Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 433 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 433 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wasmachine Bosch WAT28690/NL 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine welke eenvoudig met draaiknop en tiptoetsen is te bedienen. Deze is met het I-dos uitgevoerd. 2 reservoires met b.v. wasverzachter en wasmiddel te vullen en een extra bak voor een tweede wasmiddel. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Kind 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer stille machine, dosering wasmiddel erg handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel frustratie over onze vorige wasmachine (overigens geen Bosch) nu weer voor een Bosch gekozen. Wat een verademing.
Deze machine is zeer stil.
Wat heel fijn is, is dat het vloeibare wasmiddel en de wasverzachter door de machine zelf gedoseerd kunnen worden. Het zou helemaal geweldig zijn als dat met verschillende wasmiddelen zou kunnen, maar dat is helaas nog niet zo, maar dat maakt de gebruiksvriendelijkheid van deze machine niet minder. Het bakje van het vloeibare wasmiddel moet eerst leeg zijn of schoongemaakt worden, voordat er een ander soort in kan. Natuurlijk kan er wel ander wasmiddel in, maar dan kun je niet gebruik maken van het I-DOS systeem dat dus doseert.
Ook is het heel fijn dat je een programma kunt pauzeren en dan nog iets in de trommel kunt stoppen en het programma daarna weer kunt vervolgen.

Pluspunten

  • automatische dosering vloeibaar wasmiddel
  • deur is tijdens een programma te openen
  • prijs/ kwaliteit verhouding
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • I-DOS niet met gebruik van meerdere wasmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Schoon, stil, zuinig en makkelijk

Algemene score

9,0
Wat een verrassing het wasresultaat van de Bosch Serie 6 wasmachine met i-dos! Superschoon en weinig kreuk door de grote trommel. Het i-dos systeem maakt het wassen heel makkelijk en je verspilt geen zeeppoeder en wasverzachter meer. Verrassend was ook het weinige geluid dat hij maakt. Bosch maakt zijn kwaliteit weer waar!

Pluspunten

  • weinig geluid
  • handig doseer systeem
  • makkelijke bediening
  • zuinig met water en stroom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine Bosch WAT28690/NL 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit type van Bosch is een makkelijk te bedienen wasmachine met I-dos. Bijna alles met tiptoetsen in te stellen. We zijn er in elk geval heel blij mee. Voorheen altijd Miele gehad. Maar hebben toch de overstap gemaakt naar Bosch.
Mede omdat de prijs ook nog eens de helft is van een vergelijkbare Miele wasmachine. Alles netjes geinstalleerd en goede uitleg gekregen van de monteur. M.a.w. een aanrader deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samder 11-12-2016

Heerlijk stil

Algemene score

8,0
De machine wast heerlijk stil. Het automatische doseersysteem icm de programmeerfuncties zorgen daardoor voor een schone was zodra je wakker wordt, ideaal!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Aukje Maris 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine van klasse. zuiniger, betrouwbaar, een vriend

Algemene score

9,0
mooi apparaat, nieuwe doseertechniek en waterbesparing geven een veilig en prettig gevoel, ook voor het milieu. En de was komt schoon tevoorschijn!

Pluspunten

  • grote trommel
  • doseertechniek
  • mooi geluid

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing kost even moeite

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

K 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine idos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk. Zelfdoseringssysteem. Veel mogelijkheden.
Trommelverlichting bij aanzetten. Mooie machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roelien 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ziet er mooi uit ,makkelijk in gebruik,energie zuinig,verlichting in de trommel,goed keuze programma,en je hoort de wasmachine bijna niet zo stil zo rustig,gewoon een top wasmachine,ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. de Leeuw 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Algemene score

9,0
Fijne machine, lekker stil. Leuk detail is nog wel dit : er gaat een lampje in wastrommel branden bij de deur openen.

Pluspunten

  • stil
  • touchscreen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Simpele bediening en super stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekozen om de grote trommel, zelfdosering wasmiddel en het eenvoudig te bedienen bedienpaneel.
Al diverse wassen gedaan en is was schoner en heerlijk fris na de wasbeurt.
Zeker een aanrader waar we door de borstelloze motor vele jaren plezier van zullen hebben.

Pluspunten

  • Borsteloze motor
  • Duidelijk bedienpaneel
  • IDos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

n.p.wever 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch wit en schoon

Algemene score

8,0
zeer tevreden over de wasmachine van Bosch makkelijke bediening goed resultaat bakkerskleding wordt witter en schoon klasse.

Pluspunten

  • zelf toevoegen wasmiddel
  • witte was
  • goed droog na wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aahome 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

deugdelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 13 jaar trouwe dienst van onze oude wasmachine en ca. 7000 was beurten hebben wij nu onze 2e gekocht. Het is een zeer betrouwbare machine welke probleemloos draait. Wij kunnen een bosch wasmachine dan ook zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke touchscreen, grote trommel, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht vanwege idos. Ideaal dat je zelf geen wasmiddel en wasverzachter moet toevoegen. Zo gebruik je nooit te veel en toch is de was ook nu perfect schoon en fris.
Ook handig is het licht dat aangaat wanneer je de wasmachine aan/uit zet.
Touchscreen is ook zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Idos functie
  • touchscreen
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorus 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosch WAT 28690

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast bijzonder stil en daarbij erg zuinig met water en elektra en wasmiddel bij gebruik door het handige I-Dos systeem.

Pluspunten

  • erg stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje Postma Visser 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Visueel een prachtige machine maar wat belangrijk is dat hij een prima, klantvriendelijk hanteerbaar is en super stil is en goed schoon wast.

Pluspunten

  • Goed was programma
  • Stille motor, geen koolborstels
  • gemakkelijke bediening
  • Prima infodisplay

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Duijnhoven 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is energiezuinig, je kunt het wasmiddel automatisch laten doseren en de prijs is ook nog eens aangenaam. Dat noem ik nu een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • I-dos
  • Groot display
  • Energie zuinig
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

iDos for life!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi touch disply en zeer simpel in gebruik. De motor is superstil en het iDos systeem een blijver for life!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Elegant
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • De grote tekst op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote trommel, veel opties,

Algemene score

9,0
De machine is zuinig in gebruik, ook met de automatische wasmiddeltoevoer. Vele opties. Mooie uitvoering. Grote inhoud.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Neervoort 30-11-2016

Modeer van 92 heeft nog niet gebeld

Algemene score

10,0
Mijn moeder heeft deze machine gekocht, zij is 92...a technisch..de radio gebruikt ze al tien jaar niet meer omdat ze die niet snapt...maar deze machine...Ze snapt het!!!!! Yeah we hoeven niet heen om de machine nog een keer uit te leggen, nee we kunnen gewoon heen voor een heerlijk bakkie filterkoffie! !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Tevreden klant! 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine. Nu 1 week in gebruik en wat een verschil met mijn vorige machine (whirlpool) . De was wordt écht goed schoon en de doseer functie is erg handig. Af en toe een turbo was voor als er weinig tijd is en met de handige timer kan ik alles instellen zoals ik wil. Handige toevoeging is het led licht in de trommel dan zie ik goed wat ik doe. Daarnaast is deze ook nog eens lekker stil dus zelfs 's nachts kan ik nu de was doen als de kids aan het slapen zijn. Top!

Pluspunten

  • idos
  • stil
  • zuinig
  • veel instellingen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews