Indesit IWC 51451 EU

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
5 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Indesit IWC 51451 EU op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.v.d. 29-07-2016
  • Product maand in bezit

Indsit IWC 51451

Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

8,5
Wast echt vuile werkdoeken goed schoon. Maakt geen lawaai.
Installatie door BCC (11 euro duurder dan de goedkoopste) verliep geheel volgens afspraak. Installateurs kundig, vriendelijk en behulpzaam.
Ruime keuze in wasprogramma's, ook geschikt voor kleine huishouding. Gemakkelijk te bedienen.
Gebruiksaanwijzing vermeldt niet goed de eigenschappen van de wasprogramma's. Dat moet je dus zelf achterhalen door met een stoeltje, pen en papier bij de machine plaats te nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pam 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Al met al prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

7,0
Het product heb ik online via bcc gekocht (kennissen hebben dit merk nu ruim 8 jaar wasmachine/droger) en hebben nooit problemen). Op de dag van de levering kreeg ik bericht dat het product niet in het magazijn zou staan en of het dus later die week alsnog bezorgd kon worden.

Nadat we het product binnen hadden meteen gebruikt en dit viel tegen.. de was kwam er ontzettend nat uit en nadat deze droog was zaten er witte vlekken op het wasgoed. We hebben dit enkele sagen/wasbeurten aangekeken en omdat er geen verandering in kwam heb ik gebeld met de klantenservice en kreeg ik na een paar dagen een nieuwe wasmachine. Deze doet het nu prima.

Het is geen geweldig ding en je moet er daarom niet al te veel van verwachten.. al met al ben ik tevreden! Ik heb inmiddels de droger besteld.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heeft alles wat nodig is
  • Bescheiden deuntje wanneer de was klaar is

Minpunten

  • Geen display om tijd ed. weer te geven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dien de Haas 15-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

9,0
Fijne machine voor die prijs ,en makkelijke bediening . Weinig lawaai en ziet er prima uit .Ik heb er al heel veel mee gewassen en ben zeer tevreden .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D de Roever 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

8,0
Het was even wennen, maar deze wasmachine was schoner dan mijn vorige machine (Whirpool). De witte was duurt wel wat langer, maar wast schoner. ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • compact
  • wast schoner
  • duidelijk, overzichtelijk

Minpunten

  • De witte was duurt wat langer 2 uur ,35 min.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs, geen toeters en belen,doet wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde Indesit wasmachine in 34 jaar. Dus ik blijf bij dit merk. Heb de nieuwe pas 1 dag maar kan wel zeggen dat ie stil en veel keuze aan programma's heeft en je
kunt veel zelf instellen. Perfect.

Pluspunten

  • goede prijs
  • vrij stil
  • vooralsnog schone was

Minpunten

  • erg kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dien de Haas 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine voor die prijs ,wast goed .en geen lawaai.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

9,0
Prima wasmachine ,niet duur en hij doet wat ik er van verwacht .Maakt geen lawaai en een ruime trommel .

Pluspunten

  • wast goed
  • prima prijs
  • bediening is ook niet zo moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellebelle 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelige prijs voor goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

9,0
Na 9 jaar oude indesit wasmachine kogellagers versleten, wast nog goed, aangezien wasmachine in de keuken staat toch maar een nieuwe gekocht en wederom gekozen voor de goedkoopste indesit. Groot voordeel dat je zelf programma kunt kiezen en bepaalt hoeveel graden en toeren je wilt gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tin. 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne was machine Indesit IWC 51451 EU.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

9,0
Precies de zelfde weer terug gekocht na 14 jaar, voor deze prijs en lange levensduur wil ik beslist geen dure machine.

Mijn dochter heeft een hele dure en daar zijn in afgelopen drie jaar veel problemen mee geweest , dus kijk goed uit, duurkoop is niet altijd beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede Eco functie Indesit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit IWC 51451 EU

Algemene score

9,0
uitstekende prijs kwaliteit verhouding waardoor zeker per wasbeurt het voordeligste resultaat
Ook lage geluidniveau en goede wasresultaten maken het tot een goede keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer