Siemens WM14T321NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge 06-11-2016
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Algemene score

8,0
Blij met mijn nieuwe wasmachine, hij is inderdaad heel stil, water tappen en centrifugeren hoor je natuurlijk wel. (had verwacht dat zeker het centrifugeren stiller zou zijn.)
Het enige nadeel vind ik dat de programma's zo lang duren.
Een normaal programma met een was op 40 graden duurt 3 uur!!!
Je kunt wel een programma kiezen dat met een uur klaar is, maar dan kan er maar 4 kilo wasgoed in.
daarom mis ik ook dat de machine aangeeft hoeveel wasgoed er in de trommel zit....
Wat wel fijn is, is dat de deur snel te openen is als je nog even iets bij de was wilt doen.

Pluspunten

  • stil
  • deur snel te openen om was bij te doen

Minpunten

  • programma duurt heel erg lang: 3 uur
  • geen kilo aanduiding wasgoed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

stille wasmachine met uitstekende was resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een duurzame wasmachine met goede energieprestaties en goede was resultaten. Dit apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Moest de eerste paar wasbeurten, in vergelijking met mijn oude wasmachine, wel even wennen aan de relatief lange duur van sommige programma's, vooral in de Eco modus. De bediening van de machine is eenvoudig en het grote display geeft alle informatie die je nodig hebt om het apparaat te bedienen en (de duur van ) wasprogramma te volgen. Fantastische wasmachine!

Pluspunten

  • energiezuinig (water en elektra)
  • zeer goed wasresultaat
  • oogt en voelt degelijk
  • superstille machine

Minpunten

  • duur sommige programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasmachine 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi zuinig en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben super blij met deze super stille machine.
Veel programma's, grote trommel en de was is school!

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel v.D. 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Solide machine, goed geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor onze Bosch wasmachine van 2001 op zoek gegaan naar een nieuwe. Onze droger is ook van SIemens en ben erg tevreden over de degelijkheid en het gebruiksgemak van de machine, mede door de scherpe prijs en de cashback actie van Siemens deze wasmachine besteld. Wat een verbetering! Veel grotere vulopening, 2 kilo meet inhoud dan de oude en wat een verschil met geluid! Zeer stil en nagenoeg geen trillingen. En ik had een beter gevoel bij het merk Siemens dan bij een LG of Samsung vanwege de vele jaren meer ervaring in witgoed.

Pluspunten

  • Instelbaar centrifugetoerental
  • 7 kg inhoud
  • Stille machine
  • Weinig trillingen

Minpunten

  • Beknopte handleiding
  • Draairichting deur niet aanpasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sybren 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege koolborstelloze motor en zodat de droger van hetzelfde merk er netjes bovenop zou passen.
De wasmachine maakt in vergelijking met onze oude zeer weinig geluid en wast goed. De eerste wasbeurt hebben we met verbazing gekeken hoe de trommel draaide zonder het kenmerkende jankende geluid van een wasmachine te maken.
Ik moet nog wel wennen aan de ingestelde temperaturen; deze kon ik bij mijn vorige machine zelf aanpassen per programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Beperkte keuze in temperatuur per programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nummer15 19-09-2017

Voldoende volledig aan verwachtingen

Algemene score

8,0
Sinds enkele weken in gebruik en onder de indruk van de was-en centrifugeresultaten.
Bijzonder geluidsarm.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Kees46 12-09-2017

Stil, zuinig.

Algemene score

10,0
Stille en zeer zuinige machine die ook nog perfect schoon wast.
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
Wij zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Elisabeth C 10-09-2017

Uitstekende wasmachine!

Algemene score

10,0
Voor het eerst - op aanraden van een servicemonteur- een SIEMENS wasmachine gekocht en dat blijkt een uitstekende keuze! Gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk, zeer stil, makkelijk te bedienen en prachtig om te zien. En.... prima wasresultaten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

David van Schie 14-08-2017

iQ500 iSensoric

Algemene score

8,0
Hele fijne solide wachmachine! Paar kleine verbeterpunten:
bij het openen van de vulbak voor wasmiddel, wordt water "gelekt" van de vorige wasbeurt.
bij de korte programma's komt de was er te nat uit (dit geprobeerd aan te passen door meer centrifuge maar dit helpt niet -> begreep dat dit allen bij duurdere modellen kan).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sis 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Algemene score

7,0
Fijne wasmachine maar je moet wel goed lezen om de in te stellen mogelijkheden te kunnen begrijpen.
Wel heel raar dat er geen bakje bij zit voor vloeibaar wasmiddel, waardoor het bolletje in de machine van de stille machine alsnog een luidruchtige machine maakt.

Minpunten

  • Geen bakje voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

theo1 21-03-2017

gebruiksonvriendelijk en niet functioneel

Algemene score

2,0
Het wassen gaat goed. Maar ... dan komt het. Als er ook maar een klein beetje disbalans is, centrifugeert hij niet. Een dekbed wassen? je mag blij zijn als hij centrifugeert. Een kussen wassen? Dat kan maar centrifugeren is echt te veel gevraagd. Jammer jammer dat we voor de Siemens gekozen hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Farm 05-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige was ook een Siemens, merk voldoet prima, vandaar wéér een Siemens gekocht, is stil, kan versneld een programma draaien.

Pluspunten

  • Versneld programma
  • Kort programma van 15 min.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Dalhuizen 30-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote vulopening Duidelijk schakelscherm Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine zit alles op wat we wilden.
Voldoet aan onze eisen en een goede prijs kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, wast super stil ook met centrifugeren . De was komt er mooi schoon en goed droog uit. Vulopening is lekker ruim. Goede aankoop.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • grote vul opening

Minpunten

  • energiezuinig programma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 19-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine doet stil z'n werk. Het was resultaat is goed. Ruimvoldoende programma keuzes. De motor hoor je niet, alleen het wassen van het wasgoed. Centrifugeren zonder schudden van de machine. Prima machine voor een goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • stil
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • tot nogtoe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Milligen 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine wast goed schoon en is mooi stil. Makkelijk te bedienen en de keuze 'speed' om de was snel gewast te hebben. Helaas geen waterslot maar dit was bij de productinformatie goed aangegeven en dus een keuze. Na een paar dagen de machine gebruikt te hebben zeer tevreden. Goede machine voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Bediening
  • Resttijd afleesbaar
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Geen waterslot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Goppel 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote vuldeur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine, stil, voor grote en kleine wasjes. Zuinig in gebruik.
Goede machine voor niet te veel geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine voldoet goed.
Maakt weinig geluid bij het wassen en centrifugeren.
De vele programma's zijn handig en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel nuttige programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine wm14t321nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en goede wasresultaten. We hebben de gebruiksaanwijzing wel nodig gehad, maar deze eenmaal doorgenomen wijst het zich vanzelf hoe je de wasmachine moet instellen.
Deze wasmachine heeft en goede selectie programma's.

Minpunten

  • De deur draait niet de zelfde kant als de

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Olst 31-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

perfect wasmachine koelkast vaatwasser afzuigkap combieoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar trouwe Siemens koelkast, vaatwasser vervangen magnetron en afzuiging nog steeds in orde.
Nieuwe apparatuur uiteraard weer Siemens.
Bijna nieuwe wasmachine Bauknecht na 3 jaar stuk nu gauw een nieuwe Siemens gekocht i.v.m. de goede ervaringen.

Pluspunten

  • vaastwasser OK
  • koelkast OK
  • afzuiger OK
  • Combie magnetron OK
  • Wasmachine net Nieuw

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews