• Test panel 8,6 jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG F4WV509S1H op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lindy86 07-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De perfecte wasmachine bij veel was.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wasmachine mogen testen en wij zijn hier zeer goed over te spreken. Wij hadden een kleinere wasmachine (6kg) en deze is 9kg, met gezinsuitbreiding een superfijne uitkomst want het scheelt toch een aantal wasjes per week. De wasmachine heeft meerdere wasprogramma's waaronder ook stoomfunctie en je hebt zelfs turbowash, welke ideaal is als je iets toch weer even snel fris wilt hebben. Deze wasmachine is ook te bedienen vanaf je telefoon met de Thinq app, bij ons staat de wasmachine op zolder dus dat is natuurlijk ideaal. Naast de meerdere wasprogramma's ziet deze wasmachine er ook heel mooi uit. De wasmachine is ook erg stil, dit is erg fijn aangezien wij nog een baby hebben die overdag slaapt. De was komt er goed schoon uit, tip is wel dat je het aantal toeren niet te hoog zet bij fijne was. De eerste keer hadden we niet zo goed opgelet en toen waren enkele nieuwe kledingstukken gelijk verwassen. Nu letten wij beter op en zijn wij super tevreden met deze wasmachine en willen ook niet anders meer. Kortom een echte aanrader voor een ieder die aardig wat weg wast in de week.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • design
  • thinq app
  • vele wasprogramma's

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sira 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

8,0
Heb deze wasmachine nu al een paar weken mogen uittesten.
Mijn oude wasmachine kon maar 6 kilo wassen dus nu naar een 9 kilo is wel een enorme verbetering. Past veel in dus je hoeft minder wasjes draaien.
De wasmachine ziet er ook heel erg mooi uit. De wasmachine is ook redelijk stil.
Heb ook de app geïnstalleerd op mijn telefoon. Als de wasmachine klaar is krijg je ook een appje dat is super handig als je wasmachine op de zolder is en je beneden bezig bent.
Er zijn veel wasprogramma’s dat is ook wel fijn.

Pluspunten

  • Veel wasprogramma’s
  • Heel stil
  • Bediening per app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anis 27-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slimme, moderne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een aantal weken uitvoerig getest en ik ben echt heel erg tevreden. Ten eerste ziet de wasmachine en top uit. De zwarte deur oogt erg modern en het ziet er allemaal strak uit. De wasmachine werd geplaatst en ik deed gelijk de was. Wat mij meteen opviel is dat er zo veel meer ruimte is in de trommel, dat had ik niet verwacht omdat ik dacht dat we al een grote wasmachine hadden. Handig met 3 thuiswonende kinderen, nu kan er iets meer kleding bij, scheelt weer wasbeurten. Ik moest even wennen aan de knoppen rechts, maar verder is de wasmachine erg makkelijk in te stellen. Ook heb ik de app geïnstalleerd op mijn telefoon en ik ben erg onder de indruk van de extra programma’s, voor bijvoorbeeld sportkleding of een deken. Je kunt ze ook zelf samenstellen! Ik ben heel blij met deze slimme wasmachine, wat een aanwinst voor het huishouden!

Pluspunten

  • Smart, extra programma’s in de app
  • Stil en ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remam 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie, stille, plezierige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

9,0
Deze wasmachine mogen testen via kieskeurig.

De wasmachine heeft een mooi en strak design. De zwarte deur en display geven hem een luxe uitstraling. Het gebruiken van de machine is erg gemakkelijk. Alles spreekt eigenlijk voor zich. De trommel heeft een inhoud van 9KG wat echt ideaal is. De machine weegt zelf hoeveel was er in trommel zit en past hier de hoeveel water en energie op aan. Dit zorgt er voor dat hij dus erg energie zuinig is. Een van de programma’s is de “Turbowash 59 minuten”. Deze is ideaal als je meerder wasjes achter elkaar wilt doen. Mocht je wat vergeten zijn erbij te doen dan kun je hem pauzeren. Binnen een paar tellen kun je dat de deur al openen. Wat tevens opvalt is dat hij erg stil is. Dit komt door de direct drive motor. Deze wasmachine komt ook met een App ThinQ. Deze is heel eenvoudig te koppelen met de machine. Om deze app kun je zien hoe lang hij nog moet maar krijg je ook een seintje als hij gereed is. Erg makkelijk zodat je de was niet vergeet uit de machine te halen. Al met al een hele mooie en makkelijke machine!

Pluspunten

  • Stil
  • Design
  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik
  • App

Minpunten

  • Geen lampje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verhij 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een mooi design met een zwarte glazen deur. Hij heeft een ruime trommel van 9 kg. Fijne grote opening en veel verschillende programma's. Het is een energiezuinig apparaat met energieklasse A. De wasmachine bepaalt hoe lang het programma duurt, dat is wel heel handig. Er is ook een kort wasprogramma. De wasmachine is geluidarm. Ik moest wel wennen aan het geluid, heel bijzonder.
De wasmachine is te bedienen via een app, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt.
De was komt er fris en kreukvrij uit.

Het is alleen jammer dat er geen apart centrifuge programma is. Ook een lampje in de trommel mis ik.

Pluspunten

  • Design
  • Energiezuiig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen aparte centrifugefunctie
  • Lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettige wasmachine, goede prijs-/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine een aantal weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij is groot met een trommelinhoud van 9 kg. Daar kun je echt veel was in kwijt.
Hij is erg stil, dat zeer prettig is, vooral als de machine niet helemaal afgezonderd staat. De machine is zuinig in gebruik en heeft diverse programma's, dus je
kunt zelf kiezen. Evt kun je via de app een extra programma downloaden. Erg prettig is dat deze wasmachine een stoomfunctie heeft, omdat dit
beter reinigt en minder slijtage veroorzaakt. De ‘AI DD technologie’ zorgt ervoor dat de wastijd wordt aangepast aan de hoeveelheid was en de stof van
het wasgoed. Bij de meeste standaard instellingen wordt van deze technologie gebruik gemaakt.
Tevens heeft de machine heeft een handige app waarbij je makkelijk kan starten en stoppen op afstand, de foutmeldingen kan bekijken (mochten die er zijn) en
notificaties krijgt als de machine klaar is met wassen. Het design vind ik ook erg mooi met de grote mooie zwarte deur en een mooie en duidelijk display en verlichting.
Ik vind het een aanrader, ook qua prijs-/ en kwaliteit. Enige min punt is dat hij niet een aparte centrifuge stand heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danijans 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

10,0
Ik heb via review.nl deze mooi wasmachine getest.
Hij is erg makkelijk is gebruikt!
Genoeg programma’s voor het hele gezin tot aan sport kleding en beddengoed en zelfs de shirtjes waar ik de zweer geur niet meer uit kreeg zijn verdwenen.
Hij maakt zo goed als geen geluid en heeft een liedjes als hij klaar is erg handig, het wasgoed komt zonder kreukels uit de was! Super handig als je je was op hangt. En niet van strijken houdt! Dan is deze wasmachine echt ideaal
Wij zijn een gezin van 6 en met veel sporten en een baby,voor ons is het grote een aanwinst! Ik kan niks bedenken om deze wasmachine niet te kopen! Want hij werkt zeker 100% zoals je verwacht! Ik hou zelf niet van mega lange programma’s en soms moet dat om het goed schoon te krijgen. Bij deze wasmachine hoeft dat echter niet!
Kort om Veel wasjes met veel plezier!

Pluspunten

  • Kreuk vrij
  • Makkelijk in gebruik
  • Mega stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**f@h**l.com 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

8,0
Wat een prachtige design heeft deze wasmachine. De wasmachine is mooi afgewerkt met een zwarte trommeldeur waar je je was doorheen ziet. Esthetisch ziet de machine eruit als een krachtig apparaat. Voor ons is de energiezuinigheid heel erg belangrijk en daarom valt deze machine in de smaak met een Energieklasse A (nieuwste meetmethode).

De wasmachine heeft een capaciteit van 9 kg. Volle wasjes draaien is dus geen probleem en wat een vooruitgang op onze eigen wasmachine. Super fijn dat de LG F4WV509S1H hele uitgebreide wasprogramma's heeft en makkelijk te bedienen. Daarnaast hebben wij lui vanaf de bank ook de wasmachine kunnen bedienen met de LG Thinq app. vanaf de app kan je was starten en zien hoe lang je wasje nog bezig is. Echt ideaal!

Het allerbelangrijkste, de wasjes waren goed schoon en geen verkreukelde was kwam eruit.

Wij zijn onwijs tevreden over de LG F4WV509S1H

Pluspunten

  • Design
  • wasprogramma's

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader, deze stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine nu een aantal weken in ons bezit om te testen en de eerste indruk is supergoed! Met een gezin met sportende kinderen, die vaak al de volgende (of zelfs de zelfde) dag hun sportkleding weer nodig hebben, is de Turbowash in ieder geval een eerste Pre (ja met hoofdletter) die ik kan noemen. Dankzij de grote lader, waar 9 kg in kan, kunnen we meteen de handdoeken mee wassen.

De wasmachine ziet er qua vormgeving mooi en strak uit. De ‘uitleg’ rondom de instelknop is zeer duidelijk en je hoeft ook bijna de gebruiksaanwijzing niet te lezen om de wasmachine in te kunnen stellen.

Als we het vergelijken met onze vorige wasmachine, dan maakt deze LG wasmachine zoveel minder geluid en de trillingen bij het centrifugeren zijn zoveel minder dat alleen daarom deze wasmachine al geweldig is.

Na het instellen van de ThinQ app op mijn iPhone heb ik de wasmachine ook via deze app ingesteld. Heel eenvoudig. Aangezien onze wasmachine en droger op zolder staan, is het best handig dat je een melding op je telefoon krijgt dat de was klaar is.

Alle was komt goed gecentrifugeerd en fris ruikend uit de machine. Ik heb nog geen nadelen kunnen ontdekken aan deze wasmachine en we zijn er dan ook heel erg blij mee!

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • thinq app voor bediening op afstand
  • maakt weinig geluid
  • energiezuinig
  • turbowash

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BesteBroer 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

9,0
Na het ontvangen van de LG F4WV509S1H wasmachine ben ik direct dezelfde avond gaan testen met een was. Ik had een al wat ouder apparaat, dat niet energiezuinig was, enigszins herrie maakte en ook best wel lang duurde qua programma’s. Met deze LG is dat wel wat anders.

Ten eerste heb ik deze LG wasmachine in combinatie met de LG wasdroger en ziet deze combinatie (op elkaar) er bijzonder mooi uit. Het heeft een grote laadklep en 9 kg vulcapaciteit, bijna anderhalve keer zoveel als ik had, geweldig. De bediening is gemakkelijk, de timer met tijdsindicatie is fijn. Alsmede heb ik de LG ThinQ app geïnstalleerd, waarmee verbinding maken heel makkelijk ging. Daarop kun je het wasprogramma zien, andere programma’s downloaden, de machine op afstand starten én zien hoe lang hij nog moet draaien. Een fijne applicatie.

De handleiding is duidelijk qua wasprogramma’s en voor de eerste was (zoals boven genoemd) die ik waste (katoen), is er gebruik gemaakt van de slimme AI DD tm: de machine meet dan zelf zwaar hoe die is beladen, hoe de zachtheid de was inhoud is en hoe de trommel hierbij moet draaien (de tijdsduur was aangepast naar 57 minuten). De kleding kwam er goed schoon en redelijk droog uit en voelde veel beter aan dan uit mijn oude machine. Volgens LG zorgt dat ook voor minder slijtage en dat geloof ik wel. Ik heb ook amper gemerkt dat er gecentrifugeerd werd!

Het programma Turbowash heb ik al enkele keren gebruikt, erg fijn programma, dit programma doet er slechts 59 minuten over. Ideaal voor als je even snel een wasje wilt draaien en je geen uren de tijd hebt. Het volgende programma wat ik wil gaan proberen is Anti-Allergie voor het beddengoed en handdoeken. Door stoom worden daarbij allergenen (huisstofmijt) tegengegaan.
De machine bevat ook een zelfreinigingsfunctie.
Ik heb jammer genoeg niet alles kunnen testen en kunnen downloaden maar weet zeker dat dit een hele fijne wasmachine voor mij is!

Pluspunten

  • Mooi design (zeker in combinatie met LG droger)
  • Vele programma’s en te downloaden via App.
  • Slimme functies
  • Centrifugeren vrij geluidsarm
  • Mooie prestaties

Minpunten

  • Nog niet kunnen waarnemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michellevandes 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stil, mooi, handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

9,0
Na het testen van de LG F4WV509S1H wasmachine ben ik erg enthousiast. Nooit gedacht dat een witgoed apparaat je blij kan maken. Ik had een heel oud apparaat, dat niet energiezuinig was, veel herrie maakte en ook niet zo goed was voor mijn kleding. Hoe anders is dat met deze LG.

Allereerst ziet het apparaat er mooi uit. Het heeft een grote klep en 9 kg vulcapaciteit, bijna het dubbele van wat ik had. Wat ideaal! De bediening is een fluitje van een cent, de timer met tijdsindicatie is heel prettig. Ik heb de LG ThinQ app geïnstalleerd, waarmee verbinding maken heel makkelijk ging. Daarop kun je het wasprogramma zien, andere programma’s downloaden, de machine op afstand starten én zien hoe lang hij nog moet draaien. Een fijne gadget.

Het boekje is duidelijk over de wasprogramma’s en voor de eerste was die ik draaide, heb ik gebruik gemaakt van AI DD: de machine meet dan zelf zwaar hoe die is beladen, hoe ‘stevig’ de wasinhoud is en hoe de trommel hierbij moet draaien. De kleding kwam er goed droog en kreukvrij uit en zag er stukken beter uit dan in mijn oude machine. Volgens LG zorgt dat ook voor minder slijtage en dat geloof ik wel als ik dat zo zie. Ik heb ook niet gemerkt dat er gecentrifugeerd werd, al staat de wasmachine recht naast de zithoek in het opberghok in mijn appartement. Heel fijn voor de buren!

Beddengoed en handdoeken heb ik op het anti-allergie programma gedraaid. Door stoom worden daarbij allergenen tegengegaan, en kreukels. Handig! Mijn handdoeken en beddengoed komen er inderdaad zachter en minder kreukelig uit. Dat vouwt prettig op en voelt fijn na het douchen. De machine bevat ook een zelfreinigingsfunctie.

Zijn er nadelen? Schoenen mogen er niet in, dat deed ik heel soms wel. En de deur kan niet over mijn wasmand heen als die ervoor staat, dus dat is soms iets onhandig.

Pluspunten

  • Grote laadklep
  • Slimme functies
  • Stil centrifugeren
  • Waterstop
  • Handige app

Minpunten

  • Deur gaat niet over wasmand heen
  • Er mogen geen schoenen in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**b@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie wasmachine, doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

8,0
Deze wasmachine valt als eerste op aan zijn uiterlijk. De mooie zwarte deur met donker transparant glas is als mooi contrast op het steriele witte van de machine. Maar al speelt uiterlijk een rol, het belangrijkste is hoe goed hij wast.
Met deze machine zijn er een tal van programma’s om van te kiezen net zoals menig machine maar de optie om kleding met stoom te behandelen is toch wel een erg fijne. Ook kun je nog een programma downloaden met de app en deze inladen in de machine voor een meer specifieke doelgroep van was. De app zelf is de LG ThinQ app en qua functionaliteit is deze goed genoeg te noemen voor een wasmachine. Het fijne is dat men een melding krijgt op je telefoon als er een storing is en welke storing het ook is of als de was klaar is. Ook is het mogelijk om de machine te starten op afstand met de app. En ook op het sisplay is alles mooi af te lezen.

Ook is deze machine een vrijwel stille machine, natuurlijk centrifugeren met 1800rpm zal nooit helemaal stil zijn, maar vond het geluid van deze machine nog wel meevallen.

Wij zijn zeer tevreden over deze machine.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • App
  • Veel programmas
  • Stoom

Minpunten

  • Geen trommelverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco Marco 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lg wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV509S1H

Algemene score

7,0
Prima wasmachine met grote trommel. Lekker stil, mooi design en energiezuinig. Met een smartphone kan je zelfs de wasmachine bedienen. Minpuntje is wel dat je geen apart programma hebt dat alleen centrifugeert.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen programma voor alleen centrifugeren
  • Geen trommelverlichting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer