Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 539 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 539 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irmapip 11-07-2017

Wat een gemak!

Algemene score

10,0
Heerlijk dat I dos programma, in begin was t even wennen omdat ik voor bonte of witte of zwarte was een ander wasmiddel gebruik, maar dat kan gewoon!Even het programma goed doorlezen en je bent van alle gemakken voorzien. Makkelijk dat automatisch doseren ! Was lekker schoon en fris, geluidsarm en veel extra programma's, voor elk wasje aan te passen! Top
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard Hoets 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine type WAt28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken hebben wij een Bosch wasmachine type WAT28690NL. Een zuinige was machine met het A+++ label. De machine maakt weinig geluid. Het bedieningsgemak is zeer vriendelijk. Deze wasmachine heeft het Idos doseer systeem dat zorgt ervoor dat we niet meer te veel wasmiddel gebruiken. De was komt perfect schoon uit de machine. Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor ons open. Kortom een prachtige wasmachine met veel nieuwe snufjes en technieken.

Pluspunten

  • Idos dosseer systeem
  • De vele programma en mogelijkheden
  • eenvoudig in gebruik, iedereen kan de was doen
  • 8 kg wasinhoud
  • Kan zuinige en snelle wasprogramma 's uitvoeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Colinda 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine die zelf denkt, nooit meer teveel waterverbruik, nooit meer teveel vloeibaar wasmiddel, de dosering doet de machine zelf. De prijs is het echt waard en de machine is heel stil. TOP. Echt een aanrader.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch voorlader 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine qua uitstraling

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk wasmachine. Duidelijke display. Zuinig qua energie gebruik en water gebruik. Intelligente wasmiddel dosering. Grote deur, heel fijn. Past zelf tijdsduur van wassen aan. Goed in prijs - kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • nauwelijks hoorbaar terwijl hij draait

Minpunten

  • Die grote letters " Exclusiv" op de deur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Celly 6562 29-06-2017

Super wasmachine

Algemene score

8,0
Fijne heel stille wasmachine, als je de machine hoort centrifugeren is gewoon een aardigheid t.o.v. onze solide oude machine.
De bediening van de machine is vriendelijk en houdt ook rekening met oudere gebruikers. De display volgen en "kind" doet de was.
De hoeveelheid wasmiddel en water wordt electronisch geregeld.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Miranda 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine. Erg duidelijk en ideaal met het idos systeem.
Trommel is groot zat en erg gemakkelijk met de led verlichting binnenin.
Je kunt de was wassen naar eigen wens. Je stelt hem precies in zoals jij dat wilt.
Echt super!!

Pluspunten

  • Idos systeem
  • Led verlichting in de trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celly Ouwendijk-Boxhoorn 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie solide machine met bedieningsgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch is een betrouwbaar merk A klasse, zijn goed innovatief bezig met laatste stand van de electronica.
Mooi stabiel en kind kan bijna de was doen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine,makkelijk in gebruik.Veel verschillende was programma's.
Heb hiervoor een Miele gehad, maar kan niet hieraan tippen. Ook de automatische wasmiddel en wasverzachter lade werkt top ! Ben super tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Jager 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topmachine. Zuinig, stil en handig in gebruik. I-dos doseringssysteem spaart ons veel wasmiddel en daarmee verlengen we de levensduur van de wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig energie en wasmiddel
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • gevoelige touchtoetsen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Strikkeling 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Technisch vernuft en bedieningsgemak staat voor BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een duurzaam product dat heel mooi en goed is gelukt. Met BOSCH wordt alles aangenamer en het optimale wasresultaat is waar Bosch voor staat.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak en kwaliteit
  • Uitgebreide programma
  • Energiezuinig
  • Prima wasresultaat
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette leferink 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mijn nieuwe wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na 18 jaar heb ik een nieuwe bosch en wat voor 1, 1 met een geavanceerd doseersysteem! In de winkel was ik er al weg van maar nu in het gebruik (2 dagen) sinds de aankoop helemaal. Wat een systeem en wat een besparing op je wasmiddel en wasverzachter. Ik kan een ieder deze machine aanbevelen ben er echt super blij mee.

Pluspunten

  • doseersysteem
  • ruime trommel
  • groot laadvermogen tot 8 kg.
  • weinig geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linsa 23-06-2017

gebruiksvriendelijke wasmachine

Algemene score

8,0
De bediening middels het display is makkelijk. Het idos systeem is makkelijk in gebruik en je kunt simpel wasmiddel toevoegen of minderen op het display. Ook makkelijk: bij het was uithalen brandt er een lampje.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gera 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische machine, wast schoon. Doseersysteem IDOS erg handig.
Korte/Snelle programma erg makkelijk voor snelle wasjes. Machine pakt zelf hoeveelheid water nodig voor hoeveelheid was in machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulus 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb altijd goede ervaringen gehad met Bosch,zowel voor huishoudelijke apparaten als ook gereedschap en andere zaken,heeft een goede naam en kwaliteit.Deze Bosch wasmachine had goede reviews,is makkelijk in het gebruik en heeft een fijne bediening en is zuinig.Echt grote verschillen zitten er denk ik toch niet tussen de verschillende modellen en merken,en bij deze had ik een goed gevoel.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • programma keuze
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Buwalda 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk schone frisse en droge was volop genieten!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch werkt zeer gebruiksvriendelijk heerlijk veel minder stroom verbruik dus milieu vriendelijk!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Jansen 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie, gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Mijn vorige Bosch wasmachine was 18 jaar oud en het is ongelofelijk om te zien dat de techniek hier niet heeft stil gestaan met alle functies die nu beschikbaar zijn. Gaat wassen dan toch leuk worden? Ook een pluim voor de dealer Bestsellers.eu, die een upgrade geleverd heeft i.o.m. Bosch omdat onze eerdere keuze niet op korte termijn beschikbaar zou zijn.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A Bouma 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiks vriendelijk apparaat , zuiniger en stiller .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een Bosch haal je wat goeds in huis .
wasmachine is gemakkelijk te bedienen en gaat zuinig met energie om A+++ .

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • zuinig en vertrouwd merk
  • trommel verlichting
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal Wijnen 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Serie | 6 WAT28690NL Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt super blij met deze wasmachine! Je gooit het wasmiddel erin, kiest het programma, en de machine doet de rest uit zichzelf. Nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruiken. Handige tiptoetsen voor het programma in te kunnen stellen. En de machine is zeer stil, wat ook erg prettig is. Echte aanrader!!

Pluspunten

  • Groot display
  • Tiptoetsen
  • Automatische regeling wasmiddel!
  • Waterstop (zit er standaard bij)

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boschrob003 14-06-2017

Bosch.....what else!

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze nieuwe Bosch WM! Heel stil, goed wasresultaat, duidelijke en eenvoudige bediening middels touchscreen. I love it!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

M. Aalbers 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk display en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nu ruim een week en ben zeer tevreden. Hij is lekker stil en heel gemakkelijk te bedienen. Het duidelijke display wijst vanzelf de weg. Daarnaast is het ook heel prettig dat je zelf meerdere mogelijkheden hebt om het gekozen programma aan te passen, zoals temperatuur, toerental, extra wasmiddel of extra wasverzachter e.d.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews