Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 527 reviews
Bosch Serie 6 WAT28690NL Best Reviewed sep 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 527 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gera 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische machine, wast schoon. Doseersysteem IDOS erg handig.
Korte/Snelle programma erg makkelijk voor snelle wasjes. Machine pakt zelf hoeveelheid water nodig voor hoeveelheid was in machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulus 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb altijd goede ervaringen gehad met Bosch,zowel voor huishoudelijke apparaten als ook gereedschap en andere zaken,heeft een goede naam en kwaliteit.Deze Bosch wasmachine had goede reviews,is makkelijk in het gebruik en heeft een fijne bediening en is zuinig.Echt grote verschillen zitten er denk ik toch niet tussen de verschillende modellen en merken,en bij deze had ik een goed gevoel.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • programma keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Buwalda 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk schone frisse en droge was volop genieten!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch werkt zeer gebruiksvriendelijk heerlijk veel minder stroom verbruik dus milieu vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Jansen 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie, gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Mijn vorige Bosch wasmachine was 18 jaar oud en het is ongelofelijk om te zien dat de techniek hier niet heeft stil gestaan met alle functies die nu beschikbaar zijn. Gaat wassen dan toch leuk worden? Ook een pluim voor de dealer Bestsellers.eu, die een upgrade geleverd heeft i.o.m. Bosch omdat onze eerdere keuze niet op korte termijn beschikbaar zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A Bouma 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiks vriendelijk apparaat , zuiniger en stiller .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een Bosch haal je wat goeds in huis .
wasmachine is gemakkelijk te bedienen en gaat zuinig met energie om A+++ .

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • zuinig en vertrouwd merk
  • trommel verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal Wijnen 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Serie | 6 WAT28690NL Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt super blij met deze wasmachine! Je gooit het wasmiddel erin, kiest het programma, en de machine doet de rest uit zichzelf. Nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruiken. Handige tiptoetsen voor het programma in te kunnen stellen. En de machine is zeer stil, wat ook erg prettig is. Echte aanrader!!

Pluspunten

  • Groot display
  • Tiptoetsen
  • Automatische regeling wasmiddel!
  • Waterstop (zit er standaard bij)

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boschrob003 14-06-2017

Bosch.....what else!

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze nieuwe Bosch WM! Heel stil, goed wasresultaat, duidelijke en eenvoudige bediening middels touchscreen. I love it!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

M. Aalbers 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk display en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nu ruim een week en ben zeer tevreden. Hij is lekker stil en heel gemakkelijk te bedienen. Het duidelijke display wijst vanzelf de weg. Daarnaast is het ook heel prettig dat je zelf meerdere mogelijkheden hebt om het gekozen programma aan te passen, zoals temperatuur, toerental, extra wasmiddel of extra wasverzachter e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluidloos, betrouwbaar en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is fijn om te gebruiken. Ik heb echt zin om te wassen met deze betrouwbare en goed te bedienen machine. Wat een goede aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke apparatuur, energiebesparend en goed resultaat. gebruiksgemak door het i-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel stil en goed product. Makkelijk te bedienen en te begrijpen.
De verlichting aan de binnenkant is ook super gaaf.
Top machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

geweldige machine met overzichtelijk programma

Algemene score

8,0
machine heeft de verwachtingen die ik had. fijn grote trommel met veel keuzes uit programma's. machine regelt zelf hoeveelheid wasmiddel en water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOS 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

STILLE , GEBRUIKSVRIENDELIJKE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
GEWELDIGE MACHINE, GROOT DISPLAY WAAR ALLES OPSTAAT EN DUIDELIJKE BEDIENING. DAARBIJ IS DEZE MACHINE BEHOORLIJK STIL IN GEBRUIK. HET IDOS SYSTEEM WERKT GOED, JE GAAT VEEL MINDER WASMIDDEL GEBRUIKEN. KORTOM EEN ECHTE AANRADER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Buiter 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettige machine.

Algemene score

9,0
Geweldige machine, natuurlijk weer een Bosch genomen, lekker grote trommel en niet bij iedere was het vullen van wasmiddel en wasverzachter. Zeer weinig geluid. Kortom zeer tevreden, een aanrader.

Pluspunten

  • zeer weinig geluid
  • grote trommel

Minpunten

  • bij een snel wasje ook op 1400 toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 28-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor iedere was wel een programma.
Handige zelfdenkende wasmachine, I dos super handig.
De machine kijkt zelf hoeveel water en wasmiddel deze nodig heeft.
Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel.
Machine kan ook alleen spoelen en/of centrifugeren.
Bij de wasprogramma's kan je de centrifuge stand aaanpassen indien je wilt.
Eenvoudig te bedienen bedieningspaneel.

Pluspunten

  • Zelfdenkende machine
  • i dos
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huishoudhulpje 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke machine, ziet er gelikt uit.
duidelijke beschrijving en bediening. en nog stil ook nog.
Voor mensen op leeftijd goed te doorgronden.
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie en stille machine. Idos doseersystee is ideaal. En instellen van de programma's is super makkelijk. Een kind kan de was doen...

Pluspunten

  • Stil
  • I dos doseersysteem
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maurice D 08-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldig die idos werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude bosch exclusief hebben we nu naar 18 jaar weggedaan en een nieuwe bosch exclusief aangeschaft.
De wasmachine is erg stil werkt perfect in combinatie met idos .
ook de nieuwe touchscreen werk heel erg makkelijk en prettig in gebruik.
Wij mannen kunnen nu ook de was goed doen😀.
Geen wasbolletjes meer zoeken.

Pluspunten

  • Idos
  • Touchscreen
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er ook mooi uit

Minpunten

  • Geen😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Trom 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en goed verlicht scherm. Makkelijk te bedienen.

Algemene score

8,0
Wij kozen dit deze wasmachine omdat we een ruime trommel wilden, geruisloos. Gemakkelijk in gebruik en een acceptabele prijsverhouding. Ook het gemak van de wasmiddelboxen die zelf de hoeveelheid doceert.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • knoppen werken makkelijk
  • wij kunnen er nog niet veel over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peterbianca 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stilte

Algemene score

8,0
Super fijne wasmaschine! Alles voldoen aan onze eisen en hij is nog super stil ook! Kunnen we eindelijk in de dalstroomuren wassen draaien, zonder dan het gezin er wakker van wordt. Ideaal!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • IDos
  • Pauze functie, zodat er vergeten was bij kan!

Minpunten

  • Lange duur van de wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews