Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 475 reviews
Bosch Serie 6 WAT28690NL Best Reviewed sep 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 475 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 04-10-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine, makkelijk bedienbaar, grote vulopening en het Idos nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruik. Kortom zeer tevreden over deze aankkop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasautomaat 21-10-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design en niet elke x waspoeder toevoegen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch staat bekend als een topper en is ook nu weer gebleken elke x weer ook na de was die elke week van de bakkerij moet worden gewassen weer een uitstekend eind resultaat. Geruisloze machine en een top design.

Pluspunten

  • niet elke x weer waspoeder toevoegen
  • 8 kg Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochen Schellekens 21-10-2017 Product paar dagen in bezit

Beste prijs voor kwaliteit en functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, A+++, zuinig met water, energie en wasmiddel (i-DOS), extra functionaliteit zoals intuitief touchscreen met in te stellen wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.J. Veenhuizen 20-10-2017 Product paar dagen in bezit

Robuust en nauwkeurig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaringen met dit merk hebben mij overtuigd van de degelijkheid van de producten. Ook werken zij nauwkeurig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fluxtuinen 19-10-2017 Product paar weken in bezit

Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We moesten een nieuwe wasmachine en toen ging de vrouw kijken en die vond deze goed.

En de machine bevalt prima! Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vrouw 55 jaar 17-10-2017 Product paar dagen in bezit

Moderne technieken en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Moderne wasmachine met overzichtelijke keuzes in het display, zodat je alles naar eigen wens kunt bepalen zoals het toerental van centrifugeren en de dosering van wasmiddel. Dat gebeurt met i-dos, ideaal: nooit meer zelf bepalen hoeveel/weinig wasmiddel nodig is, maar eventueel kun je het bijstellen. Dit geldt ook voor wasverzachter, automatisch doseren, verhogen of verlagen of uitschakelen. De was komt er fris en schoon uit en het geluidsniveau is aangenaam laag. Ik heb 17 jaar met mijn oude Bosch wasmachine gedaan, deze werkte nog steeds maar maakte teveel lawaai. De nieuwe Bosch is een perfecte opvolger waar ik weer vele jaren plezier van zal hebben.

Pluspunten

  • voorzien van alle moderne technieken
  • overzichtelijke display Nederlandstalig
  • i-dos automatische dosering wasmiddel/verzachter
  • lampje in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Hoeijen 17-10-2017 Product paar weken in bezit

fluisterstille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door een mooie jubileum aanbieding van de leverancier is er een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bij de fluisterstille wasmachine. De ruime deur biedt makkelijk toegang tot de rvs kuip waar 8 kg wasgoed in kan.
Het strakke uiterlijk van de machine oogt zeer modern en via het touchscreen zijn de diverse wasprogramma's eenvoudig in te stellen. Tevens is de idos dosering van wasmiddel en wasverzachter kosten besparend, goed voor het milieu en eenvoudig in het gebruik.

Pluspunten

  • fluisterstille motor
  • aquastop

Minpunten

  • "slechts" max. 1400 toeren centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch wasmachine wat 28640nl/2 17-10-2017 Product paar weken in bezit

DUIDELIJKE DISPLAY,"KIND KAN DE WAS DOEN"

Algemene score

9,0
Duidelijke dispaly en wast alles goed schoon en diverse snelheden van de centrifuge
N.a.v mijn eerste aanschaf wasdroger van Bosch nu dus de wasmachine gekocht,WAT 28640NL/21.
"KIND KAN DE WAS DOEN"

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Grote vulopening
  • Stil,zowel bij wassen als cetrifugeren

Minpunten

  • Ik heb ze niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 13-10-2017 Product paar dagen in bezit

Prima service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om je product te registreren en je kan meteen gebruik maken van fantastische acties! Wasmachine is stil en je kan veel keuzes is programma's maken. Al met al een prima combinatie van service en techniek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 13-10-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wist niet dat ik als man blij kan zijn met een wasmachine. Maar het is toch gebeurd!!
Je zegt welk programma je wilt draaien en het stelt zelf de toeren en temperatuur in. Je hebt zelfs nog de mogelijkheden om in desbetreffende programma aanpassingen te doen. Hoe ideaal is dat? En het is nog een mooi apparaat om te zien ook. Top machine!!

Pluspunten

  • zelf instellende wasprogramma
  • grote trommel
  • lichje bij open deur
  • geluidsstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gryenne 12-10-2017 Product paar weken in bezit

aankoop wasmachine bosch WAT 28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine WAT 28690NL aangekocht, eerlijke prijs voor de prachtige machine! Met het i-dos systeem niet meer iedere keer wasmiddel bij te vullen, machine doseert hem zelf, ideaal! Mooi display, zacht geluid, diverse mogelijkheden voor wasprogramma''s en af te lezen hoeveel het water- en stroomverbruik is, klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

het is een mooie machine 10-10-2017 Product paar dagen in bezit

erg duidelij scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening werkt perfect door de juiste dosering van het wasmiddel nooit meer te veel
en ook de verschillende mogelijkheden van was produkten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 10-10-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooie wasmachine, geluidloos en de automatische dosering werkt perfect het wasgoed komt er heerlijk ruikend en schoon uit. Maakt geen lawaai en de prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed! Ook een korte was van 15 min is zeer handig voor het opfrissen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluidloos
  • Automatische dosering werkt perfect
  • Korte was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralf 07-10-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine bosch voorlader WAT 28690 NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onlangs deze wasmachine gekocht en na aantal keren gebruikt te hebben uitermate tevreden over wasresultaat, duurzaamheid (energie, water en wasmiddel) en gebruiksgemak. We hopen dat het product ook de komende jaren deze resultaten blijft bevestigen.

Pluspunten

  • idos systeem
  • waterverbruik
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esmee Bor 06-10-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een overzichtelijk display met mooie touch-screen uitvoering waardoor je zin krijgt in wassen. Leuke feature is het led-licht in de trommel als je in- of uitlaadt. Hij is veel stiller dan onze voorganger, een Miele.
Daarbij dus ook stukken goedkoper. Wij hopen op lang wasplezier.

Pluspunten

  • Ziet er fraai uit
  • Is stil
  • Heeft een uitgebreide programmakeuze
  • Het I-dos systeem

Minpunten

  • Je kunt niet checken hoeveel wasmiddel hij pakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.M de K. 06-10-2017 Product paar weken in bezit

prima wasmachine, zuinig, en stil,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super mooie wasmachine, zuinig in gebruik, heel handig zeep toevoer,ook kan je het water toevoer regelen. super stil in gebruik, de centrifuge hoor je niet! een geweldig apparaat en zeker een aanrader voor elke nieuwe koper!! Dank Bosch voor dit apparaat.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B ten 03-10-2017 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat , prettig in onderhoud!

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine, prettig in onderhoud , omdat de wasmachine zelf de wasverzachter doseert oa, echt ideaal, en kostenbesparend

Pluspunten

  • Kostenbesparend
  • Tutch screen handig in gebruik
  • Mooie compacte afmeting wasmachine

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiersma 02-10-2017 Product paar dagen in bezit

Binnen 5 jaar terugverdiend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine, goede, eenvoudige werking.
Maar vooral zeer energiezuinig zodat ik m ten opzicht van onze vorige wasautomaat binnen 5 jaar heb terugverdient!

Pluspunten

  • zuinig
  • nooit meer teveel wasmiddel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-10-2017 Product paar dagen in bezit

mooi overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben een man van 85 jaar en moet zins een half jaar zelf de was doen ,doormiddel van iDos heb ik hier voor gekozen, kind kan de was doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews