AEG L79696NFL - Reviews

9,1 Lees 19 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-50%
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet Shuc 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine wast uitstekend schoon. In begin nog even wennen aan programma's en de vele mogelijkheden. Is zeer zuinig met stroom en water (en ook wasmiddel). Programmaduur is even wennen, daar zij langer zijn dan bij vorige wasmachine. Wast, spoelt en centrifugeert perfect en is zeer stil! Was wordt zeer schoon en goed (voorzichtig) behandeld. Vrijwel geen trilling bij centrifugeren, dus geen extra geluid. Wasgoed komt zeer droog eruit (bij 1600 toeren). Zeer tevreden!

Pluspunten

  • schone was
  • zeer zuinig in gebruik
  • zeer droog na snelle centrifuge-gang
  • zeer stil tijdens gebruik
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • programma's duren soms wat langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
josé 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Weer een AEG, omdat we er goede ervaringen mee hebben:
Gebruiksvriendelijk , stoom-opfrisfunctie bevalt goed, in te stellen op tijdsduur is ook handig.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stoom-opfrisfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
AP 21-08-2016 Product paar maanden in bezit

Prima machine, voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine zoals men mag verwachten. stil, goed bedienbaar zijn toch de hoofdzaken. Automatische tijdaanpassing obv hoeveelheid is gemakkelijk.
Ook verkorten van tijd is zeer gemakkelijk.
Zelfs de kinderen kunnen er mee overweg.

Pluspunten

  • stil
  • Grote vulopeneing/ kg
  • prima model
  • tijd instelbaar
  • veel programmas

Minpunten

  • wasmiddelbakje snel stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
hankbally 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte zeer zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine pas geinstalleerd en blijkt al perfect te zijn. Zeer stil (behalve natuurlijk de centrifuge cyclus) en uiterst zuinig met electriciteit. Het duurt wel langer om een was te draaien, maar dat heeft te maken met de verwarming middels de inverter motor. De machine bepaald zelf het gewicht van de was en past de hoeveelheid water en draaitijd erop aan.
Met zijn 1600 toeren droger komt de was er goed droog uit. Ook dat scheelt wer energie met de droogtrommel. De 9kg capaciteit is altijd handig voor grotere dingen.
Deze machine is beslist een aanrader.
We hebben deze gekocht bij AO en een perfect bestel en aflever service ervaren.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • stil
  • 1600 toeren centrifuge
  • automatisch was gewicht

Minpunten

  • langere draaitijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yvonne 03-08-2016 Product kwartaal in bezit

Goede wasmachine, makkelijk te bedienen en goede resultaten

Algemene score

9,0
Er zitten veel programma's op, voor elke was is er wel 1. De machine is gebruikersvriendelijk door de makkelijke bediening. Sommige programma's kosten veel tijd, maar bij haast kun je de tijd zelf inkorten. De machine is niet heel luidruchtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kevin 28-07-2016 Product maand in bezit

Fijn wasmachine zelfs voor mannen

Algemene score

8,5
Deze wasmachine is makkelijk te gebruiken en heeft een overzichtelijk programmering iedereen kan er goed mee over weg. De was resultaten zijn mooi zelfs op lagere temperaturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
broeffen 25-07-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne goede wasmachine

Algemene score

8,6
Een goede aankoop, een stille en energiezuinige wasmachine, grote opening en een grote trommel. Prettig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jacob klok 23-07-2016 Product kwartaal in bezit

prima machine

Algemene score

9,5
er zitten vele verschillende keuzeprogramma's op de wasmachine. Hij is lekker stil en energiezuinig.
Kortom een ideale machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mirjam 23-07-2016 Product kwartaal in bezit

super fijne wasmachine

Algemene score

9,5
super fijne wasmachine gemakkelijke wasprogramma, ook een fijn programma voor de dekbedden. erg stil in gebruik, verbruikt weinig wasmiddel. en wat ik zelf ook super fijn vind is een trommel inhoud van 9 kg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
femmy kanis 23-07-2016 Product kwartaal in bezit

super Fijn

Algemene score

8,2
ik vind het een geweldige machine, de mogelijkheden zijn geweldig veel en het geluid is heerlijk zacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Conny 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Een prima wasmachine!

Algemene score

8,8
Met deze wasmachine kun je voor heel veel programma's kiezen, en ook genoeg eco programma's, wat ik heel belangrijk vind.
Je hoeft maar heel weinig wasmiddel te gebruiken om een schone was te krijgen.
Een klein minpuntje is dat de machine bij het gaan centrifugeren meer geluid maakt dan ik had verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Nico 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

geweldige machine

Algemene score

9,0
Het apparaat bevalt ons zeer goed. Stil , schoon en zuinig. Zelfs al een aantal dekbedden gewassen met goed resultaat. De wasmachine gebruikt maar een kwart van de stroom tov onze oude AEG.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wendy 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

prima wasmachine

Algemene score

8,6
veel mogelijkheden met deze machine ,gemakkelijke bediening,wast goed schoon ook met de tijdbesparende functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Liefers 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Review AEG L79696

Algemene score

8,6
Prima wasmachine, grote opening om de was in en uit te doen.
Superstil, maar duidelijk signaal als de was klaar is.
Geen irritante wachttijd voordat de deur open kan.
Geen kans op branden aan hete deur door het dubbelglas.
Zeer veel keuzemogelijkheden voor programma's, van kort tot lang.
Tijdens de was nog mogelijkheden om het toerental van de centrifuge te wijzigen.
Kortom, een voltreffer, deze voorlader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
DickD 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Perfect apparaat

Algemene score

9,8
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop. Een zeer stille en zeer zuinige wasmachine, waar we zeker de komende jaren met plezier mee zullen wassen en daarbij ons steentje aan het milieu bijdragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilma 22-07-2016 Product half jaar in bezit

Mooie machine , helaas lange wasdraaien

Algemene score

8,6
Goede machine. Maar duurt ontzettend lang voor de was klaar is als je hem goed schoon wilt hebben. Niet geschikt voor snelle wasjes.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Super machine

Algemene score

9,0
Deze sinds 2 maand in gebruik en wast naar alle tevredenheid aangezien wij was moeten voor 4 volwassen gebruiksgemak zeer makkelijk en wast zeer schoon en komt mede door de1600 toren droog uit de machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
bussie7000 21-07-2016 Product half jaar in bezit

super stil

Algemene score

9,6
Deze wasmachine doet zijn werk super stil en wast perfect schoon en met die grote trommel snel veel was weg gewassen.
in het begin gingen nog wel eens naar de zolder om te kijken of hij het nog draaiden.
een echte aanrader dit type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tineke O 21-07-2016 Product kwartaal in bezit

Heel fijne wasmachine! Niet voor niks dat we weer voor dit merk hebben gekozen.

Algemene score

9,0
De wasmachine bevat een ruime trommel, geschikt voor 9 kg, dus ook voor je dekbed, voor een dikke winterjas, etc. De wasresultaten zijn nog beter dan die van de vorige AEG. Het enige wat ik jammer vind, is dat de deur niet aan de rechterkant kan draaien. Dan hadden we voor een Miele moeten kiezen (die bijna €600,- duurder is).
Gebruiksgemak is groot; de knoppen spreken voor zich. Heel veel programma's kun je instellen op meerdere temperaturen. Kortom, mocht deze ooit kapot gaan (de vorige deed het nog heel goed, maar helaas door een stangetje dat was meegewassen, door de trommel heen gestoken en zo het warmte element kapot gegaan), dan zouden we vast weer voor dezelfde wasmachine gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed