's die makkelijk in te stellen zijn met de draaiknop. Aanrader zowel op kwaliteit als prijs.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • programma's
  • zuinig

Minpunten

  • iets langere wastijden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

serena 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

goed werkende wasmachine

Algemene score

9,2
Een goed werkende machine. Heb hem nu 1 dag in bezit en meer wassen kunnen draaien hij is energie zuinig geeft weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Br18 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Algemene score

8,6
Gebruiksersvriendelijk en snel! Zou niet zonder kunnen. Apparaat wast schoon en past nodig zelf de resterende tijd aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe wachmachine

Algemene score

8,2
Hij is super stil, Een zeer goede was resultaat.

Kreuk niet. Zeker de prijs kwaliteits verhouding is er goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Josee 14-06-2016 Product paar weken in bezit

beoordeling

Algemene score

9,2
De wasmachine wast met weinig geluid, hij is zo stabiel dat hij niet schudt tijdens het centrifugeren ondanks mijn houten vloer.
Er kan veel wasgoed tegelijk in, wasgoed komt er fris en schoon uit. Er zitten veel verschillende wasprogramma's op. Ik mis wel de 30 graden was katoen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Volop genieten

Algemene score

8,0
We genieten met een gezin van 5 personen van onze nieuwe wasmachine. Schone was, weinig geluid en een ruime inhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beagletie 07-06-2016 Product paar weken in bezit

Opnieuw een Bosch wasmachine gekocht.

Algemene score

8,0
De vorige Bosch wasmachine heeft het 13 jaar zonder problemen volgehouden,daarom opnieuw gekozen voor Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Tol 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede en zuinige bosch wasmachine

Algemene score

9,0
Als u een zuinige en stille wasmachine zoekt raad ik u deze Bosch wasmachine aan.Hij wast echt stiller als de andere wasmachines.
Hij is ook makkelijk in gebruik en op het display kunt u zien hoelang de wasmachine nog moet, en u kunt hem ook later aanzetten, en eco draaitjes doen.
Gewoon n goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer