Bosch Serie 6 WAT28361NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trouwambtenaar 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig en korte programma's!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer eenvoudig te bedienen wasmachine! Welke ook korte programma's heeft! En......voor mij ZÉÉR belangrijk;,....je kunt er één..kledingstuk in wassen. De meeste machines wegen zo nauwkeurig dat één kledingstuk te licht is voor het centrifugeren.
Maar.....deze machine is geweldig want bij deze gaat dat prima! !!!!
Kort om : een wasmachine die precies wast naar mijn wensen en ...ook nog eens spotgoedkoop is! Krijg zelfs nog 25 euro back!
Een toppertje! Mijn vorige Bosch wasmachine heb ik 23 jaar gehad zonder euvels. Super blij mee!!! :-):-):-)

Pluspunten

  • Korte wasprogramma's!
  • Eén kledingstuk kunnen wassen!
  • Extra snelle wasprogramma's, extra water tip toets

Minpunten

  • Geen!!!
  • Geen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine enkele dagen in huis. Staat in de bijkeuken en is erg stil. Zo stil dat we de eerste keer even hebben gekeken of hij wel aanstond. Verder voldoende programma's die makkelijk in te stellen zijn met de draaiknop. Aanrader zowel op kwaliteit als prijs.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • programma's
  • zuinig

Minpunten

  • iets langere wastijden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Power 30-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top materiaal

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat PGGM in samenwerking met de bobshop mij voor dit prikje deze prachtige machine heeft kunnen laten kopen. Een top investering en zeker een aanrader. You've make my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice verburg 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service va AO.nl vriendelijk en correct geholpen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine en volgens planning keurig en netjes gratis geïnstalleerd. Ik zou hier weer opnieuw bestellen

Pluspunten

  • Goede service
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE Bosch WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de machine net in gebruik, moet goed opletten welk programma je aanzet .
bij fout programma komt de was er nat uit, niet alle programma`s kunnen op 1400 toeren
vind het een mooie machine, en na 12 jr een andere Bosch gehad te hebben zal ik aan deze snel wennen!!
duidelijke beschrijving en programma boekje zit erbij

Pluspunten

  • stil
  • veel programma`s
  • grote opening
  • apart centrifugeren

Minpunten

  • niet alle programma`s tot 1400toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Appie Huijsen 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht op aanrading van een vriendin en Bcc ik had eerst een Samsung op het oog maar de verkoper raden die af omdat Bosch veel beter was ik heb hem gebruikt en vind hem heel goed wassen ik had er eerder aan moeten beginnen.

Pluspunten

  • wast goed
  • droogt goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeMoeder21 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude wasmachine maakte enorm veel lawaai bij het centrifugeren. De was kwam er vaak muf uit. De nieuwe machine maakt geen lawaai, is bijna fluisterstil. Heb nu meerdere programma's gebruikt en ik mort zeggen dat de was er superschoon en fris uitkomt. Voor mij de aankoop van het jaar.

Pluspunten

  • Alles aan deze machine is een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique v g 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine gekocht perfect en met geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie bosch wasmachine 7 kilo ideaal perfect en met geluidje als het programma klaar is hahha alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine gekocht als vervanging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aansluiten was zeer eenvoudig, 1ste was gedraaid. Echt weinig geluid, Nu hoor je het verschil met de 18 jaar oude Bosch machine, welke tot dit weekeind fijloos heeft gewerkt. deze is echt zoveel stappen verder. Het is even zoeken naar alle mogelijkheden, maar weg wijst zichzelf. De was is super schoon en voldoende gecentrifugeerd. Niet vergeten de transportverzegeling voor het plaatsen te verwijderen, maar dat kom je vanzelf tegen als je de duidelijke gebruiksaanwijzing leest en opvolgt.

Pluspunten

  • stil
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiwi 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is in veel opzichten uitstekend maar het cetrifiguren kan beter.
De machine maakt tijdens het wassen inderdaad heel weinig geluid maar als hij gaat centrifiguren maakt hij bij ons veel trillingen.
Toegegeven de vloer waar hij op staat is van hout en onze oude machine maakte er ook een potje van en die veroorzaakte nog meer herrie en trilling.
Wij hadden in de beoordeling mee genomen dat hij minder trilling zou veroorzaken maar dat valt een beetje tegen,verder een zeer fijne machine met veel gebruikers gemak!

Pluspunten

  • Wast stil
  • Wast snel en schoon

Minpunten

  • Was niet helemaal droog
  • Bij ons helaas centrefuge niet trilling arm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine die erg stil is in gebruik. Ook zijn de wasresultaten uitstekend en is de machine gemakkelijk te bedienen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

psmvdpol 10-12-2017

Super

Algemene score

10,0
Relatief stille machine. Bij wassen hoor je het bijna niet. Bij centrifugeren hoor je het wel maar beschaafd geluid. Ziet er robuust uit. Programma makkelijk en logisch in te stellen. Alleen het inschakelen van het kinderslot is een probleem. Druktoesten werkt niet goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is veel stiller en zuiniger en super makkelijk te bedienen dan mijn vorige wasmachine Centrifugeren is stil en beter dan de oude (mag natuurlijk wel na 19 jaar) . Voor deze prijs kun je nooit een miskoop hebben.

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Centrifugeren zorgt voor drogere was
  • koolborstel loze motor met 10 jaar garantie

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine deze Bosch WAT28361NL. Hij doet wat er van wordt verwacht, met gebruik van zo min mogelijk water en energie. Ook de programma-keuzemogelijkheden zijn ruim voldoende. Ik ga hier veel plezier aan beleven. Ook de levering door AO.NL verliep geheel volgens verwachting, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Gering energieverbruik
  • Gering waterverbruik
  • Ruim voldoende programma mogelijkheden
  • 10 jaar garantie op de motor
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige wasmachine was al 12 jaar oud en ten op zichte van deze echt een oud beestje. Deze wast stil, schoner, meer, maar absoluut niet sneller. Ik verwacht dat dat laatste vooral te maken heeft met de energie besparing, maar dat kan ik nu nog geen uitspraak over doen. Tot nu toe een ontzettend fijne machine voor een gezin met kinderen en huisdieren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Zuinig maar kan ook snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bijna geluidloos, ook tijdens t centrifugeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijna geluidloos, ook tijdens t centrifugeren. Grote vulopening. Makkelijke bediening met veel keuzeprogramma's. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Pluspunten

  • Mijn geluidloos
  • Makkelijke bediening
  • Grote vulopening
  • Kan een flinke hoeveelheid was in. Veel handdoeken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert Jan en Astrid 11-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille wasmachine met optimaal program. Ook nog groen A***.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine uit 1988! had kuren en waste niet meer echt schoon. Wat een verademing; zo'n stille machine, die ook nog eens veel zuiniger is. We hadden veel eerder die stap moeten zetten. Maar weet alles maar ens vooruit. Blij met onze Bosch 6 WAT28361NL

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • optimaal programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajk 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime trommel, mooi front met touch bediening. Machine is super stil en biedt ruime keuze aan programma's. Kortom; top machine!

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astarde 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

eindelijk een échte wasautomaat! Bosch natuurlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine. Zuinig en snel. Goed leesbaar display. Op naar een schoner milieu met BOSCH!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

roy 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine. Helaas niet zelfstandig te bedienen door blinde mensen (behalve de knop voor het instellen van de temperatuur).

Pluspunten

  • heel stil
  • erg zuinig

Minpunten

  • niet zelfstandig te bedienen door blinde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews