Bosch Serie | 6 WAT28690NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 391 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jager 25-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topmachine. Zuinig, stil en handig in gebruik. I-dos doseringssysteem spaart ons veel wasmiddel en daarmee verlengen we de levensduur van de wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig energie en wasmiddel
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • gevoelige touchtoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Strikkeling 25-06-2017 Product paar weken in bezit

Technisch vernuft en bedieningsgemak staat voor BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een duurzaam product dat heel mooi en goed is gelukt. Met BOSCH wordt alles aangenamer en het optimale wasresultaat is waar Bosch voor staat.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak en kwaliteit
  • Uitgebreide programma
  • Energiezuinig
  • Prima wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette leferink 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

mijn nieuwe wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na 18 jaar heb ik een nieuwe bosch en wat voor 1, 1 met een geavanceerd doseersysteem! In de winkel was ik er al weg van maar nu in het gebruik (2 dagen) sinds de aankoop helemaal. Wat een systeem en wat een besparing op je wasmiddel en wasverzachter. Ik kan een ieder deze machine aanbevelen ben er echt super blij mee.

Pluspunten

  • doseersysteem
  • ruime trommel
  • groot laadvermogen tot 8 kg.
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gera 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische machine, wast schoon. Doseersysteem IDOS erg handig.
Korte/Snelle programma erg makkelijk voor snelle wasjes. Machine pakt zelf hoeveelheid water nodig voor hoeveelheid was in machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulus 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb altijd goede ervaringen gehad met Bosch,zowel voor huishoudelijke apparaten als ook gereedschap en andere zaken,heeft een goede naam en kwaliteit.Deze Bosch wasmachine had goede reviews,is makkelijk in het gebruik en heeft een fijne bediening en is zuinig.Echt grote verschillen zitten er denk ik toch niet tussen de verschillende modellen en merken,en bij deze had ik een goed gevoel.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • programma keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Buwalda 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk schone frisse en droge was volop genieten!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch werkt zeer gebruiksvriendelijk heerlijk veel minder stroom verbruik dus milieu vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Jansen 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie, gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Mijn vorige Bosch wasmachine was 18 jaar oud en het is ongelofelijk om te zien dat de techniek hier niet heeft stil gestaan met alle functies die nu beschikbaar zijn. Gaat wassen dan toch leuk worden? Ook een pluim voor de dealer Bestsellers.eu, die een upgrade geleverd heeft i.o.m. Bosch omdat onze eerdere keuze niet op korte termijn beschikbaar zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A Bouma 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiks vriendelijk apparaat , zuiniger en stiller .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een Bosch haal je wat goeds in huis .
wasmachine is gemakkelijk te bedienen en gaat zuinig met energie om A+++ .

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • zuinig en vertrouwd merk
  • trommel verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal Wijnen 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch Serie | 6 WAT28690NL Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt super blij met deze wasmachine! Je gooit het wasmiddel erin, kiest het programma, en de machine doet de rest uit zichzelf. Nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruiken. Handige tiptoetsen voor het programma in te kunnen stellen. En de machine is zeer stil, wat ook erg prettig is. Echte aanrader!!

Pluspunten

  • Groot display
  • Tiptoetsen
  • Automatische regeling wasmiddel!
  • Waterstop (zit er standaard bij)

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boschrob003 14-06-2017

Bosch.....what else!

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze nieuwe Bosch WM! Heel stil, goed wasresultaat, duidelijke en eenvoudige bediening middels touchscreen. I love it!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

M. Aalbers 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk display en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nu ruim een week en ben zeer tevreden. Hij is lekker stil en heel gemakkelijk te bedienen. Het duidelijke display wijst vanzelf de weg. Daarnaast is het ook heel prettig dat je zelf meerdere mogelijkheden hebt om het gekozen programma aan te passen, zoals temperatuur, toerental, extra wasmiddel of extra wasverzachter e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Geluidloos, betrouwbaar en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is fijn om te gebruiken. Ik heb echt zin om te wassen met deze betrouwbare en goed te bedienen machine. Wat een goede aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke apparatuur, energiebesparend en goed resultaat. gebruiksgemak door het i-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel stil en goed product. Makkelijk te bedienen en te begrijpen.
De verlichting aan de binnenkant is ook super gaaf.
Top machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. 02-06-2017 Product paar weken in bezit

geweldige machine met overzichtelijk programma

Algemene score

8,0
machine heeft de verwachtingen die ik had. fijn grote trommel met veel keuzes uit programma's. machine regelt zelf hoeveelheid wasmiddel en water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOS 31-05-2017 Product paar weken in bezit

STILLE , GEBRUIKSVRIENDELIJKE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
GEWELDIGE MACHINE, GROOT DISPLAY WAAR ALLES OPSTAAT EN DUIDELIJKE BEDIENING. DAARBIJ IS DEZE MACHINE BEHOORLIJK STIL IN GEBRUIK. HET IDOS SYSTEEM WERKT GOED, JE GAAT VEEL MINDER WASMIDDEL GEBRUIKEN. KORTOM EEN ECHTE AANRADER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Buiter 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prettige machine.

Algemene score

9,0
Geweldige machine, natuurlijk weer een Bosch genomen, lekker grote trommel en niet bij iedere was het vullen van wasmiddel en wasverzachter. Zeer weinig geluid. Kortom zeer tevreden, een aanrader.

Pluspunten

  • zeer weinig geluid
  • grote trommel

Minpunten

  • bij een snel wasje ook op 1400 toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor iedere was wel een programma.
Handige zelfdenkende wasmachine, I dos super handig.
De machine kijkt zelf hoeveel water en wasmiddel deze nodig heeft.
Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel.
Machine kan ook alleen spoelen en/of centrifugeren.
Bij de wasprogramma's kan je de centrifuge stand aaanpassen indien je wilt.
Eenvoudig te bedienen bedieningspaneel.

Pluspunten

  • Zelfdenkende machine
  • i dos
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huishoudhulpje 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke machine, ziet er gelikt uit.
duidelijke beschrijving en bediening. en nog stil ook nog.
Voor mensen op leeftijd goed te doorgronden.
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews