Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

AEG L86560TL4

9,1 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Whirlpool TDLR 70230

Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
71 dB
Whirlpool TDLR 70230

Siemens iQ300 WM14B2G2NL

Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Siemens iQ300 WM14B2G2NL

AEG L8FE96ES

Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
AEG L8FE96ES
9,0 (3)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige wasmachine in gebruik met een duidelijk & groot display!
Mooi qua vormgeving zeker omdat de wasmachine in de badkamer staat, in het zicht!
Aparte knop voor vloeibaar wassen & een stoom/opfris mogelijkheid.
Zeer zuinig in energie!!!

Pluspunten

  • Groot display
  • Aparte stoom/ opfris functie
  • Wast stil

Minpunten

  • Was klaar, trommel doordraaien naar opening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Maja 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Bovenlader AEG

Algemene score

9,6
Geen seconde spijt van mijn aankoop. Ik heb deze wasmachine gekocht via AO-webwinkel. Geweldig, wat een service en vriendelijkheid. De machine nu twee maanden in mijn bezit. Zo gebruiksvriendelijk en wat een uitvinding dat stoomprogramma. Het enige minpuntje is dat de machine tijdens het centrifugeren nogal wat lawaaierig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
havenbroeder 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Aeg laat je niet in de steek!

Algemene score

9,0
Aeg wasmachine gekocht bij witgoedhuis,er prettige ervaring,correcte afhandeling.de machine is veel stiller dan mb oude Aeg wasmachine ook met centrifugeren iets stiller dan de oude. Veel programma mogelijkheden in te stellen. Nadeel erg kort netsnoer waardoor het niet lang genoeg is voor een trekschakelaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Trynske 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben blij met m'n AEGeetje. Hij wast goed schoon, centrifugeert zeer droog. Hij wast heel stil. Het centrifugeren is beetje luider. Je kunt keus maken uit vele mogelijkheden. Ik las net in de review's dat de stoom-keuze heel handig is. Dit ga ik dus nog uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
12jfemeijer 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Het is een goede wasmachine. De stoomfunctie is ideaal om je kleren kreuk vrij uit de wasmachine te krijgen. Bediening is erg overzichtelijk. De trommel is erg groot en het is een stille machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marijke KiesKeurig 03-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Vormgeving: bovenlader, mooi compact past goed in een kleine badkamer.
Wasgoed komt na 1500 toeren centrifugeren goed droog uit de trommel.
Display erg duidelijk.
Stoomprogramma: Bij stoffen die na het drogen nog kreuken, in het stoomprogramma doen, het strijkt daarna erg makkelijk.
Zeepbakje makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
a.gessel 15-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zuinige machine;goede resultaten zowel op wasgebied als drooggebied!
Door zijn afmetingen makkelijk overal te plaatsen.
Zeker ook een stille machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
j.van.Aert 01-05-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Wij zijn zeer tevreden met de wasmachine. Veel keuze in wasprogramma's, makkelijk te bedienen, en een goed resultaat.
Er zit bij deze ook een stoomfunctie op ,wat ik ideaal vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gbongers 03-04-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Het is een heel prettige wasmaschine. Erg gebruiksvriendelijk en wat heerlijk is dat hij erg stil is. Kortom een goede aankoop en ik ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
G.Methorst 26-03-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
We zijn zeer tevreden mat de machine. De was is goed schoon, veel verschillende programma's die zeer eenvoudig in te stellen zijn. De machine is compact en maakt in verhouding met mijn vorige AEG bovenlader bijna geen geluid. Hoop er lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend