Indesit XWE 71683X W EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henkenator68NL 15-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine hield er na 10 jaar trouwe dienst mee op. Nieuwe machine gezocht en gekozen voor de Indesit.

Reden:
- Zuinig: energielabel a+++ (uitgerekend betekend deze machine een besparing van 30% in het aantal kWH stroom en 40% op de hoeveelheid verbruikt water. Goed voor portemonnee en milieu.
- Laadvermogen: 7 KG (oude machine 4,5 kg), met een groot gezin is er veel was. Door veel grotere laadvermogen hoeven we minder vaak te wassen.
- Toerental Centrifuge, 1600 RPM (oude 1000 RPM), dit betekend een veel drogere was als t uit de machine komt, daardoor is de duur dat de wasdroger draait ook nog flink verkort.
- Display / bediening: geen poespas, geen overbodige dingen die niemand gebruikt, overzichtelijk duidelijk en direct te snappen zonder urenlange studie op de gebruiksaanwijzing.
- Geluidsniveau: deze indesit is veel stiller dan onze oude machine, zowel tijdens wassen als ook tijdens centrifugeren.
- Laaddeur: deze is mooi groot en daardoor is de was er makkelijker in en uit te halen.
- Prijs: lage prijs voor een machine met genoemde specificaties zeker in vergelijking met veel andere aanbieders.
- de machine is goed afgewerkt en de vormgeving is goed.

Al met al een uitstekende keuze die we achteraf veel eerder hadden moeten maken.. Een oude machine die het nog doet of een nieuwe die binnen paar jaar door de besparing zichzelf heeft terugverdiend.. Reken maar uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daviss66 20-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Goede wasmachine die moet doen wat er gedaan moet worden, de was schoonmaken zonder al teveel poespas. Gewoon laden, 2 seconden de Push & Wash-knop indrukken. Kind kan de was doen ;-)
Jammer dat de 1600 toeren niet bij alle programma's ingesteld kan worden waarbij dat geen schade aan kleding zou veroorzaken. Vandaar een lager cijfer bij mogelijkheden. Vormgeving vindt ik niet belangrijk, machine staat op zolder dus hoeft niet mooi te zijn. Lelijk is hij zeker niet, maar duurdere merken geven de term wasmachine ontwerp een nieuwe dimensie. Betaal je uiteraard wel voor. Duurzaamheid moet de tijd ons leren.
Kort maar krachtig: BANG voor Bucks!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
FRANCOIS 30-10-2017

Hallo,

wat het zwieren betreft , dus de 1600 toeren .Denkelijk zoals bij onze zanussi zijn er programma's die geen 1600 toeren zwieren ,maar bv 1200 en zelfs 900 .Maar op het einde van de cyclus kunnen we wel zwieren kieren op 1600 toeren ....kan dat ook bij deze indesit ?

grt

Reageer

Liset 16-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nog maar 2 weken in gebruik maar zeer tevreden.
Alles komt er schoon en relatief droog uit.
Maakt weinig geluid, trilt niet.

Pluspunten

  • 1600 Touren
  • Stil
  • Ruime trommel en opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Dort 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima machine voor een zeer redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine inmiddels twee jaar in gebruik en tot volle tevredenheid. Hij doet wat hij moet doen en dat ook nog voor een prima prijs. Vrij geruisloos, lekker grote vulopening, veel programma's en energiezuinig. Kortom; een aanrader.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grote vulopening
  • 1600 toeren centrifugeren

Minpunten

  • Je moet wel de gebruiksaanwijzing grondig lezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hansverhoeven 14-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
supermakkelijk in gebruik. veel programmas om uit te kiezen. fijne grote trommel en zo goed als stil!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G.P Brandenburg 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geluid = super zacht je hoort hem amper zelfs als hij aan het drogen is is de geluid minimaal.
Gemak = Eenvoudig te bedienen machine, met veel mogelijkheden die je eenvoudig kunt in en
uitschakelen.
Klok = Tijd klok er handig om te weten hoelang het nog duurt voor hij klaar is met wassen.
daarnaast kan je ook de uitstel tijd instellen zeer handig zodat de was niet te lang in de trommel blijft liggen zodat deze dan muf kan ruiken. dus 2 uur voor dat je thuis komt gaat de wasmaschine aan en als je dan thuis komt, is de was machine ook klaar en kunnen de kleren dan meteen opgehangen worden of in de droger.
Grote deur = die grote deur is zeer handig zeker met lakens en dekbed overtrek en grote handoeken ze denken ook overal aan :)
De was komt er droog uit de machine waardoor er minder tijd in de droger hoeft en dat scheeld weer in de portomonee , dus eigelijk verdient deze machine zich zelf weer terug .

Kortom een super wasmaschine voor een zacht prijsje

Pluspunten

  • droogt goed
  • Stil
  • Eenvoudig te bedienen
  • Timer uitstellen van de was 24 uur
  • tijd holang het duurt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatH70 29-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Matige levensduur

Algemene score

4,0
Nu 4 jaar in bezit. Gekocht vanwege lage prijs en goede specificaties. In gebruik een prima machine.

Na ca. 2 jaar af en toe problemen met foutcode na afloop programma en deur die niet meer open wil. Lost zich vanzelf op na paar uur stroomloos laten. Nu daarbij een foutcode f08 en niet meer te gebruiken. Zal een monteur bij moeten komen.

Levensduur valt behoorlijk tegen.

Pluspunten

  • grote deur
  • wasresultaat

Minpunten

  • snel mankementen
  • levensduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Muffin 09-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Tjah

Algemene score

7,0
Een prima ding. De was kwam er goed uit. Veel opties. Alleen helaas zojuist na 2,5 jaar dienst overleden...

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goede inhoud

Minpunten

  • Korte levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ronald 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Indesit xwe 71683 X W EU 1600 toeren

Algemene score

9,0
Deze uitgekozen omdat hij 1600 toeren heeft in deze prijsklasse kom je dan al gauw op deze uit. Was komt er prima uit en maakt weinig geluid. Grote trommel en makkelijk in gebruik. Wattmeter gebruikt en verbruikt inderdaad weinig zoals beloofd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • eenvoudige knoppen
  • prijs kwaliteit
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine, goede prijs/kwaliteitsverhouding
Verder nog weinig over te zeggen, bezit hem pas een.paar dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartha 18-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een goed product

Algemene score

10,0
was zeer schoon geruisloos ook met fijne was voordeel vind ik dat je ook apart de centrifuge kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 08-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Indesit XWE 71683X W EU. is een wasmachine uit het goedkopere segment. Ziet er verder wel aardig uit. Heeft een mooie grote deur. Wassen gaat prima en is dan aardig stil maar met centrifugeren is het geen schoonheid. Mijn eerste machine met 5 dagen retour leverancier omdat machine liep te bonken met de trommel en over de vloer ging wandelen.De tweede machine is wel beter en rustiger maar ook geen wonder met centrifugeren. Maakt best wel veel geluid maar blijft nu wel op zijn plaats staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

AlbertEM 04-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heerlijk zo'n grote vulopening.
Veel keuze in de programma's.
Handige timer om 'snachts te wassen.
En hij wast ook nog goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dennissie90 17-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nu enkele weken in gebruik. Mooie wasmachine om te zien. Bij het hoog centrifugeren maakt hij wel wat geluid maar is niet storend. Voor de rest zijn de programma's makkelijk in te stellen met behulp van de eenvoudige handleiding. Fijne grote laadruimte. Enigste minpuntje lijkt het doseerbakje wat vrij los zit, maar tot nu toe nog geen problemen mee gehad. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis v N 16-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor het eerst een indesit wasmachine aangeschafd en de eerste indrukken zijn veelbelovend.
De machine doet zijn werk zeer stil en is ook makkelijk in gebruik.
Er zitten voor ons meer dan genoeg wasprogramma's op en de was komt er schoon uit.Door de 1600 toeren komt alles behoorlijk droog uit de trommel wat ook weer minder tijd kost voor de droger.
Jammer is dat er geen elektronisch waterslot op de waterslang zit.
Ook heb ik niet kunnen ontdekken hoe je het geluidsignaal uitschakeld(is niet erg storend).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

LiesbethD 12-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
+ grote deuropening
+ schone was
+ maakt weinig lawaai,zowel bij wassen als bij centrifugeren
+ veel keuze mogelijkheden

- voor gebruik is het lezen van de handleiding nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Facilitas 05-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Nu een paar weken in gebruik. Zeer stille machine zelf bij centrifugeren op 1600 toeren. Wasresultaat tot nu toe zeer tevreden, aantal programma's meer dan voldoende en zeer gebruiksvriendelijk. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhoeven-lakie 30-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Super stil, zuinig in gebruik a+++, schone was, makkelijk bedienbaar, grote deur.Heel erg fijn in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janidh 26-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Een vrijwel stille wasmachine met duidelijke display/handleiding, heeft een nette behuizing en genoeg keuze mogelijkheden van het aantal wasprogrammas/instellingen zoals toeren, aantal graden, type kleding ect... Hij is ook vooral energiezuinig plus 2jaar garantie! Wij zijn zeer tevreden met deze machine, en ons huisdieren ook!
Groetjes, jani en samantha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphnex 14-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Hij is onwijs stil en de was komt er schoon uit. Ook is hij makkelijk in gebruik, wat erg handig is!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews