Miele WKR771 WPS PWash 2.0 & TDos XL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kurt 11-03-2017 Product paar weken in bezit

Goede machine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine nu paar weken in bezit. Bevalt uitstekend. Het is geen machine voor de "eenknops fanaten". Je moet van de mogelijkheden gebruik willen maken en ook kleinere gespecialiseerde wasjes durven draaien. De machine past water en energie aan op de belading. Een paar weetjes die je niet zo vaak leest: ook al gebruik je twindos, hij spoelt toch water door het zeepbakje en wasverzachter bakje. Je kunt dus prima je eigen wasverzachter aanvullend gebruiken op de twindos. Ook kun je incidenteel en structureel het waterverbruik ophogen. Daarmee wordt het in een ruimer sopje gewassen. Het verschil tussen powerwash en powerwash 2.0 hebben ze mij bij miele niet duidelijk kunnen maken.

Het standaard katoenen was is circa 3 uur. Maar deze kun je verkorten. Net zoals dat je de machine het denkwerk kunt laten doen voor specifieke vlekken (voorwas, inweken,....)

Steamcare doet wat het belooft: het maakt strijken niet overbodig, maar wel veel sneller door minder heftige kreukels. Ik was mn overhemden eens per week met de steamcare: 1,5 uur wastijd. Het geheim lijkt te zijn dat je de was warm wn wat natter (900 toeren centrifuge) ophangt. Ik vind het geweldig!

Een verschil met de iets goedkopere versies: een scherm van 4regela ipv 1. Lijkt onbeduidend, maar met de vele scrollmenus is het wel erg fijn instellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Twindos: het automatisch doseren vn wasmiddel
  • Was wasgoed goed schoon

Minpunten

  • Plexiglas ruit in deur is niet krasvast
  • greep in deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Katsibalsi 27-04-2017 Product paar maanden in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was looking for a machine with lots of funtions and big case. The 9 kilos of this Miele are the best and the twin dos system works like charm.

Pluspunten

  • Twin dos
  • 1 year gratis wasmidel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 10-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Miele WKR771 WPS PWash 2.0 & TDos XL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, was komt er (zeker in combinatie met Miele wasmiddel UP1&2) schoon uit en dat is eigenlijk wel enorm prettig. Helaas duren de programma's langer dan onze oude Miele wasmachine, die na 15 jaar helaas echt aan vervanging toe was. De trommel is wel lekker ruim en er kan veel in. Programma-mogelijkheden zijn uitgebreid.

Pluspunten

  • vlekken gaan goed weg icm miele wasmiddel
  • ruime trommel

Minpunten

  • niet gemakkelijk favorieten in kunnen stellen
  • programma's duren vrij lang
  • wel redelijk prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Petra 07-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Hiermee wordt de was een kinderspel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Miele ging na 26 jaar stuk en nooit een mankement gehad dus onze nieuwe wasmachine moest uiteraard weer een Miele zijn. Nadat we in kaart hadden gebracht waar een nieuwe Miele voor ons aan moest voldoen, zijn we ons gaan oriënteren op de type's en het lezen van reviews. Onze 1e keuze was in Nederland niet (meer) verkrijgbaar en na een zoektocht werd ons deze machine aangeboden tegen een zeer goede prijs en nog geen moment spijt van. Het via "favorieten" in kunnen stellen van je eigen voorkeuren bij ieder soort wasgoed en het tijdstip waarop je de was gedaan wilt hebben is een uitkomst. Met het twindos-systeem hoef je ook geen waspoeder meer toe te voegen bij iedere was en zeker niet onbelangrijk, het wasgoed strak uit dus het strijkijzer wordt zo goed als niet gebruikt.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Veel mogelijkheden
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Prijs, tenzij je een goede aanbieding krijgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 04-04-2017 Product paar weken in bezit

Oerdegelijke Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hulde voor de mannen van Coolblue die deze Miele op hun plek in mijn kelder zetten! Zoals vanouds, Miele is loodzwaar maar ook erg degelijk. Op 1600 toeren centrifugeren en je hoort en voelt het bijna niet. De twin dos al een paar keer uitgeprobeerd, dat werkt prima. Maar we maken eerst de oude zeep nog even op via het zeepbakje. Je moet wel even geduld hebben voor het instellen, maar op zich goed te doen met het boekje. Vooral de knop "favorieten" is erg handig om je voorkeur op te slaan.
De was komt er schoon, lekker geurend en fris weer uit. Kortom, een fijne wasmachine die hopelijk ook weer ruim 20 jaar mee gaat, net als de vorige Miele!

Pluspunten

  • instelmogelijkheden opslaan in Favorieten
  • Twindos, geen gedoe met zeep meer

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 02-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor de grootste trommel ivm 4 kids in huis, 6 persoons huisgezin dus. Er wordt elke dag gewassen en deze machine is onmisbaar; hij is makkelijk in gebruik, heeft "ingebouwd wasmiddeltankjes", een zelfreinigings functie ivm onderhoud, wast schoon en heeft superveel keuze mogelijkheden ook voor sportkleding, wolwas, vlekken etc en als de machine op een goede stenen ondergrond staat hoor je hem niet! Topapparaat!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Zwaar, niet elk verhuisbedrijf verplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Sengers 02-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Expres progamma ( zijn we blij mee)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer te vreden over de wasmachine. Hebben deze gekozen mede door de zware belading en veel wasprogramma's

Pluspunten

  • Twin dos
  • 9kg belading

Minpunten

  • Bij bepaalde toerental klappert de wasladent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Miele 04-04-2017

Bedankt voor je review Rob, graag willen wij met je in contact komen over de klapperende wasmiddellade. Zou je je adresgegevens en telefoonnummer kunnen sturen naar webcare@miele.nl dan nemen we contact op.

Reageer

Truus Mouwen 07-03-2017 Product paar maanden in bezit

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een machine met veel mogelijkheden en als je die optimaal weet te benutten dan ondervind je niets dan voordelen: de was komt er schoner uit, is droger, soms hoef je wasgoed niet (meer) te strijken, de boorden en manchetten van bijv. overhemden beschadigen niet meer door de zeer inventieve trommel met wafelvormen, je hoort de machine bijna niet lopen, een zeer duidelijk display en een enorm bedieningsgemak. En dan heb ik de Twin Dos voordelen nog niet besproken. Je hoeft nergens meer naar om te kijken, de machine pakt zelf voldoende zeep, afhankelijk van de soort was en de vuilgraad; bovendien kun je aangeven wat voor soort vlekken er uitgewassen moeten worden en de machine zorgt ervoor! Kortom: een betere aankoop kun je jezelf niet wensen. De machine is wel wat duurder dan andere merken maar dan heb je ook de Rolls Royce onder de wasmachines!!

Pluspunten

  • wast uitermate goed
  • centrifugeert optimaal
  • zeer geruisloos
  • nieuwste type motor met garantie
  • zeer inventieve dubbele RVS trommel

Minpunten

  • onbekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atlantiske 03-08-2016 Product half jaar in bezit

SUPER WASMACHINE

Algemene score

9,2
Na veel twijfelen en op aanraden van vrienden toch mijn eerste Miele aangekocht. De prijs hield mij in het verleden een beetje tegen. Nu ik eenmaal mijn Miele een half jaar in gebruik heb wil ik echt geen ander merk meer. Strijken? Regelmatig zelfs overbodig als je een beetje met de verschillende programma's overweg kan. Een overvloed aan mogelijkheden wat in het begin ook volgens mij een beetje zijn min punt is. Je moet echt wel wennen en de verschillende mogelijkheden leren kennen. Voor de rest zeker een aanrader voor wie wil investeren in een degelijk product. Aangekocht bij VeiligKopen.nu voor een goede prijs. Heb zelfs een nieuwer en duurder type gekregen en dit voor de prijs van het oudere model. Wel spijtig dat je niet met Visa kan betalen. (order VK507531).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer