Siemens WM14T640NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 81 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Jansen 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

fluisterstil

Algemene score

9,0
Fluisterstille wasmachine, economisch energiegebruik en automatische wasmiddeltoevoeging. Eenvoudig display met vele opties

Pluspunten

  • energiegebruik
  • fluitsterstil
  • automatische wasmiddeldosering

Minpunten

  • niet goedkoopste, maar uitstekende prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende wasmachine! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens wasmachine is eenvoudig te bedienen, erg duidelijk aanraakscherm. Door dit kleuren touchscreen maakt het de wasmachine een gebruiksvriendelijke en moderne wasmachine. Ik heb nu de wasmachine een aantal keer gebruikt en het I-dos systeem is geweldig. De wasmachine meet het gewicht en past op de hoeveelheid was de zeepdosering aan. Voorheen ging dit op gevoel met het gevolg dat er veel te veel wasmiddel in ging. Dit gaf weer problemen met het onderhoud van de machine.
Verder werkt de wasmachine uitstekend, en met de uitstel functie is mijn was klaar als ik thuis kom van het werk!

Wat heb ik aan nadelen kunnen ontdekken:
Touchscreen reageert niet altijd even goed, maar dat vind ik niet echt storend. Als je rustig drukt werkt het wel.
Had graag willen zien hoeveel wasmiddel er nog inzit. Dan weet ik wanneer ik een nieuwe fles moet kopen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Automatisch doseersysteem
  • Wast uitstekend
  • De was is erg droog
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Touchscreen werkt niet altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

emdj 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gebruiksgemak van de machine is het grootste pluspunt. Een heel modern en duidelijk kleuren touchscreen maakt aanpassing van de bestaande menu's erg makkelijk. Ik ben zeer te spreken daarover. I-dos, het doseersysteem werkt ook erg goed, ik heb de machine nog maar kort maar heb de indruk dat de wasmachine juist omgaat met de wasmiddelhoeveelheid. Ook vind ik het prettig dat ik makkelijk een ander wasmiddel kan gebruiken naast het i-dos systeem.
Als de betrouwbaarheid goed blijkt is het een top aanschaf. Zijn er dan geen kritiekpunten? Jawel: het touchscreen werkt soms niet bij de eerste poging. Ik weet dat het een eigenschap is en kan er wel aan wennen. Maar toch voor de volledigheid. En als je 1600 toeren zoekt.. dat heeft-ie niet.

Bottomline: erg goede machine, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groot Touchscreen
  • auto dosering wasmiddel werkt top
  • stil, ook bij centrifuge
  • was is goed droog bij kleine hoeveelheid was

Minpunten

  • geen 1600 toeren (als je dat nodig hebt)
  • touchscreen reageert soms niet in één keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Functionele en handige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige wasmachine met alle programma die ik nodig heb.
Indosing en start uitstel is ideaal voor mensen die fulltime werken.

Pluspunten

  • I Dos
  • Eco
  • Stil
  • Ruime laadcapaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Freddie - V 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, werk prima ,eenvoudige bediening,lekker stil,automatische wasmiddel dosering ,ruim 8 kg,

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 02-01-2017

Lekker stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is heerlijk stil. Het is eeenvoudig om het juiste programma in te stellen via het touchscreen en de draaiknop. Ruime keuze uit temperaturen, programmaduur en ECOprogramma.
Top apparaat!

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Ruime programmakeuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben in oktober noodgedwongen een nieuwe wasmachine moeten kopen. We hebben gezocht naar kwalitatief goede maar betaalbare wasmachine. Nou daarin zijn wij zgeslaagd. Wat een heerlijke, gebruiksvriendelijke en zuinige machine hebben we nu. De verkoper van mediamarkt verdiend een dikke pluim want hij heeft ons weten te overtuigen. We hebben nog lang plezier te hennen van deze wasmachine en dat zal vast lukken.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zuinig
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze machine gekocht voor de automatische wasmiddeldosering.
In de bak giet je een fles van een liter en de machine bepaald zelf hoeveel er nodig is en geeft aan dat deze weer bijgevuld moet worden.
Stil en moderne vormgeving

Pluspunten

  • Heel eenvoudig wasmiddeldoseren
  • Tussentijds iets toevoegen aan de was kan ook

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 24-12-2016 Product paar weken in bezit

Keuzeprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met name de diversiteit aan programma's maken deze machine tot een zeer handig apparaat. De werking / bediening is overzichtelijk. Het gezegde "Een kind kan de was doen" is toepasselijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizzy 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote trommel,weinig geluid, makkelijk te bedienen. Veel programma s om te kiezen en automatische dosering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
Zeer fijne wasmachine, stil, grote trommel en simpele bediening. Handige automatische doseringsfunctie voor wasmiddel en wasverzachter

Pluspunten

  • Zeer stil
  • intuitief bedieningspaneel
  • Automatisch wasmiddeldosering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudige bediening en geluidloos wanneer volle belading. Prijs kwaliteit verhouding maakt deze machine een topper!

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Uitgebreide opties
  • Doet wat is beschreven

Minpunten

  • Nog geen gevonden....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmaschine is in vergelijking met mijn vorige erg stil, erg makkelijk in gebruik dankzij het automatische doseer systeem.

Pluspunten

  • Stil
  • I-Dos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paco 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie, goede wasmachine. Hele handige display waar de tijd op staat hoe lang het duurt en hoeveelheid kg was wat je er in gooit. Beiden zijn nog handmatig aan te passen.
Wast goed schoon!

Pluspunten

  • Touchscreen bediening
  • Erg schone was
  • Mooie display
  • Mooie design
  • Handige draaiknop op programma's te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine WM14T640NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prachtig apparaat om te zien. Als hij wast hoor je hem niet en hij centrifugeert heel zacht. Het idos systeem is geweldig. Ik ben heel blij dat ik voor deze machine heb gekozen.

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Erg stil
  • Doet een grote was in een uurtje

Minpunten

  • Geen 1600 toeren
  • Verder geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeer fijne wasmachine 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine,makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine, is makkelijk in gebruik. Zeer handige zelf dosering. Fijne kindersluiting. Wast je was weer mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stil, ook met centrifugeren. Daarnaast mooi design en gebruiksvriendelijk. Grote was trommel fijn voor een groot gezin!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • had deze wasmachine veel eerder moeten nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine WM14T640NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prachtig apparaat om te zien. Als hij wast hoor je hem niet en hij centrifugeert heel zacht. Het idos systeem is geweldig. Ik ben heel blij dat ik voor deze machine heb gekozen.

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Erg stil
  • Doet een grote was in een uurtje

Minpunten

  • Geen 1600 toeren
  • Verder geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin Seelbach 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Algemene score

9,0
Eerste indrukken van het apparaat zijn zeer positief. Makkelijk te bedienen en met een touchscreen zeker van deze tijd. Machine draait erg stil. Idos is handig in gebruik en je kunt makkelijk aangeven als je eventueel handmatig wilt doseren.

Pluspunten

  • Idos doseersysteem
  • Moderne look
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smi73balk 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine voor geweldige prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is zoals de titel al aangeeft een geweldige wasmachine. Hadden wegens verhuizing onze IQ700 laten staan en meteen een nieuwe wasmachine en droger van Siemens besteld. vooral de automatische wasmiddel-dosering is ons er goed bevallen, en met dit model dus weer gekozen. Verder zien de beide machines er ook nog eens super uit, en vormen een eenheid naastelkaar.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • i-dos systeem
  • uiterlijk van de machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews