Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 539 reviews
Bosch Serie 6 WAT28690NL Best Reviewed sep 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 539 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irina 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat dat meer kan dan ik kan bedenken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu net een paar dagen in huis. Prachtig apparaat, met oneindig veel opties. In praktijk denk ik dat ik de meesten niet eens nodig ga hebben. Maar grote trommel is fijn. I-dose is makkelijk en programma’s werken tot nu toe prima. Ook zonder het boekje te lezen te bedienen.

Pluspunten

  • I-dose
  • Veel opties

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lith002 19-12-2017

een kind kan de was doen

Algemene score

8,0
pluspunten: prima wasmachine, makkelijk te bedienen, erg veel mogelijkheden, weinig lawaai, grote trommel
minpuntje: wasprogramma duurt behoorlijk lang, zeker met ECO. Met SPEED is het korter, maar dat kost meer energie
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cees 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
handig display, stil en goed te bedienen en een uitstekende verkoper die ook wist hoe hij de machine bedienen

Pluspunten

  • handig display
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Demeers 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden met spoed een wasmachine nodig, en zeer snel en goed geholpen door Witgoed reparatie Heuvelrug te Amerongen

Pluspunten

  • Super service
  • snel geleverd
  • werkt eenvoudig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos de Witte 29-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Het touch screen werkt perfect en is in 1 oog omslag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs is echt niet duur voor zo,n hip apparaat.
ik heb gekozen omdat het toch screen is en met zeep dispenser

Pluspunten

  • tochscreen
  • zeep dispenser
  • heel stil
  • snel klaar
  • kan veel in

Minpunten

  • als de was klaar is met robot stem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wil 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Altijd alles van Bosch gehad en nu onze oude wasmachine van 20 jaar oud vervangen door een WAT28690NL. Machine staat zeer stabiel en is redelijk stil, zeker bij centrifugeren. I-Dos is fantastisch. Ook wel minpunten: tiptoetsen zijn niet altijd even nauwkeurig en de was komt er gekreukt uit. Mis mijn mogelijkheid voor extra spoelen en intensief wassen toch wel.

Pluspunten

  • I-Dos!
  • Relatief stil

Minpunten

  • Was kreukt
  • was krimpt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Karin 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De was is en ruikt fris. Heerlijk en gemakkelijk om met het I-Dos systeem te werken. De wasmachine maakt weinig geluid, zodat ik hem ook 's nachts kan gebruiken.

Pluspunten

  • Niet teveel zeep, vanwege het I-Dos systeem. .
  • Maakt weinig geluid tijdens gebruik.
  • Er kan 8 kilo aan wasgoed in.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y .Reitsma 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima, wasmachine, grote trommel. zeer stil, en energie zuinig. Touch screen display, gebruiksvriendelijk. een moderne machine van deze tijd!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine met gebruiksvriendelijk bedieningsscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Direct na het installeren van deze wasmachine begint het bedieningsgemak. De deur wordt ontgrendeld na het aanzetten van de machine, daarna licht de ruimte van de trommel op waardoor de inhoud goed zichtbaar is. De grote hoeveelheid programma's maakt het bijna mogelijk om elke gewenste voorkeur in te stellen. Na de keuze te hebben bevestigd start de wasmachine en het gebruiksgeluid klinkt als muziek in je oren. Je krijgt alleen spijt dat je deze wasmachine niet eerder hebt gekocht.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk verlicht bedieningspaneel
  • geluidsarm wasmachine geluid
  • Mooie design
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en makkelijk bedienbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een teleurstellende ervaring met mijn vorige machine, ben ik nu al blij met mijn nieuwe Bosch. Makkelijk te bedienen, duidelijke instructie, en stille machine.

Pluspunten

  • stil
  • veel verschillende programma's
  • wasmiddel gaat automatisch
  • lampje in de trommel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een kind kan de was doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude Bosch wasmachine had het na 19 jaar begeven, de trommel draaide niet meer.
Besloten om weer voor een nieuwe Bosch te gaan.
De wasmachine heeft een heerlijk grote trommel en is makkelijk te bedienen via het touchscreen display.
De pauze knop is ook erg handig als er nog een sok op de trap is achtergebleven die er eigenlijk bij had gemoeten....

Al met al dik tevreden.

Pluspunten

  • grote trommel met deur
  • pauze knop
  • i-dos
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een schone was 'in no-time'

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch-wasmachine wast je was schoon in zeer korte tijd. En dat doet'ie zo goed als geruisloos. Bovendien gebruikt hij weinig water en elektriciteit. Wat erg gemakkelijk is dat de wasmachine zelf uitrekent hoeveel wasmiddel nodig heeft voor iedere wasbeurt.

Pluspunten

  • effectief en efficiënt
  • een stille machine
  • automatische wasmiddel toediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Hagen 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uiterlijk is deze maschine een lust voor je ogen

Algemene score

9,0
ik heb mijn hele leven al tijd Bosch gehad en dat is me goed bevallen dus mijn nieuwe aanschaf zal dat ook doen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke wasmachine!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat de wasmachine zelf doseert. Ideaal, omdat op deze manier altijd de juiste hoeveelheid gebruikt wordt. Het is een stillewasmachine, waardoor het prima is om hem 's nachts aan te hebben. Fijn dat het een touchscreen is. Kortom; hele fijne en schone machine!

Pluspunten

  • Doseert zelf
  • Stil
  • Zuinig in wasmiddel verbruik

Minpunten

  • Je kan geen ander wasmiddel gebruiken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Gerrits 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat en wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hiervoor ook een bosch wasautomaat en wasdroger gehad. Deze zij 18 jaar oud . Dus goede kwaliteit van bosch. Daar hebben wij veel vertrouwen in.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Uneken 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging van oude wasmachine. Aanbevolen door service monteur. Komt goed uit de test.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bosch 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Algemene score

10,0
Ik heb de I-dos gekocht en ben super tevreden over dit apparaat. Ik was er eerst een beetje scepties over maar ben er echt superblij mee, je hoeft maar op de juiste knop te drukken en de automaat doet de rest vanzelf. De was is superschoon en ruikt lekker fris.

Pluspunten

  • schone was
  • frisse geur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke van Driesten 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en makkelijk touchscreen om te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie stille machine, met een simpele bediening, simpel touchscreen met een groot gemak te bedienen. Ook handig het automatische doseer- en wassysteem dat zichzelf helemaal aanpast naar hoeveelheid vuil, gewicht en inhoud. Handige trommelverlichting.

Pluspunten

  • Bediengemak
  • doseersysteem
  • automatisch wassysteem
  • trommelinhoud
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine zonder toeters en bellen

Algemene score

8,0
Na tien jaar een nieuwe Bosch wasmachine, er is veel veranderd, centrifugeren prima, veel droger dan de oude machine. Het display is duidelijk en geeft alles goed aan en niet moeilijk te bedienen. Het I-Doss systeem is ideaal, vooral met jongeren in huis die niet zo krap kijken met de hoeveelheid wasmiddel toevoegen. Een prima machine qua prijs kwaliteit en nog €50,00 terug ook!!!!

Pluspunten

  • Grote vuldeur
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Programma einde verlichting te lang.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. de Gier 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Algemene score

8,0
Product gekocht voor een 4 persoons huishouden. Makkelijk en duidelijk te bedienen.
Handig I-dos doseer systeem. Grote trommel met verlichting.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • eco stand
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews