Siemens WM14T640NL - Reviews

8,9 Lees 66 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 66 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zeer fijne wasmachine 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine,makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine, is makkelijk in gebruik. Zeer handige zelf dosering. Fijne kindersluiting. Wast je was weer mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Alex 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stil, ook met centrifugeren. Daarnaast mooi design en gebruiksvriendelijk. Grote was trommel fijn voor een groot gezin!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • had deze wasmachine veel eerder moeten nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine WM14T640NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prachtig apparaat om te zien. Als hij wast hoor je hem niet en hij centrifugeert heel zacht. Het idos systeem is geweldig. Ik ben heel blij dat ik voor deze machine heb gekozen.

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Erg stil
  • Doet een grote was in een uurtje

Minpunten

  • Geen 1600 toeren
  • Verder geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kevin Seelbach 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Algemene score

9,0
Eerste indrukken van het apparaat zijn zeer positief. Makkelijk te bedienen en met een touchscreen zeker van deze tijd. Machine draait erg stil. Idos is handig in gebruik en je kunt makkelijk aangeven als je eventueel handmatig wilt doseren.

Pluspunten

  • Idos doseersysteem
  • Moderne look
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
smi73balk 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine voor geweldige prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is zoals de titel al aangeeft een geweldige wasmachine. Hadden wegens verhuizing onze IQ700 laten staan en meteen een nieuwe wasmachine en droger van Siemens besteld. vooral de automatische wasmiddel-dosering is ons er goed bevallen, en met dit model dus weer gekozen. Verder zien de beide machines er ook nog eens super uit, en vormen een eenheid naastelkaar.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • i-dos systeem
  • uiterlijk van de machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anne 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte siemens wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
i-dos is een handig systeem
deze producten gekozen door de levensduur en het energieverbruik per jaar
siemens is betrouwbaar

Pluspunten

  • i dos
  • 8 kg
  • genoeg wasopties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
fpdej 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

goed en simpele wasmachine

Algemene score

9,0
de wasmachine werkt naar behoren. is rustig ook tijdens het centrifugeren en werkt makkelijk. er zit een lade in die het vloeibare wasmiddel zelf bepaalt wat erg handig is

Pluspunten

  • rustig
  • makkelijk in gebruik
Heeffer 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zelfdoseringende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine van Siemens doseerd zelf zijn wasmiddel en weegt ook precies het wasgoed dat in de trommel zit. Mooi prachtisch en degelijk apparaat

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Heeft geen totaal aan en uit-knop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mark 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, groot en duidelijk display en nagenoeg geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ineens de wasmachine stuk en binnen 24 uur een nieuwe kopen. Hoe doe je dat? Je kijk naar duurzaamheid, energie- en waterverbruik maar tegelijkertijd naar het gebruikersgemak en in dit geval ook naar het iDos-systeem. Een systeem dat automatisch de dosering regelt van de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Het display is even wennen, zeker als je dit niet gewend was t.o.v. de oude knoppen machine die na ruim 10 jaar de deur uitging. Wat een luxe. Ik hoop dat ik lang van dit product mag genieten.

Pluspunten

  • Display
  • Duurzaam product
  • Energie- en waterverbruik
  • Display
  • iDos-systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vincent 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alhoewel slechts 2 dagen in huis, zijn wij zeer tevreden over deze wasmachine. Al meteen een goede indruk door het degelijke materiaal. Gebruiksvriendelijk is hij ook, met een logische bediening en een duidelijk display. Wasresultaten zijn perfect!

Pluspunten

  • Bediening
  • iDos Doseringssysteem
  • Stilte
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S Smulders 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is makkelijk te bedienen, is een stil apparaat met meerdere programma's. Wasresultaten tot nu toe zijn lekker fris en schoon!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Josee Pauw 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Fluisterstil en reuze-eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zo'n fluisterstille en reuze-eenvoudige machine gehad. Automatische dosering van wasmiddel, en simpel en scheelt een berg aan onnodig wasmiddel. Super tevreden mee, nog energiezuinig (A++) ook !

Pluspunten

  • fluisterstil
  • automatische wasmiddeldosering
  • energiezuinig
  • veel verschillende wasprogrammas

Minpunten

  • forse investering, maar uitstekende prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Schenkies 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wasmachine is gebruikersvriendelijk, super handig het doseringssysteem. Was komt er bijna droog uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
A.E. Luimes 09-11-2016 Product paar weken in bezit

overzichtelijke programma's

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met een hele stille motor en centrifuge. Display is overzichtelijk en er is keuze genoeg uit diverse wasprogramma's.

Pluspunten

  • stilte centrifuge

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Claudia 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer functioneel display en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine biedt alle mogelijkheden die gewenst zijn. De vele, maar niet overbodige, opties zorgen voor het op een juiste manier wassen van de diverse soorten kleding. Door het berekenen van het gewicht, wordt tevens de wastijd en verbruik van stroom en wasverzachter/poeder bepaald. Dit betekend altijd een besparing op de gebruikskosten. Ook het inplannen van een tijdstip is zeer eenvoudig. In korte tijd al vele wassen gedraaid - maar nog geen minpunt kunnen ontdekken.

Voor deze wasmachine is letterlijk het spreekwoord - een kind kan de was doen - van toepassing

Pluspunten

  • zuinig / geruisloos
  • duidelijk display - touch
  • programma zelf aan te passen indien nodig
  • 8 kg trommel
  • grote deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sturrus 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasautomaat

Algemene score

9,0
Mooie wasautomaat. Makkelijk in de bediening. Stil, zelfs in het centrifugeren. Was goed. Oftewel een goede aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
wen 12-10-2016

veel opties, wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie grote trommel, de verlichting is ideaal zodat je kunt zien of je niet nog iets vergeten bent. veel wasprogramma's, de was goed er fris en schoon uit, zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • veel opties
  • wast goed schoon
  • wasmiddelreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Siemens 3 25-07-2016 Product paar dagen in bezit

Vergelijk met vorige Siemens wasmachine

Algemene score

8,0
In vergelijking met mijn vorige Siemens wasmachine is deze rustiger, wast net zo goed, stabiler tijdens het centrifugeren en waarschijnlijk zuiniger qua electra en water.
Duurzaamheid weet ik niet want vorige is er na 8 - 9 jaar ook mee opgehouden en niet meer tye repareren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Wasmachine 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

Was schoon, fris, machine geruisloos.

Algemene score

8,4
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe wasmachine. Het is lang geleden dat ik zo'n stralende was heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Siemens WMT640NL 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WMT640NL

Algemene score

9,0
Wast prima schoon, veel keuze mogelijkheden en een overzichtelijk kleurendisplay en is daarbij lekker stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews