Bosch Serie | 6 WAT28690NL - Reviews

9,0 Lees 210 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 210 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henny 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote trommel, veel opties,

Algemene score

9,0
De machine is zuinig in gebruik, ook met de automatische wasmiddeltoevoer. Vele opties. Mooie uitvoering. Grote inhoud.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tevreden klant! 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine. Nu 1 week in gebruik en wat een verschil met mijn vorige machine (whirlpool) . De was wordt écht goed schoon en de doseer functie is erg handig. Af en toe een turbo was voor als er weinig tijd is en met de handige timer kan ik alles instellen zoals ik wil. Handige toevoeging is het led licht in de trommel dan zie ik goed wat ik doe. Daarnaast is deze ook nog eens lekker stil dus zelfs 's nachts kan ik nu de was doen als de kids aan het slapen zijn. Top!

Pluspunten

  • idos
  • stil
  • zuinig
  • veel instellingen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WK 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine met mooie uitstraling, grote trommel en gemakkelijk te bedienen. Fijn dat je binnen de gekozen programma's, zelf nog de temperatuur en centrifugeer snelheid in kan stellen. Het i-dos systeem werkt fijn, en gemakkelijk. Een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Duidelijk LCD scherm

Minpunten

  • Dat de deur niet omgedraaid kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Marion 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kindvriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door deze wasmachine een bijna kreukvrije was. Ideal met het idos doceersysteem. Zowel voor het wasmiddel als voor de wasverzachter. Verder erg handig dat je kunt voorprogrammeren, waardoor je een veel gekozen programma kunt instellen.

Pluspunten

  • Idos
  • Grote trommel
  • Erg stil
  • Lampje in de trommel
  • Gaat vanzelf op slaapstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan 30-11-2016 Product paar weken in bezit

supercomplete wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer makkelijk te bedienen wasmachine. I dos systeem is echt geweldig.
de machine wast heel mooi schoon en de was ruikt echt heel fris. je kunt ook heel gemakkelijk een korter programma kiezen.
prijs kwaliteit verhouding is prima. ik zou deze machine zeker aanraden.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • I dos systeem is erg handig
  • wast heel mooi schoon
  • was ruikt heel fris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron Mutsaars 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met onze nieuwe Bosch wasautomaat ,hij is snel stil en zuinig en wast alles super schoon.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Simon 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een review kun je eigenlijk pas schrijven nadat je het product voor een bepaalde duur getest hebt. Deze periode is bij het schrijven 4 dagen intensief gebruik.
Machine is handig in gebruik. Geluidsniveau is lager dan verwacht. Instellingen zijn makkelijk en duidelijk. Tot op heden: een goed product.

Pluspunten

  • Duidelijk in gebruik
  • Stil
  • I-dos

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
frederix 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Intelligente wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor een Bosch wasmachine vanwege de kwaliteit, het intelligente geheugen om het wasmiddel te doseren naar het type was, de betrouwbaarheid, duurzaamheid, de vele mogelijkheden en het uiterlijk.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • intelligent geheigen voor wasmiddel dosering
  • uiterlijk
  • kwaliteit
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Bosch WAT28690NL

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening. Goed wasresultaat. Veel laadvermogen. Stil in gebruik. Tot nu toe alleen maar positief!

Pluspunten

  • Bediening
  • Laadvermogen
  • Stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Opa de Planque 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Futuristisch uiterlijk met vriendelijke stem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, goede instructie, passend in interieur, prijs/kwaliteit TOP en de levensduur zal verrassend blijken en ECO-minded

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • geluidsniveau

Minpunten

  • gewicht
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Miss Miller 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de BOSCH WAT28690NL sinds 2 dagen geleden en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Hij wast schoon, geluidsniveau is stil en de i-Dos functie is super ideaal.

Pluspunten

  • i-Dos
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
De stille trommel 25-11-2016 Product paar weken in bezit

De stille trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook klein behuisd en geen zin in onnodig geluid van wasmachines? Deze stille vriend heeft magneetlagers en dus hoor je hem niet. Een verademing. Ergonomische en praktische eenvoudige digitale bediening garandeert foutloze instelling en optimale energetisch gebruik.
De verborgen technologische snufjes zoals optimale dosering, waarschuwing voor overbelasting en een nieuwe trommel design waardoor wasgoed minder slijt verhoogt het gebruikers gemak en comfort.

Pluspunten

  • een stille wasmachine
  • ergonomisch ontwerp
  • waarschuwing tegen overbelasting
  • optimale dosering
  • voorkeurs standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Christine 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in te stellen, ruime machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
grote trommel, makkelijk te bedienen, vrij geruisloos, handig door automatische dosering vak, mooie display

Pluspunten

  • ruime trommel
  • automatische dosering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Wasmachine Bosch 1400t Wat 28690NL 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn moeder is 92 en helaas was haar wasmachine kapot gegaan. Ik dacht ze zal dan wel een goedkope machine willen hebben, want de machine hoeft niet nog eens 20 jaar mee...maar nee: de machine moet goed zijn en ik moet de machine snappen: het is een lot uit de loterij..alle was komt er prima schoon uit en wij(haar kinderen) hebben haar nog geen één keer hoeven helpen....pffff dat scheelt weer heel wat ritjes naar Schagen..Bedankt meneer Bosch...ik heb er een sticker achterop geplakt, mocht mijn moeder komen te overlijden dan wil ik die machine hebben haha

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • schoon en energievriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Holtkamp 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine met ruime trommel en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel praktische opties; kort programma, start onderbreking om snel nog vergeten was toe te voegen, grote trommel, automatische dosering, en stille machine vooral bij centrifugeren. Erg tevreden. En het lampje in de trommel geeft een net iets luxere uitstraling. Erg goede aanschaf!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Pauzeknop om was erbij te doen
  • Automatische dosering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Carel 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Aankoop wasmachine Bosch voorlader WAT 28690 NL

Algemene score

9,0
Heel goed product wat voldoet aan de verwachtingen. Simpele bediening en energiezuinig. Goede uitleg en maximale service van P. Wouters.

Pluspunten

  • Goede uitleg produkt
  • Uitstekende service
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gerda 18-11-2016 Product paar weken in bezit

kleine wasjes,grote wasjes stop ze in de bosch wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine, zeer makkelijk in gebruik door het overzichtelijke display, nog makkelijker door het i-dos systeem. De was is schoon en ruikt lekker fris. Vast en zeker dat we wasmiddel en wasverzachter gaan besparen. Deze machine voldoet aan onze wensen en ziet er ook nog mooi uit.

Pluspunten

  • i-dos systeem
  • licht in de trommel
  • grote trommel 8 kilo
  • mijn man wil nu zelfs de was doen

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • ik moet toch nog strijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dhr van Es 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie uitstraling van beide machines. Lekker grote tommels

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorheen altijd een Miele gehad.Nu hadden we een droger op leenbasis
(2 mnd) .Beviel ons goed.
Mijn vrouw wil altijd van beide machines hetzelfde merk
Vandaar de overstap gemaakt.(wel een uitgave hoor)

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WAT28690NL 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Bosch WAT 28490 NL sportieve wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keuze aan vele soorten programma's.
Grote trommel, er kan inderdaad tot 8 kilo aan wasgoed worden gewassen.
Maakt deze wasmachine bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Goede centrifuge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wetzel 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima product, i-Dos is top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product. i-Dos is erg fijn, je hoeft maar een keer wasmiddel en wasverzachter erin te doen en de wasmachine doet verder de dosering zelf. Bediening is erg gemakkelijk, met duidelijke knoppen en touch screen. Erg stille machine.

Pluspunten

  • i-Dos systeem dosering
  • Stille machine
  • Eenvoudige bediening
  • Drogen duurt niet lang, door goede centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Toon meer reviews