Indesit XWE 91483X WSSS EU - Reviews

8,9 Lees 16 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
81 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

piet van de langenberg 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling indesit

Algemene score

8,0
hij ziet er mooi en strak uit en een rustige draaiende motor .maar waar anderen valen moet je indesit bij halen maar wat indesit niet maken kan dat breng dan maar naar de vodden man

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
IKUZUSSUZUKI 07-04-2016 Product paar dagen in bezit

Kind kan de was doen.

Algemene score

10,0
Heb de machine nog maar net ben zeer tevreden,machine is zeer stil wast super schoon, perfect.
Een goed duidelijk afleesbaar digi display ,zeer eenvoudige bediening en niet onbelangrijk
voor de kleine was een gemakkelijke snelle start.
Duidelijk Nederlandse gebruiksaanwijzing,kortom echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jawahe 24-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede en gebruiksvriendelijke wasmachine voor een goede prijs

Algemene score

8,8
Een goede en gebruiksvriendelijke wasmachine voor een goede prijs.
Veel wasmogelijkheden en mooi design.
Weinig geluid tijdens het wassen en centrifugeren.
Was komt er schoon en nagenoeg droog uit.
Topwasmachine !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Corné 11-03-2016 Product paar dagen in bezit

Superwasmachine

Algemene score

9,4
Machine nu een paar dagen in bezit maar erg tevreden. Grote vulopening, 9 kg trommel erg stil, was ruikt lekker fris, dekbed wassen geen probleem doordat de deur ver opengaat. Ook zijn de programma's makkelijk door de duidelijke Nederlandse beschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
50Kreta 13-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Grote vulopening
Makkelijk bediening
Lekker stil fijne kort programma,s
Mooi ontwerp deur gaat lekker ver open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Hentzepeter1 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Pas net in bezit maar erg tevreden.
de machine is stil en is heel eenvoudig in gebruik. Veel keuze in menu's. Super prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt veel voor weinig(minder) geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
poesshelby 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooie machine en erg stil doet het goed.
Duidelijk en eenvoudige programma's.
Goede en duidelijke nederlandse gebruik aanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marja Groningen 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is een super aankoop! Hij is stil en makkelijk in gebruik. Met het snelle was programma heb je in een korte tijd een schone heerlijk ruikende was. Voor ons een hele verbetering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
R.H.Smit 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dit is mijn 3e Indesit op rij en ik kan alleen maar zeggen vol lof over Indesit goedkoop en een goede kwaliteit ziet er gelikt uit en dat is ook heel belangrijk want het oog wil ook wat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cora2701 30-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Deze wasautomaat is mooi van vorm, energiezuinig, en zeer stil ook nog eens scherp geprijst. Ik heb de indesit net een paar dagen en er inmiddels al een paar wassen mee gedraaid.
Het gebruik van de wasmachine is simpel en de push and wash knop is echt idiaal, de automaat schakelt zich uit na het was programma, gemak ( indesit ) dient de mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Berto1967 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb er pas 2 keer mee gewassen maar hij is erg gebruiksvriendelijk en de mogelijkheid om met een druk op de knop een standaard wasprogramma te doen is ideaal zal hem daarom ook bij anderen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
f.j.ermans 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
tot zover gaat alles naar wens wat je van een wasmeschienen kan en moet verwachten met hoop en volle vertrouwen gaan we het eerste je=aar tegemoet komen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MarryH 27-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Was is erg schoon en de machine heeft veel mogelijkheden.
Wasmachine maakt ook weinig lawaai.
Het scharnier van de deur voelt stevig aan.
Hopelijk hebben wij met deze machine meer geluk dan met onze oude Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
jubbes 27-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie en zeer stille wasmachine.Je merkt dat er een koolborstelloze motor in zit waardoor deze erg stil werkt. De snel knop is erg gemakkelijk. Je doet de was erin, deur dicht en knop indrukken. Na 50 minuten is het wasje klaar. Ook de grote deur is een genot. zo zit je niet snel vast en komt de was er makkelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Schel64 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
zeer eenvoudig in bediening. erg stille machine, makkelijke snelle start voor kleine wasjes, reinigingsprogramma en zeer duidelijk digitaal display.
wij zijn helemaal in de schone wolken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
djebbi 18-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
een uitstekende wasmachine, hij wast alles heel goed met een hele grote laadruimte van 9 kG
Ik heb tot nu toe geen enkele nadeel in deze wasmachine kunnen vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend