• Test panel 8,1 jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GC3V409N5 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**e@h**l.com 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Schoon en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine. Met een vulinhoud van 9 kilo ruimschoots genoeg voor alle voorkomende wasjes. Zowel het dekbed, dekens en spreien en de bonte ,witte en wolwas heb ik naar tevredenheid gewassen. De wasmachine is qua geluidsniveau behoorlijk stil door de koolborstelloze direct drive motor zodat hij s'nachts ook aan kan zonder je in je slaap te storen. De heldere tijd en temperatuurindicatie is ook een plus. Verder is hij energiezuinig en past de trommelbewegingen aan aan de zachtheid van de stof voor een optimale behandeling. Ook praktisch is het Antie -allergie programma wat voor de babykleding geldt. Met het LG Steam technologie verwijderdt het 99% van de meest voorkomende allergenen. Kortom een fijne,zuinige gezinswasmachine.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • vulinhoud 9 kg
  • Heldere display
  • geluidsniveau
  • Aan de was aangepaste trommelbewegingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvda93 14-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bevalt goed, maar zou niet op laminaat plaatsen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

7,0
We hebben deze stijlvolle wasmachine een aantal weken mogen testen en zijn op zich tevreden. De wasmachine is gebruiksvriendelijk met een grote trommelinhoud. De programma’s kun je nog qua temperatuur en toerenaantal voor centrifugeren aanpassen. Er zijn genoeg programma’s om uit te kiezen en einduitstel zorgt ervoor dat je precies weet wanneer het programma klaar is. De wasmachine geeft dan een vriendelijk deuntje en gaat vanzelf uit. Het ecoprogramma duurt erg lang, voor een volle trommel ben je al meer dan drieënhalf uur bezig. Daarnaast zou de machine erg stil moeten zijn, maar daar merken we niet veel van in ons appartement op 3 hoog op een laminaten vloer. We hebben rubberen voetjes moeten bijkopen en dat helpt enigszins. Dat de wasmachine energiezuinig is, is voor ons een pré.

Pluspunten

  • Programma's
  • Energiezuinig
  • Einduitstel

Minpunten

  • Lang ecoprogramma
  • Niet stil op laminaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jor1nde 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

7,0
Mooie wasmachine, werkt prima. Geeft gewoon de basismogelijkheden die een wasmachine moet kunnen en heeft een aantal 'speciale' programma's. De temperatuur van het water en het aantal toeren voor het centrifugeren is binnen de programma's nog een beetje aanpasbaar. Het is een ruime trommel en prima geschikt voor een normaal huishouden. Het design van de wasmachine is relatief simpel. Er zit een draaiknop op voor het instellen van de programma's. Wanneer er wordt gewisseld van programma geeft hij een piepje. Deze kan je eventueel ook uitstellen. Wat verder nog leuk is aan de machine is dat hij een speciaal nachtprogramma heeft wat stiller is.

Pluspunten

  • Nachtprogramma
  • Simpele programma's

Minpunten

  • Draaiknop ipv touchscreen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

roelr76 24-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn en stille wasmachine met volop mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine van LG nu een aantal weken in huis om te testen. Mijn huidige wasmachine is 13 jaar oud. Wat opvalt is het mooie design met de grote zwarte deur. De deur is erg groot en het is dus erg makkelijk om de wasmachine te vullen. Vergeleken met mijn oude wasmachine gaat er 33% meer was in. En dit merk je goed. Wat vooral een enorm groot pluspunt is is dat de wasmachine erg stil is in gebruik. Waar mijn oude machine nogal eens zorgde voor het stoppen van telefoongesprekken (thuiswerk in coronatijden) heb ik bij deze LG in het begin echt moeten gaan kijken en luisteren omdat ik dacht dat het apparaat niet werkte of was gestopt met functioneren. Het geluidsniveau is beperkt en je kunt zelfs een fatsoenlijk telefoongesprek voeren als je naast het apparaat staat tijdens het centrifugeren. Een top apparaat met vooralsnog geen minpunten.

Pluspunten

  • design
  • 9 kilo
  • diverse wasprogramma's
  • kort programma
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ingejacobs93 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote, zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Dit product een aantal weken mogen uittesten. Het is een wasmachine met een laadvermogen van 9 kilo (!). Dit maakt dat er veel in past en je wekelijks dus minder wasjes hoeft te draaien. De wasmachine heeft een mooie uitstraling en maakt weinig geluid. Voor mij een groot pluspunt dat je de eindtijd van een wasprogramma in kunt stellen. Ik kan hem zo instellen dat hij net klaar is als ik thuiskom van het werk, dus meteen de was op kan hangen. Heel fijn, zeker met zonnepanelen en zo veel mogelijk overdag wassen. Daarnaast heeft hij energielabel A, ook een pluspunt.
De wasmachine heeft veel verschillende programma's waarbij je, afhankelijk van het gekozen programma, kunt zien hoe lang dit duurt. Mocht dit niet te zien zijn wordt de was eerst gewogen door de machine en volgt de resterende tijd binnen 2 minuten.
Een nadeel van de wasmachine vind ik dat je een standaard programma niet kan inkorten. Daarentegen zit er wel een snel programma op van 15 minuten, voor het opfrissen van kleding.

Pluspunten

  • Laadvermogen
  • Display
  • Gebruiksvriendelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Programma's niet in te korten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mauricehuizenga 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wasmachine met mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

7,0
Deze wasmachine heb ik een aantal weken mogen testen. Hij ziet er mooi en strak uit door onder andere de donkergrijze deur en grote ronde draaiknop. Onze vorige wasmachine was alweer 12 jaar oud dus dan is het even zoeken hoe de nieuwe wasmachine werkt maar na een paar wasjes heb je dit gauw genoeg in de gaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Manon Dijkhuizen 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne wasmachines met prettige wasprogramma's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Ik heb dit product mogen testen en ik ben positief over het resultaat. In deze wasmachine past maar liefst 9 kilo aan wasgoed en in ons gezin met 4 personen is dat ideaal. Mijn vorige wasmachine was ook een LG en dus was ik al redelijk gewend aan de programmering enzovoort. Als dit je eerste wasmachine van LG is, dan kun je goed overweg met de duidelijke handleiding.

Het aansluiten ging vlot en gemakkelijk. We konden snel aan de slag met de was! De eerste was die je draait is zonder wasgoed om alle eventuele vieze deeltjes uit de fabriek weg te spoelen en daarna kun je ook echt wasgoed wassen.

De programma's zijn goed omschreven en dus goed af te stemmen op je wensen. Prettig! Ik vind het ook fijn dat de resterende tijd aangegeven wordt. Je start en pauzeert de machine snel met een simpele druk op de knop. Ook kun je erg gemakkelijk dingen als de temperatuur, de toeren en extra modules aanpassen voorafgaand aan je gekozen wasprogramma.

Ik vind deze wasmachine een aanrader! Ik verwacht dat ik hem nog vele jaren ga gebruiken.

Pluspunten

  • Design
  • Wasprogramma's
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • 9 kilo
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Juttertjes 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De wasmachine die doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine was aan vervanging toe. Deze 9 kilo is voor een gezin een uitkomst. Er past ontzettend viel in. De was komt goed schoon uit de machine ook op een koude tempratuur. Hij maakt normaal geluid niet te hard. Het gebruiksgemak is heel fijn en de stoomfunctie is voor blouses en spijkerbroeken een uitkomst. Ook het korte programma is voor een spoedklusje is ideaal. Het muziekje aan het einde vindt ik persoonlijk helemaal geweldig maakt het toch net gezelliger, want de was zal nooit mijn hobby worden. Het is gewoon een mooi ontworpen wasmachine die doet wat het moet doen!

Pluspunten

  • de was komt goed droog eruit
  • Optie's programma's
  • muziekje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SvanVelsen 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Schone was in korte tijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

7,0
De afgelopen twee weken mocht ik deze wasmachine testen. Deze wasmachine is de grootste die ik tot nu toe heb gebruikt. Met zijn 9KG kan hij veel wassen en is dan ook ideaal voor een groter huishouden. Wat mij opviel is dat de tijd niet altijd wordt aangegeven dit komt doordat de wasmachine de lading weegt voor hij gaat wassen en dan de juiste tijd berekend.

Daarnaast oogt het net en simpel. Met de meerdere programma mogelijkheden is er een geschikt programma voor elke lading. De extra korte programma's en mix opties waren heel fijn. Ook kun je programma's uitstellen waardoor je als je terug komt van werk niet een stinkende lading hebt. Makkelijk, snel en schoon.

Pluspunten

  • meerdere programma's
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • niet altijd een weergave van de duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**l@g**l.com 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer zuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

8,0
Een mooie wasmachine met een laadvermogen van 9 kg en veel was programma’s. Makkelijk in gebruik en erg stil bij het centrifugeren. Wat een verschil met mijn vorige wasmachine. De wasmachine berekent automatisch het gewicht en past hier de tijdsduur op aan. Erg handig is de snelwasfunctie voor als je een kledingstuk wilt dragen dat nog niet gewassen is. Ik ben ook zeer tevreden over het anti-allergie programma waarbij een steamfunctie zit. Ik heb een hond en door dit programma gaan alle geurtjes uit de was wat ik echt een voordeel vind ten opzichte van mijn vorige wasmachine.
De grote zwarte deur maakt dat de wasmachine erg chique uitziet. De deur is handig te openen door een uitsparing waardoor je geen klem kunt afbreken.
De wasmachine is met zijn A+++ beoordeling erg zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Veel wasprogramma’s
  • Makkelijk in gebruik
  • Steamfunctie
  • Snelwasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke_x 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

8,0
Nooit eerder een LG wasmachine gehad, maar ik ben verrast door de kwaliteit en de mooie afwerking van buiten. De wasmachine is eenvoudig te bedienen, meerdere keuze programma's (zelfs een allergie programma) en een duidelijk leesbaar paneel. Ondanks het grote laadvermogen (wat heel fijn is om een dekbed of gordijnen te wassen) is de wasmachine erg stil. Nog nooit eerder zo'n stille wasmachine gehad. De trommel past zich aan aan de inhoud, waardoor die rustig draait. De trommel is eenvoudig te reinigen met het reinigingsprogramma. was blijf dan ook altijd fris ruiken. Enige nadeel is dat je pas kan zien hoe lang het programma duurt als het programma gestart is. De was wordt goed gecentrifugeerd waardoor de was ook snel droog is na het uithangen.. De knop "item toevoegen" is ook wel handig als je een kledingstuk vergeten bent er in te stoppen en de was draait al.
Wij zijn zeer tevreden met deze wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Groot laadvermogen
  • Veel keuze programma's
  • Makkelijk een vergeten kledingstuk toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe de Graaf 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veel wascapaciteit en heeft standaard een waterslot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Een fijne wasmachine met veel opties! Naast dat de wasmachine een grote wascapaciteit heeft van 9kg, heeft de wasmachine ook ontzettend veel keuze in waspgramma's. Door AI-technologie schat de wasmachine zelf in hoelang de was gewassen moet worden voor deze goed schoon is. Superhandig, want daardoor weet je zeker dat je was er fris en schoon uitkomt. Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat er een waterslot op de slang aangesloten zit. Hierdoor voorkom je grote lekkages. Dit product raad ik zeker aan.

Pluspunten

  • Veel wascapaciteit
  • Waterslot
  • AI technologie
  • Veel programmaopties

Minpunten

  • Niet altijd duidelijk hoelang programma duurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge20 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima en stille wasmachine die goed bevalt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Ik mocht deze wasmachine testen voor een aantal weken. Ik ben blij verrast dat de wasmachine niet veel geluid produceert bij het wassen en voornamelijk centrifugeren. Het menu is makkelijk te hanteren en goed in te stellen met mijn favoriete wasprogramma's. Er is een speciaal nachtprogramma die extra stil is. Mijn was is veel droger na het centrifugeren dan mijn vorige wasmachine. Het is handig dat je tijdens het draaien nog een vergeten handdoek erbij kan gooien. Ik raad deze wasmachine zeker aan!!

Pluspunten

  • Stil
  • Weegt was af
  • Zuinig in gebruik
  • Makkelijk in te stellen
  • Was tijdens draaien toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Darryl123 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader voor een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nu een aantal weken in gebruik. Hiervoor had ik een wat oudere wasmachine. Vanwege de komst van een kindje merk ik dat ik veel meer was heb. Ik vind het enorm handig dat ik naar een wasmachine ben overgestapt die van 6kg naar 9kg is gegaan. Voor een gezin van minimaal 3 personen zeker een aanrader.

De wasmachine heeft veel verschillende functies wat voor babykleertjes erg handig is. De stoomfunctie zorgt ervoor dat alle allergenen worden verwijderd uit de kleding. De kleding komt erg schoon uit de was.
Ik was er een beetje bang voor dat de was (wasmachine kan maximaal 1400 toeren) niet goed droog uit de wasmachine zal komen. Echter komt de was er goed droog uit en is de was na het ophangen binnen 1 dag droog, en hoeft de was niet meer gestreken te worden.

De wasmachine is erg stil. Je hebt een special nachtmodus op de wasmachine zitten. Deze gebruik ik regelmatig zodat ik de wasmachine aan kan zetten terwijl ik naar me bed ga. De wasmachine staat bij mij op zolder en moet zeggen: Bijna geluidloos. Ik slaap en hoor de wasmachine niet.

Ik vind het jammer dat de wasmachine niet automatisch het waspoeder en wasverzachter aangeeft. Het is een kleine minpunt maar prijs/kwaliteit is de wasmachine zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Was komt droog uit de machine

Minpunten

  • Wasmiddel aan elke was toevoegen
  • Wasverzachter eaan elke was toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

123luuk123 10-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GC3V409N5

Algemene score

9,0
Deze LG-wasmachine is enorm stil en zuinig ten opzichte van onze vorige wasmachine. Dit door zijn A+++ rating, zelfs tijdens het centrifugeren horen wij bijna niets qua geluid. Er zijn veel programma’s aanwezig die je kunt gebruiken en ik heb ze nog niet allemaal kunnen uittesten op dit moment. Het wasgoed komt er schoon uit. Qua uiterlijk is het een mooi apparaat en voelt alles degelijk aan. Ik vind de zwarte deur een premium uitstraling hebben. Het is jammer dat de deur niet gedraaid kan worden van dit model. Er past tot wel 9 kg in dit apparaat, waardoor wij nog maar 2 x per week een was draaien. Gooi je nu minder in de machine dan berekent deze automatisch het gewicht en past hier de tijdsduur op aan. Een nadeel vind ik dat je deze niet nog kan inkorten bij was die je alleen wil opfrissen.

Pluspunten

  • 9 kg
  • Erg stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Programma niet in te korten
  • Deur is niet te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer