Bosch WAJ28010NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28010NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fred 21-08-2021

super

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie machine,werkt uittekend en redelijk in prijs
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eaostre 06-07-2021

Stille efficiënte machine

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Compacte machine met grote inhoud die stil zijn werk doet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

d**t@g**l.com 13-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, alles wat je van een wasmachine kan en wil verwachten. Ik vind het fijn dat je voor korte programma’s kunt kiezen.

Pluspunten

  • Korte programma’s
  • Telt terug
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.Hoedemakers 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uitziend wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine en fijn in het gebruik en de prijs was voor onze beurs betaalbaar. We zijn er heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-03-2021

Value for money

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gezocht gevonden. Wasmachine die stil zuinig en vele verschillende programma's heeft.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bouke 02-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super machientje , prijs ca kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

8,0
Voor niet teveel geld een machine met alles er op en er aan. Installatie is simpel en geen overbodige programma's en werkt naar behoren

Pluspunten

  • Prijs ca kwaliteit
  • Simpele bediening
  • Stil en trilt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch waj28001 nl 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display. Erg zacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Erg stil. Duidelijke handleiding. Supervriendelijk service wout van vlerken helmond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiger schotemeijer 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Top wasmachine maakt bijna geen geluid was program a korte optie kleding schoon met goede kwaliteit erg tevreden met cash back beter is er niet kies bosch!!! Voor kwaliteit voor je geld ik heb nog nooit zo een goede wasmachine gekregen voor zo een leuke prijs

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Korte programma nog super schoon
  • Prijs aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 23-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine voorlader midden-prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Rustige machine je hoort hem pas bij het (ook rustig) centrifugeren. Programma katoen bij 40 C. duurt bijna 3 uur. BCC liet weten dat met de nieuwe energie eisen de wasprogramma's langer duren. Ook het nieuwe energielabel is wennen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Blij met mijn aankoop. Eens een Bosch altijd een Bosch!

Pluspunten

  • weinig geluid
  • staat stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

9,0
Ik was hard toe aan een nieuwe wasmachine toen ik via bol.com op de Bosch Serie 2 stuitte. Vol verwachting was ik toen ik de eerste was draaide en ik was gelijk verkocht. De was kwam er lekker ruikend, heel schoon en goed gecentrifugeerd uit. De eerste indruk was gelijk al goed.

De wasmachine heeft voldoende opties voor een normaal huishouden. Groot pluspunt is dat ie de was zelf weegt en aan de hand daarvan bepaalt hoe lang het programma duurt. De wasmachine is stil, wat een genot! Al met al met ik dus heel erg blij met deze fijne aankoop!

Pluspunten

  • snel
  • stil
  • voldoende opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 22-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte wasmachine, stil, voldoende opties

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

8,0
prijs/kwaliteit is prima. het is een mooie compacte wasmachine, die ook nog eens weinig geluid maakt bij het wassen. prima voor een eenpersoons huishouden.

Pluspunten

  • niet al te groot apparaat
  • stil

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Juliana 21-02-2021

Super blij!

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Alles wat je nodig hebt! Makkelijk te bedienen! Mijn was komt super schoon uit. Dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

GJ 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Welkom in het nieuwe millenium

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

9,0
Na dertig jaar trouwe dienst moest ik toch maar eens op zoek naar een vervanging voor mijn oude Miele. Aangezien ik inmiddels goede ervaring heb met andere Bosch producten nu dus ook een Bosch wasmachine. Ik ben niet echt een wasgoeroe dus wat me meteen opvalt is de eenvoudige bediening en ..... hij is stil! Het voelt ook allemaal stevig aan, dus hopelijk op naar de volgende dertig jaar :-)

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutch 15-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Degelijke wasmachine voor een goede prijs, 7kg vulgewicht is voor mij ruim voldoende, machine is stil en was/centrifuge resultaat naar verwachting. Gekocht tijdens cashback actie, door Bosch snel verwerkt. Na contact met Bosch snel de doseerhulp vloeibaar wasmiddel verkregen (welke er natuurlijk gewoon standaard bijgeleverd zou moeten worden). Tevreden klant!

Pluspunten

  • passend vulgewicht
  • Stil
  • Goede was en centrifuge resultaten
  • Resttijd aanduiding
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Doseerhulp vloeibaar wamiddel ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noelle 15-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden over deze wasmachine, Is stil, genoeg programma's ook voor mij als alleenstaande en zeker na centrifiguren goed droog. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • stil
  • goede centrifuge
  • genoeg wasprograma's

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije was vrouw 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, grote deur en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mijn nieuwe machine, hij is heel stil, zuinig in verbruik, en de prijs was ook erg fijn , top gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

7,0
Mooie eenvoudig te bedienen wasmachine. Kleine trommel voor 7 kg. Mijn andere wasmachines van 7 kg ging veel meer in. Voor ons wel goed te doen met 3 personen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Kleine trommel
  • Geen hulpstuk voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moon 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

7,0
Mooie eenvoudig te bedienen wasmachine. Kleine trommel voor 7 kg. Mijn andere wasmachines van 7 kg ging veel meer in. Voor ons wel goed te doen met 3 personen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Kleine trommel
  • Geen hulpstuk voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robart 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

9,0
Stille wasmachine. 7KG is genoeg voor mij. Was komt er netjes uit (relatief droog ). Genoeg wasopties waarmee je uit de voeten kunt. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg opties

Minpunten

  • Geen sportwas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 24-01-2021

Lange tijdsduur programma's

Geschreven voor: Bosch WAJ28010NL

Algemene score

6,0
De wasmachine valt me eerlijk gezegd tegen. De katoenprogramma's duren meer dan 3 uur! In die tijd kon ik met mijn oude machine 2 1/2 was draaien. De programma's verkorten is mogelijk, maar dan kan er nog maar de helft van het gewicht in, dus dat schiet ook niet op. Hij is wel stil en wast wel schoon, maar als ik het had geweten dat alles zo lang zou duren had ik niet deze machine gekozen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews