Bosch Serie 6 WAT28361NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trouwambtenaar 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig en korte programma's!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer eenvoudig te bedienen wasmachine! Welke ook korte programma's heeft! En......voor mij ZÉÉR belangrijk;,....je kunt er één..kledingstuk in wassen. De meeste machines wegen zo nauwkeurig dat één kledingstuk te licht is voor het centrifugeren.
Maar.....deze machine is geweldig want bij deze gaat dat prima! !!!!
Kort om : een wasmachine die precies wast naar mijn wensen en ...ook nog eens spotgoedkoop is! Krijg zelfs nog 25 euro back!
Een toppertje! Mijn vorige Bosch wasmachine heb ik 23 jaar gehad zonder euvels. Super blij mee!!! :-):-):-)

Pluspunten

  • Korte wasprogramma's!
  • Eén kledingstuk kunnen wassen!
  • Extra snelle wasprogramma's, extra water tip toets

Minpunten

  • Geen!!!
  • Geen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine enkele dagen in huis. Staat in de bijkeuken en is erg stil. Zo stil dat we de eerste keer even hebben gekeken of hij wel aanstond. Verder voldoende programma's die makkelijk in te stellen zijn met de draaiknop. Aanrader zowel op kwaliteit als prijs.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • programma's
  • zuinig

Minpunten

  • iets langere wastijden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Power 30-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top materiaal

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat PGGM in samenwerking met de bobshop mij voor dit prikje deze prachtige machine heeft kunnen laten kopen. Een top investering en zeker een aanrader. You've make my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is veel stiller en zuiniger en super makkelijk te bedienen dan mijn vorige wasmachine Centrifugeren is stil en beter dan de oude (mag natuurlijk wel na 19 jaar) . Voor deze prijs kun je nooit een miskoop hebben.

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Centrifugeren zorgt voor drogere was
  • koolborstel loze motor met 10 jaar garantie

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine deze Bosch WAT28361NL. Hij doet wat er van wordt verwacht, met gebruik van zo min mogelijk water en energie. Ook de programma-keuzemogelijkheden zijn ruim voldoende. Ik ga hier veel plezier aan beleven. Ook de levering door AO.NL verliep geheel volgens verwachting, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Gering energieverbruik
  • Gering waterverbruik
  • Ruim voldoende programma mogelijkheden
  • 10 jaar garantie op de motor
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige wasmachine was al 12 jaar oud en ten op zichte van deze echt een oud beestje. Deze wast stil, schoner, meer, maar absoluut niet sneller. Ik verwacht dat dat laatste vooral te maken heeft met de energie besparing, maar dat kan ik nu nog geen uitspraak over doen. Tot nu toe een ontzettend fijne machine voor een gezin met kinderen en huisdieren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Zuinig maar kan ook snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bijna geluidloos, ook tijdens t centrifugeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijna geluidloos, ook tijdens t centrifugeren. Grote vulopening. Makkelijke bediening met veel keuzeprogramma's. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Pluspunten

  • Mijn geluidloos
  • Makkelijke bediening
  • Grote vulopening
  • Kan een flinke hoeveelheid was in. Veel handdoeken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen 25-07-2017

Bijna geluidloze wasmachine

Algemene score

10,0
Wasmachine maakt weinig geluid, ook niet met centrifugeren. Grote vulopening en de was komt er goed " droog" uit na t centrifugeren.
Makkelijke bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Evert Jan en Astrid 11-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille wasmachine met optimaal program. Ook nog groen A***.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine uit 1988! had kuren en waste niet meer echt schoon. Wat een verademing; zo'n stille machine, die ook nog eens veel zuiniger is. We hadden veel eerder die stap moeten zetten. Maar weet alles maar ens vooruit. Blij met onze Bosch 6 WAT28361NL

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • optimaal programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajk 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime trommel, mooi front met touch bediening. Machine is super stil en biedt ruime keuze aan programma's. Kortom; top machine!

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astarde 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

eindelijk een échte wasautomaat! Bosch natuurlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine. Zuinig en snel. Goed leesbaar display. Op naar een schoner milieu met BOSCH!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

roy 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine. Helaas niet zelfstandig te bedienen door blinde mensen (behalve de knop voor het instellen van de temperatuur).

Pluspunten

  • heel stil
  • erg zuinig

Minpunten

  • niet zelfstandig te bedienen door blinde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

k.ellen 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

goed uitziende wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de wasmaschine, bevalt prima verbruikt minder water en stroom dan de oude en wast ook schoner, snelle reactie van het
display en verder is hij kwa draaien stiller en geeft goed aan als er iets mis is of als hij klaar is met de was.

Pluspunten

  • wast droger en schoner

Minpunten

  • gevoellige display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi wasmachine, makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
betaalbare wasmachine, met zijn 7 kilo inhoud.
maakt weinig geluid.
simpel korte programma's draaien.
zeer tevreden.

Pluspunten

  • geluidloos
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nightnurse 23-06-2017

Fijne machine!

Algemene score

8,0
Prettige machine!
Even wennen dat wasprogramma's langer maar wel zuiniger zijn dan mijn vorige machine.
Jammer dat bij korte wasprogramma, het toerental van centrifugeren niet automatisch de maximale 1400 toeren zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

D. Bakker 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Tot nu toe Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nog maar kort maar voor nu zeer tevreden. Duidelijk alles aangegeven. De was komt er droger uit dan de vorige wasmachine en het toerental is nu iets lager! Met de ervaring tot nu toe Prima!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • De deur met vast greep
  • Droge Was
  • Formaat

Minpunten

  • kan ik nog niet beoordelen misschien later?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AAH 10-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinige en mooie wasmachine/wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al jaren een prima ervaring met Bosch witgoedmachines, dus de keuze was zo gemaakt. Het merk, de zuinigheid, aanschafprijs en uiterlijk zijn perfect!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Monster 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie gebruiksvriendelijke machine met goede prijs kwaliteit verhouding blij mee. Ruime trommel goede centrifuge en schone was alles wat je van een wasmachine verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Behalve dat het een perfecte wasmachine is, hij is stil en doet precies wat wij willen, verliep het bestellen en leveren ook vlekkeloos (via Coolblue)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijke programmakeuze, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede, betaalbare wasmachine. Energiezuinig, met een duidelijke programmakeuze. De trommelinhoud is 7 kilo, dus er kan flink wat was tegelijk in.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • katoenwas, duurt langer dan 3 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews