Siemens WM14T321NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille wasmachine

Algemene score

9,0
Mooi stil en gebruikersvriendelijk apparaat. werkt uitstekend. Grote trommel en voldoende keuzes voor diverse programma's

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corina Salagean 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Super schoon wassen, geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel goede wasmachine met een moderne en makkelijk te gebruiken touchcreen. De was is super schoon en de wasmachine maakt weinig geluid. De programma's zijn een beetje langer dan bij mijn vorige wasmachine, maar dat komt door de energiebesparing functie. Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • minder geluid/trillingen

Minpunten

  • langere wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

grote deur, gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden wij ook een Siemens, heeft het 15 jaar vol gehouden.
Dus zochten wij een vergelijkbaar apparaat, gebruiksvriendelijk en die degelijk is en deze hadden wij gevonden in deze serie.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • grote deur
  • veel capaciteit
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • tot heden nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens is gestyled, hij is intelligent met zijn IQdrive besturing, deze wasmachine is het helemaal, met vele programma's en snelle tussendoor mogelijkheden.

Pluspunten

  • de prijs
  • de energie zuinigheid
  • rustig, niet luid

Minpunten

  • dat ik m nu pas gevonden heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.zwierink 04-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie machine. Gebruiksvriendelijk door een overzichtelijke display met veel keuzes. Grote trommel waar veel in kan. Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Overzichtelijke display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig machine met mooie grote vulopening, grote trommel en stil! Daarnaast is de wasmachine zuinig in gebruik en heeft een mooi design.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Grote vulopening
  • Grote trommel

Minpunten

  • Ingebouwde afvoerslang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, erg blij mee! Maakt bijna geen geluid, kan deze zelfs
's nachts aanzetten als het nodig is. Erg fijn dat we nu ook een kort programma kunnen laten draaien en als ik iets vergeten ben erbij te stoppen in de trommel, kan de machine even op pauze en kan ik het er nog bijstoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeggyT 28-11-2016

Grote wasjes, kleine wasjes

Algemene score

10,0
We zijn 2 maanden geleden verhuisd en hebben de wasmachine nu ongeveer 6 weken in huis. Onze kleding, handdoeken en bedlinnen zaten voornamelijk in dozen, dus om alles fris op te bergen hebben we flink wat wasjes gedraaid. De iSensoric is heel makkelijk in gebruik, ontzettend stil én het belangrijkste: de was komt er schoon en fris weer uit. We zijn er erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

jan 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

prima Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vlot werkende machine met handige besparingsmogelijkheden. water en elektra-besparing. royaal en tocxh altijd passend.

Pluspunten

  • zuinig
  • slim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan 21-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat, stil, zuinig volgens het energielabel en heel gemakkelijk te bedienen en hij ziet er ook nog eens mooi uit

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommelinhoud

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 18-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Veel inhoud en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een redelijke prijs. Lekker stil dus kan ook in de avond of nacht gebruikt worden. Beddengoed past er gemakkelijk in. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Groote trommel
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Den Neste 15-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Stille en praktische wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De bediening is gebruikersvriendelijk. Het wasresultaat is erg goed en het apparaat is stil.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M 14-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

prettige, rustige wasmachine

Algemene score

9,0
wasmachine aanbevolen door mijn monteur. Ik ben er erg blij mee. De wasmachine kan 7 kilo wassen maar als ik er minder was in doe dan berekent de machine zelf de duur van het programma.

Pluspunten

  • rustige wasmachine
  • tot 7 kg beladen
  • past programmaduur aan belading en bevuiling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine siemens die stilletjes wast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine is stiller als onze vorige
berekent zelf de tijd
het is even wennen omdat hij anders is dan onze vorige, maar fijn in gebruik
een kind kan de was doen

Pluspunten

  • berekent de tijd
  • stil
  • grote deuropening
  • kunt was erbij doen iets vergeten te zijn

Minpunten

  • berekende tijd duurd even
  • iets leunen op display en hij pauzeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Raymond0209 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Wasmachine WM14T321NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is qua water/energie verbruik gunstig. eenvoudige bediening door draaiknop. Ook techniek aanwezig om diverse programma's in te stellen. En een bewuste keuze voor koolsofborstelloze motor(10 jaar garantie) te kiezen. Nu al een paar keer gebruikt en qua omgevingslawaai gewoon geruisloos. kortom een super wasmachine voor een mooie prijs

Pluspunten

  • waterverbruik
  • energieverbruik
  • gemakkelijke bediening
  • maakt weinig geluid
  • koolostofborstelloze motor

Minpunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij draait net en heerlijk stil. Duidelijke instructies en klaar voor vele wasbeurten. Zuinige A+++ .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Broekhuizen 04-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer goede wasresultaten

Algemene score

10,0
De wasresultaten zijn zoals we verwacht hadden. Als (oud-)Miele-fan vinden wij de prijs-kwaliteits verhouding uitstekend.

Pluspunten

  • wast erg schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralf 03-11-2016
  • Product paar weken in bezit

zuinige stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, stille wasmachine met veel programma's.
Grote vulopening, en in combinatie met een andere siemens droger een prima koop.

Pluspunten

  • design
  • vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolien 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit voor fijne prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met de aankoop van mijn Siemens wasmachine. Hij is lekker ruim, heeft een gemakkelijke bediening. Ook een mooie prijs. Kortom prima aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 02-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote vulopening. Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met een duidelijk bedieningspaneel. Wijst zich zelf uit. Grote vulopening. Was komt er schoon uit!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews