Samsung WW80J6403EW - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cifie 08-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Mooie wasmachine. Wast zeker goed. Gebruik nu voor het eerst een Samsung wasmachine. Deze heeft nu ook Ecu bubble en ben echt onder de indruk hiervan. Wasmachine is ook lekker stil. Was komt behoorlijk droog uit de wasmachine als je het laat centrifugeren op 1600 rpm.

Kortom mooi wasmachine ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Martin 29-06-2016

Hoe laat jij deze 1400 toeren wasmachine op 1600 toeren centrifugeren?

Reageer

fam Gijsen 07-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De wasprogrammas zijn geluidsarm, vormgeving en duidelijkheid, top!Voordeel dat je de piepgeluiden uit kan schakelen. Handig voor als je snachts de was doet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophia 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Extra: muziek na eind programma
Mooi design heel modern
Knoppen zijn gemakkelijk te bedienen
Wasmiddel wordt goed opgenomen in het programma
De tijden van de programma zijn niet lang
Het apparaat heeft veel functies waardoor er voor alle soorten was een apart programma is
De deuren gaan netjes dicht, geen harde tik
Bij het centrifugeren weinig tot geen geluid vanwege de borstelloze motor
Raam in wasmachine blijft wel een tijd 'beslagen' na het wassen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

GozerGast 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Reputatie merk en ervaringen uit het verleden.
Grote wasvul-opening, verschillende wasprogramma's.
Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • grote wasopening
  • vele wasprogramma's
  • relatief stil
  • duidelijk display

Minpunten

  • deur moeilijk te openen; hard trekken
  • meerdere momenten van water-tappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wast als een trein! Super stil en makkelijk in gebruik.
Duidelijk display en goed leesbare handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Zeer tevreden over het geluidloze wasresultaat. Makkelijk instelbaar en ideale tijdsklok voor uitgesteld einde van het programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie wasmachine en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn er tevreden met de wasmachine. Genoeg programma's, makkelijk te bedienen maakt weinig​ geluid. De fijnste wasmachine die ik tot nu toe heb gehad.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijk display
  • Groot vulopening
  • Maakt weinig​ geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meindert Wentzel 04-03-2017 Product paar maanden in bezit

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast geweldig schoon. Eco programma is in 1 uur klaar en heerlijk schoon.Ski/sportkleding programma werkt perfect. 1400 toeren maakt de was te droog naar mijn smaak, ik gebruik ook een droogmachine, dan is 1000 toeren beter,i.v.m. kreuk.

Minpunten

  • sommige programmas duren wel erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcP 14-02-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke machine met alles erop en eraan maar zonder te veel opsmuk. Simpele menustructuur met veel mogelijkheden. Machine is geluidsarm. Ook bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Intuitief wasmenu
  • geluidsarm

Minpunten

  • Geen doseerbakje voor vloeibaar wasmiddel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Zuinige wasmachine met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de wasmachine. Handig in gebruik. Genoeg programma's. Grote trommel in vulopening. Zuinig in gebruik. Vergeleken mijn vorige wasmachine, maakt hij niet zoveel geluid.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Genoeg programma's
  • Grote trommel, vulopening

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Beste koop wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening. Handige keuzeprogramma's. Lekker stille machine. Tot nu toe zeer tevreden over resultaten.
Grappig muziekje als machine klaar is.
Erg goeie prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Was resultaat
  • Handige keuzeprogramma's
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasresultaten (tot nu toe). Makkelijk instelbaar zonder boekje.
Raar dat bij een wasmachine waar 8kilo in kan bij veel programma's de maximale belading 4 kilo is.
Lekker stil,
De opening is heel groot. Handig maar hierdoor kan een wasmand niet blijven staan als de deur geopend wordt.

Pluspunten

  • lekker stil
  • wast goed
  • makkelijk instelbaar

Minpunten

  • wasmand kan net niet onder de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rjb jekel 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung WW80J6403EW

Algemene score

9,5
wasmachine ziet er degelijk en betrouwbaar uit en is uitstekend afgewerkt. Erg duidelijk display met volop keuze mogelijkheden.
Machine is redelijk geruisloos, gebruikt weinig stroom en water.
Wast bijzonder goed en het wasgoed komt er behoorlijk droog uit.
Uitstekende machine voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Geruisloos (stil) verbruikt minder water als ik op superspeed zet en de droger is fantastisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jaapwasgraag 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Geluidsarm, makkelijk te bedienen, op lage temperatuur wassen geeft een goed resultaat, de 1400 toeren centrifuge is ruim voldoende. Vormgeving voldoet aan deze tijd, installatie (waterpas stellen ging makkelijk).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sibernarsh 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Samsung is in mijn ervaring een kwalitatief goed product.Ik had vroeger veel producten van samsung, ben even overgeschakkeld, maar heeft nou spijt en ben nu meer aan het overstappen naar mijn oude liefde.... Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carina groeneweg 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds ik deze wasmachine gebruik is mijn was zoveel schoner dan met mijn vorige wasmachine.
Er zitten genoeg keuzes op voor alle soorten was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margien 05-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Mooi ding, duidelijke bediening. Was komt er schoon uit, trommel checked zelf alvorens het wassen hoelang hij er over gaat doen. Minder was is kortere tijd. Eco programma erg zuinig maar duurt wel even. Ook een kort programma van 15/30 min. In combinatie gekocht met de warmtepomp droger bij de Mediamarkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BJ 04-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
HEERLIJK STIL GOED WASSENDE MACHINE
nu een paar weken in huis en vooral de grote wastrommel van 8kg is een voordeel, meer wassen in een wasbeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samsung 01-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
het is een mooie machine maar het ziet er erg ingewikkeld uit maar na een paar keer gebruiken wordt het steeds makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews