Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBSPORT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ewald 22-11-2021

lekker makkelijk

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Na scheiding wasmachine aangeschaft. Op aanraden verkoper voor deze machine gekozen. Als leek kan ik toch prima met deze machine uit de voeten, duidelijk en geen overbodige knoppen. Absoluut aan te raden voor de a-technische die een wasmachine zoeken.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Frits 06-11-2021

Topmachine

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Gewoon weer een topmachine.
Door scheiding wasmachine en droger kwijtgeraakt maar gelijk weer voor AEG gekozen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

recsto 03-11-2021

Goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
AEG goed kwaliteit in prijs en zeer gebruiks vriendelijke bediening. op aanraden van personeel een aeg gekozen. tot nu toe geen seconde spijt van gehad.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ed 02-11-2021

Kind kan de was doen.

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

8,0
Na een redelijk eenvoudige installatie snel begonnen met de was. Het juiste programma was snel gevonden. De machine maakt weinig geluid ten opzichten van onze voormalige machine. Ook de in te stellen tijd van wassen is erg handig opdat we dan ook meerdere machines was per dag kunnen draaien in een kortere tijd. Al met al zeer tevreden met onze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Corrie 30-10-2021

Een toppertje

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Al vijftig jaar was ik al met een AEG machine.
Dit zegt al genoeg over de kwaliteit van het product.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Sophia 30-10-2021

Sportieve wasautomaat

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Wasautomaat met een mooie uitstraling. Een wereld van verschil in was resultaat met mijn vorige machine.
Wassen is geen straf meer.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

K.F 29-10-2021

Een echte zuinige wasmachine.

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Deze wasmachine verbaasd me vanwege zijn vele keuzes.Hij geeft duidelijk aan hoelang de was draait en past de tijd aan als de was niet erg smerig is. De korte was van 20 minuten is een echte top toevoeging.
Wij zijn zeer tevreden over deze wasmachine. Het design van de machine is echt prachtig en past in elke keuken of badkamer.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Simone 27-10-2021

Prima mooi ding, Smart design,

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Zó houd ik van wassen: alle vlekken zijn verdwenen in stilte. Diverse programma's. Lekker zuinig. I love it!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

h**f@l**e.nl 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

8,0
eens een AEG gekocht en blijft het merk trouw
super machine weinig geluid bij wassen en centrufigeren
goede aankoop

Pluspunten

  • wassen
  • centrifugeren
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 04-10-2021

Prima product

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Prima product en mooi disign, geluidsarm. Doet waarvoor ik hem nodig heb en dus mijn 2e. AEG wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

EDEP 24-09-2021

"de gelukkige huisvrouw"

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

8,0
Na 19 jaar een nieuwe wasmachine!
Wat een luxe, een machine die kan nadenken hoe lang het programma duurt. Bovendien komt de was er een stuk droger uit dan ik gewend ben, en bij het centrifugeren geen lawaai. Energiezuinig is ook mooi meegenomen.
Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Willem 20-09-2021

Paradepaardje onder de machines

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Deze machine hoort thuis in de stal van Max Verstappen,staat bij mi in huis vooraan en doet wat ie moet doen en dat is winnen.
Kortom een AEG topper.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Petra 01-09-2021

Geweldige machine

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Wij hebben hem nu sinds 2 dagen in huis nu ook al 2 wassen gewassen, super schoon, super stil (vergeleken met andere machines) en dat op 1600 toeren!! Ben erg verbaasd dat er 75 decibel staat hierdoor twijfelde ik hem te kopen maar toch gedaan. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Monique 30-08-2021

Top product

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Onlangs deze wasmachine gekocht. Super blij met deze aankoop! Hij is erg stil en wast heel goed schoon. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Erwin 10-08-2021

Kopen mensen.

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Super wasmachine eenvoudige bediening en superstil. en wassen doe die ook eens Super zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

hinke 02-08-2021

wat een stille

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
wat een stille wasmachine , ik had deze week 5 slapers en veel was, en zo'n makkelijk grote voorlader, ik ben super trots op mijn AEG , ik had een Miele maar deze is veel stiller
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Marieke 29-07-2021

Gewoon goed!

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

8,0
Deze AEG is een goede machine zonder al teveel poespas.
Goede programma’s die je gemakkelijk in kan stellen. tijdsduur, temperatuur en het toerental voor centrifuge zijn te veranderen zodat je je was op ‘jouw’ manier kan doen!
Een mooi vormgegeven display helpt hierbij.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

frannie 25-07-2021

Wasmachinetje doet wat ik wil

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Het is een goed apparaat doet wat ik wil. Ben er zeer content mee. Grote trommel waardoor de deuropening ook groot is. Perfect voor je dekbed van 2 bij 2 m. Heerlijk stil.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Pierre 23-07-2021

Top apparaat strak design

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
De AEG L6FBSPORT is een super apparaat, met 1600 toeren prima droge was, zodat het niet meer zolang in de droger hoeft. Verschillende mogelijkheden in programma's met zelfs een programma voor kleine wasje 20minuten. Daarnaast kun je de was tijd aanpassen of verkorten. Wanneer je aan de wasinstructies houd is dit een top machine.
Deze wasmachine heeft een mooi strak design en is gemakkelijk in zijn bediening.
Wij zijn erg blij met de L6FBSPORT de vorige AEG wasmachine en droger hebben we 15 jaar gehad.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Vlinder8 21-07-2021

Top product

Geschreven voor: AEG L6FBSPORT

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden over deze wasmachine ,super stil en veel programma’s ben blij met deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Toon meer reviews