Siemens WM16W542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 224 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvD 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine!

Algemene score

8,8
Ervaring hebben wij al jaren met Siemens wasmachines, blijken toch de beste te zijn voor ons.
Hiervoor hadden wij een 1400 toeren wasmachine met 6kg inhoud. Wat een verademing is de nieuwe wasmachine met 9kg inhoud en 1600 toeren.
Hij is echt heel stil en doet zijn werk perfect!
De vele mogelijkheden in de wasprogramma's, duidelijk zichtbaar in het display, zorgen ervoor dat er altijd één de juiste is voor de was die je gaat doen.
Ook is het energie verbruik te zien in het display, erg handig.
Al met al een perfecte wasmachine!
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ontevreden 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
We hebben de machine net 1 dag in huis. Alle reviews lezende is iedereen enthousiast over het feit dat deze wasmachine zo erg stil is. Dat is ook de reden geweest waarom we deze machine hebben aangeschaft. Het geluidsniveau valt ons erg tegen. Onze 9 jaar oude AEG machine was namelijk net zo stil.
Het zeeppoederbakje steekt onvoldoende diep de machine in. Het water wat tijdens het wasprogramma het zeeppoederbakje in spoelt zorgt er hierdoor voor dat de onderzijde van het zeeppoederbakje ook nat wordt. Bij het uittrekken van het zeeppoederbakje druppelt dan het water langs de voorzijde van de machine naar beneden op de grond. Dit is een ernstig gebrek en stelt ons erg teleur.
Bij de 30 graden was kan er maar maximaal tot 800 toeren gecentrifugeerd worden. Het nadeel hierbij is dat de was te nat uit de machine komt.
Kortom, wij zijn niet tevreden en hebben spijt van de aankoop.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

M. 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine gekocht op advies van een van de productexperts van BCC en Mediamarkt.
Aan de ene kant wou ik een strakke wasmachine die mijn gordijnen en dekens zonder moeite kan wassen. Aan de andere kant wou ik een wasmachine die zeer zorgvuldig mijn overhemden en kleding schoonmaakt.
Ik heb een behoorlijk bedrag betaald maar met de aankoop van deze wasmachine met “SERV PLUS POLIS (2)+ 5JRPREMIE” weet ik zeker dat ik een goede wasmachine voor minimum 10 jaar gekocht heb.
Mijn idee met het kiezen van een winkel dat ik graag “After-sales service en onderhoud” gebruik wil maken. En dat heb ik na ervaring bij BCC gevonden. Dus je hoofd koel houden.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amantes 22-04-2018

geweldig snel super schoon!

Algemene score

10,0
Hij is geweldig in gebruik makkelijk geruisloos super snel maakt je was goed schoon en het toerental 1600 is ook super!!!
Zo makkelijk in gebruik ook met zo veel mogelijkheden van vlek weg tot ... dus simpel!!
Wat willen we nog meer ben blij dat ik deze wasmachiene gekocht heb.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mimsi 1971 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan beter

Algemene score

7,0
Machine nu 1,5 week in huis. Al veel wasjes gedraaid, ongeveer 12 per week. Centrifugeren op 1600 toeren geeft hetzelfde resultaat als bij onze vorige machine op 1000 toeren. Jammer! Bij kreukherstellend 1200 toeren ook naar verhouding veel te nat. Ik twijfel of ik BCC hierover ga inlichten. Droger moet dus eerder langer aan dan korter.2 volle condensbakjes van 1 was!!! Dit kan nooit de bedoeling zijn. Veel programma's. Jammer en vreemd dat katoen was 40 graden 3 uur duurt . Normaal zou het zijn dat hoe lager temperatuur hoe korter programma duur. Kortom, voldoet niet aan de eisen die ik aan n wasmachine stel.

Minpunten

  • Was absoluut niet droog
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 01-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

9,8
Wij hebben na 17 jr Miele nu gekozen voor de Siemens en hebben daar nog geen moment spijt van gehad. Uiteraard is een 17 jr oude wasmachine niet te vergelijken met de huidige exemplaren maar toch... Deze wasmachine hoor je alleen bij het centrifugeren een klein beetje, voor de rest hoor je alleen het water en de was (als je goed luistert). Met zijn extra grote deuropening kun je de machine gemakkelijk vullen. Door de inhoud van 9 kg kunnen we nu alles in 1 keer wegwassen waar we in het verleden 2 wasbeurten nodig hadden. Wassen zal nooit mijn hobby worden maar met de eenvoudige bediening (tiptoetsen) is het ook geen straf meer. Het aansluiten en installeren is zo gepiept. Kortom, wij zijn uitermate tevreden. Over de duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen omdat we de machine daarvoor tekort in ons bezit hebben, maar gezien de eerste bevindingen die positief zijn maak ik me over de duurzaamheid ook geen zorgen!
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Voorbij 25-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duurder wilt niet zeggen beter????

Algemene score

9,0
Zeer tevreden ben ik over deze wasmachine.
Vele functies die tegenwoordig op (was)machines zitten gebruik je (bijna) nooit.
Deze wasmachine is perfect voor een klein gezin.
Op dag 1 gelijk 2 wasjes uitgeprobeerd.
(Ik)"Wij zijn dik tevreden".
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem van Kuijck 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review Siemens WM16W542NL

Algemene score

10,0
Onze tweede Siemens wasmachine nadat we voor onze dochters een jaar geleden een Siemens gekocht hadden. Degelijke machine, snel, stil en zuinig met een zeer goed wasresultaat. Zeer eenvoudige en overzichtelijke bediening wat het gebruikersgemak verhoogt. Onze keuze gaat naar dit model omdat we zelf de dosering van de zeep kunnen bepalen. Beslist een aanrader!
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sacha 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie stille wasmachine met energiebesparing en grote trommel, groot toerental. siemens is mij aangeraden door een erkende reparateur
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mar 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in grbuik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi design, een super stille en makkelijke bediening ben super blij mee deze wasmachine
grote trommel dus minder was draaien waardoor hij echt A+++ is

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • grote trommel
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

technisch hoogstandje 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook een Techniekliefhebber?

Algemene score

10,0
Na 25 jaar mijn oude Siemens opgeruimd, terwijl deze nog wel draaide, maar de elektriciteitskosten zijn door de nieuwste
ontwikkelde technieken niet meer die van 25 jaar geleden.... Wat is dit toestel stil geworden tov de vorige!
Mooi dat alles zo economisch mogelijk instelbaar is per wasbeurt en vormt met de Siemens warmtepompdroger een schitterende set, die duurzaam wassen garandeert....

Pluspunten

  • zuiniger in elektricitetitsverbruik
  • stiller
  • beter naar wens instelbaar
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac de Bruin 16-05-2018

Een voorbeeldige machine die z’n werk verricht

Algemene score

10,0
De wasmachine enige weken in gebruik met een verbluffend positief resultaat zowel het was resultaat als het droog resultaat.
Ik kan iedereen deze wasmachine aanbevelen.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

technisch hoogstandje 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook een Techniekliefhebber?

Algemene score

10,0
Na 25 jaar mijn oude Siemens opgeruimd, terwijl deze nog wel draaide, maar de elektriciteitskosten zijn door de nieuwste
ontwikkelde technieken niet meer die van 25 jaar geleden.... Wat is dit toestel stil geworden tov de vorige!
Mooi dat alles zo economisch mogelijk instelbaar is per wasbeurt en vormt met de Siemens warmtepompdroger een schitterende set, die duurzaam wassen garandeert....

Pluspunten

  • zuiniger in elektricitetitsverbruik
  • stiller
  • beter naar wens instelbaar
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Nuesink 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine WM16W542NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille en zuinige machine die ook nog eens superschoon wast met heel veel mogelijkheden en een appart reinigingprogramma voor de trommel.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kael 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast geweldig en geruisloos. Echt handig als je een baby thuis hebt. Het heeft veel instellingen voor verschillende scenario's. Niet geweldig met grote dekens.

Pluspunten

  • A+++ energieklasse
  • Geruisloos
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WM16W542NL 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

9 KILO TROMMEL EN 1600 TOEREN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 15 jaar is mijn trouwe siemens wasmachine van 6 kilo wasgoed en 1200 toeren overleden.
Omdat we zo tevreden waren over deze hebben we weer gekozen voor een siemens. Als of we in een nieuw tijdperk stapte.
Machines die automatisch de was wegen en ook nog de zeep kon doseren, te gek voor woorden.
Mijn doel was een grotere trommel, meer toeren en een super kort programmatje.
En dat heb ik gevonden bij deze machine.
Toch simpel te bedienen, alles wat ik wilde, en voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • extra grote trommel van 9 kg
  • 1600 toeren
  • 15 minuten programma
  • duidelijk display
  • zeer stil

Minpunten

  • sommige programmes duren net iets te lang
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BosV 12-04-2018

Zeer mooi en goed apparaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine ongeveer 1 maand in huis, en hij werkt geweldig! Lekker stil, zeer schone was (ik heb zelfs geen wasverzachter meer nodig) en uitgebreide keuze aan verschillende soorten wasprogramma's. Eenvoudig in gebruik. Zeer tevreden over deze aanschaf!
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marionmk11 11-03-2018

Prima wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu bijna een maand en hij bevalt prima. Werkt bijna geruisloos en is eenvoudig te bedienen.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cherrycottage 05-02-2018

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Deze IQ700 wasmachine gekocht omdat ik ook zo tevreden ben met de droger uit deze serie.
De machine past fijn bij de ander en geeft na een paar wasbeurten al een goed idee van de kwaliteit van de machine, PERFECT.
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.T. van Laar 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie machine,voor een redelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van de dealer hebben we deze machine gekocht, hij heeft er heel goede ervaring mee,
Het ziet er in iedergeval mooi uit !

Pluspunten

  • grote trommel
  • geen koolborstels

Minpunten

  • niet apart kunnen centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM16W542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews