Bosch WAN28222NL

Best Reviewed okt 2019 Bosch WAN28222NL
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28222NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Jansen 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarme en gebruiks(milieu-)vriendelijke wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Recent hebben wij een Bosch WAN28222NL wasmachine gekocht. Onze vorige wasmachine, ook een Bosch, heeft ruim 20 jaar dienst gedaan! Veel waar voor je geld! Dus, de keus naar welk merk we zouden gaan uitzien was niet moeilijk! Daarnaast is het product afgestemd op de milieueisen van deze tijd en is de machine geluidarm. Er is keuze uit een breed wasprogramma met water- / tijdbesparing. De was is telkens naar behoren goed gecentrifugeerd en ruikt lekker fris: alom, we zijn er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Geluidarm
  • Breed wasprogramma
  • Water- en tijdbesparingkeuze
  • Centrifugeert prima qua programmakeuze
  • Afgestemd op de milieueisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-01-2020

Super aankoop

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Sinds kort deze nieuwe wasmachine in huis en tot nu toe zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat ie stil is. Kortom, een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esmeralda 29-12-2019

Zo blij

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Ik gebruik van alles bosch. Met mijn vorige wasmachine heb ik 17 jaar gedaan. En ik hoop dat deze het net zo lang vol gaat houden. Veel opties en hij is heerlijk stil. Echt super. Eens bosch, altijd bosch [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 24-11-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

8,0
Prima wasautomaat ,stil en zuinig. Toerental centrifuge moeilijk in te stellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 24-11-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

8,0
Prima wasautomaat ,stil en zuinig. Toerental centrifuge moeilijk in te stellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 24-11-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

8,0
Prima wasautomaat ,stil en zuinig. Toerental centrifuge moeilijk in te stellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 24-11-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

8,0
Prima wasautomaat ,stil en zuinig. Toerental centrifuge moeilijk in te stellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alexander 21-11-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Na 10 jaar met de vorige Bosch te hebben gedaan werd het tijd voor een nieuwe. Deze is er sinds kort en bevalt prima. Makkelijk te bedienen, veel stiller en die irritante piepjes die in veel moderne apparatuur zit zijn ook uit te zetten! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

N.H. van Leeuwen 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine, met veel maar niet te veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

9,0
In mijn 33 jaar huishouden is dit mijn 3e Bosch wasmachine. Deze nieuwste heeft net weer wat meer mogelijkheden.
Heb voor een middenklasse gekozen met toch wat extra functies zoals bv eco, of snel.
Het aanzetten met een app hoeft voor mij niet en ook het door de machine automatisch zeep instelling hoeft voor mij ook niet.

Pluspunten

  • veel keuze
  • stil

Minpunten

  • veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WPM Aben 02-11-2019

Prettig in het gebruik en het geld dubbel en dwars

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

8,0
Het is inderdaad een prettige machinen. Goede resultaten met wassen en zeker het centrifuseren is een verademing t.o.v,. de vorige. Kortom, het geld dubbel en dwars waard. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Carla 18-10-2019

super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Ik heb nu 1 maand de Bosch wasmachine, super schone was en is erg stil.
Veel keuze programma,s. Wast ook voordelig met weinig wasgoed erin.
Ik ben super tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Carla 14-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

9,0
prima wasmachine van 7 kg. Is ook voordelig voor kleine wasjes. Is zeer stil.
Tot nu aan toe zeer tevreden

Pluspunten

  • zeer geschikt voor kleine wasjes
  • Beladings sensor zeer handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larisa 01-10-2019
  • Product gekocht

Mooie, stille en goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen, genoeg programma's die je zelf nog kunt aanpassen. Speedtoets waardoor de was sneller klaar is maar toch prima schoon is.
Wast en centrifugeert superstil.
Goede degelijke machine voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Speedtoets
  • Redelijke prijs

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Ronald 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil, eenvoudig bedienbaar, goedkoop, degelijk gebouwd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28222NL

Algemene score

10,0
- Spotgoedkoop
- Zeer stil
- Eenvoudig bedienbaar
- Meest noodzakelijk functies
- Degelijk gebouwd
- Uitstekend wasresultaat

Pluspunten

  • Spotgoedkoop
  • Zeer stil
  • Uitstekend wasresultaat
  • Meest noodzakelijk functies
  • Degelijk gebouwd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer