Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Electrolux EWF1486GDW

9,1 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

AEG L8FEE84S

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
AEG L8FEE84S

AEG L8FB86ES

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
AEG L8FB86ES
9,0 (1)

AEG L8FB84ES

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
AEG L8FB84ES

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Assen73 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Eerste indruk is goed. Voldoende programma's, grote trommel en een functionele bediening. Vooral de functie stomen/opfrissen is erg handig voor bv een colbert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
john10vh 08-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,4
Heb deze wasautomaat nu een paar dagen in bezit en ben niet echt tevreden. Hij maakt veel lawaai ondanks de speciale motor. Ook vind ik het was niet echt schoon. Verder duurt een aantal programma's erg lang.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
albertenrita 16-02-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prima wasmachine die aan de verwachtingen voldoet.
Enige minpuntje:centrifugeren lawaai.
Komt dit misschien van de grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ja02ma 27-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
In 1 woord een super wasmachine! alles zit er op wat je wil gebruiken!!!! En schoon is je was. Zo als je dekbed kan er in. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
valerius2010 21-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Bijzonder handig de 14 minuten wasbeurt.
Het stomen van kleding.
Het handmatig kunnen instellen van de wasduur.
De vorige was een Brandt en ik ben er nooit over tevreden geweest. Is wel 13 jaar meegegaan.
Kortom, uitermate tevreden over deze machine!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ndebaar 21-07-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmaschine. Zuinig met water en stroom. Maakt weinig geluid en de wasresultaten zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroens Feedback 20-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine. Onze vorige wasmachine (whirlpool) was na ongeveer 5 jaren overleden (motor/trommel), doodzonde natuurlijk. We vonden het daarom belangrijk om een goede motor te hebben in de wasmachine met ook nog eens een prima garantie (10 jaren motorgarantie bij Electrolux). De machine is ontzettend stil en zelfs bij het centrifugeren weinig lawaai! Dit waren we anders gewend en is een verademing! Enorm makkelijke instellingen-draaiknop, voelt duurzaam aan en de instellingen zijn zelfs nog naar wens aan te passen, naast de standaardinstellingen. Enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken zover is dat de machine vrij lastig te verplaatsen is (ruwe pootjes, je moet eigenlijk wel met z'n tweeën tillen ipv schuiven), maar dit zou zelfs ook weer een voordeel te noemen kunnen zijn, want de machine staat erg vast op de pootjes en daardoor ook weer zoals gezegd het weinige lawaai! Al met al een geweldig apparaat, mooi uiterlijk, prima gebruiksgemak en dito wasresultaat! Duurzaamheid nog niet te beoordelen, maar wel wat mij betreft alvast een 10 omdat er zo'n goede garantie opzit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Basthez180 19-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Er zit alles op en aan! En een fijne grote trommel van 8 kg, super, vooral met veel was van kleine kinderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 19-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Supermachine nu enkele weken in gebruik en goed wasresultaat en lkkr stil
Stoomfunctie een keer gebruikt met broek en bloes ook leuke functie
Duurzaamheid kan ik natuurlijk niet veel over zeggen na 4 weken.
Kan goed het verschil merken met vorige machine(whirlpool)
Erg goede wasmachine met veel functies oa stoomfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend