Samsung WW80J6403EW - Reviews

8,7 Lees 19 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasresultaten (tot nu toe). Makkelijk instelbaar zonder boekje.
Raar dat bij een wasmachine waar 8kilo in kan bij veel programma's de maximale belading 4 kilo is.
Lekker stil,
De opening is heel groot. Handig maar hierdoor kan een wasmand niet blijven staan als de deur geopend wordt.

Pluspunten

  • lekker stil
  • wast goed
  • makkelijk instelbaar

Minpunten

  • wasmand kan net niet onder de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
GozerGast 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Reputatie merk en ervaringen uit het verleden.
Grote wasvul-opening, verschillende wasprogramma's.
Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • grote wasopening
  • vele wasprogramma's
  • relatief stil
  • duidelijk display

Minpunten

  • deur moeilijk te openen; hard trekken
  • meerdere momenten van water-tappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Meindert Wentzel 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel voorgeprogrammeerde was keuzes,super stille machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik koos deze machine omdat de consumentenbond hem als Beste Koop 2016 opgaf.Hij is makkelijk in de bediening, wast geweldig schoon, heeft veel keuze programma's, een ruime( 8 kg. ) trommel. De deur opent naar links, voor mij heel handig. Hij is super stil en centrifugeert heel goed.
Prijs-kwaliteit verhouding :Geweldige machine voor naar verhouding weinig geld.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm
  • veel wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rjb jekel 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung WW80J6403EW

Algemene score

9,5
wasmachine ziet er degelijk en betrouwbaar uit en is uitstekend afgewerkt. Erg duidelijk display met volop keuze mogelijkheden.
Machine is redelijk geruisloos, gebruikt weinig stroom en water.
Wast bijzonder goed en het wasgoed komt er behoorlijk droog uit.
Uitstekende machine voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cifie 08-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Mooie wasmachine. Wast zeker goed. Gebruik nu voor het eerst een Samsung wasmachine. Deze heeft nu ook Ecu bubble en ben echt onder de indruk hiervan. Wasmachine is ook lekker stil. Was komt behoorlijk droog uit de wasmachine als je het laat centrifugeren op 1600 rpm.

Kortom mooi wasmachine ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
fam Gijsen 07-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De wasprogrammas zijn geluidsarm, vormgeving en duidelijkheid, top!Voordeel dat je de piepgeluiden uit kan schakelen. Handig voor als je snachts de was doet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Lin 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Geruisloos (stil) verbruikt minder water als ik op superspeed zet en de droger is fantastisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Sophia 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Extra: muziek na eind programma
Mooi design heel modern
Knoppen zijn gemakkelijk te bedienen
Wasmiddel wordt goed opgenomen in het programma
De tijden van de programma zijn niet lang
Het apparaat heeft veel functies waardoor er voor alle soorten was een apart programma is
De deuren gaan netjes dicht, geen harde tik
Bij het centrifugeren weinig tot geen geluid vanwege de borstelloze motor
Raam in wasmachine blijft wel een tijd 'beslagen' na het wassen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Jaapwasgraag 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Geluidsarm, makkelijk te bedienen, op lage temperatuur wassen geeft een goed resultaat, de 1400 toeren centrifuge is ruim voldoende. Vormgeving voldoet aan deze tijd, installatie (waterpas stellen ging makkelijk).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
C 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wast als een trein! Super stil en makkelijk in gebruik.
Duidelijk display en goed leesbare handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sibernarsh 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Samsung is in mijn ervaring een kwalitatief goed product.Ik had vroeger veel producten van samsung, ben even overgeschakkeld, maar heeft nou spijt en ben nu meer aan het overstappen naar mijn oude liefde.... Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
carina groeneweg 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds ik deze wasmachine gebruik is mijn was zoveel schoner dan met mijn vorige wasmachine.
Er zitten genoeg keuzes op voor alle soorten was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Margien 05-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Mooi ding, duidelijke bediening. Was komt er schoon uit, trommel checked zelf alvorens het wassen hoelang hij er over gaat doen. Minder was is kortere tijd. Eco programma erg zuinig maar duurt wel even. Ook een kort programma van 15/30 min. In combinatie gekocht met de warmtepomp droger bij de Mediamarkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
BJ 04-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
HEERLIJK STIL GOED WASSENDE MACHINE
nu een paar weken in huis en vooral de grote wastrommel van 8kg is een voordeel, meer wassen in een wasbeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Rob 15-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Zeer tevreden over het geluidloze wasresultaat. Makkelijk instelbaar en ideale tijdsklok voor uitgesteld einde van het programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Samsung 01-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
het is een mooie machine maar het ziet er erg ingewikkeld uit maar na een paar keer gebruiken wordt het steeds makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
souad 07-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Deze mooie en goede wasmachine is erg ruim waardoor ik nu minder wasjes draai. Daarnaast komt de was er vergeleken met mijn oude wasmachine er erg schoon uit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Marley 06-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Mooi duurzaam product, programma's zijn fijn, design is mooi. Je krijgt met dit product zeker waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
roos 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De was machine is niet alleen heel mooi maar kan ook goed wassen. Het is een zuinige wasmachine met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend