AEG L8FEN96CS

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L8FEN96CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Alles zit erop en eraan. Zelfs een stoomfunctie. En een schoonmaakprogramma voor de wasmachine zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Boschman 08-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hugo 09-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Een mooie machine die precies dat doet wat ie moet doen: schoon wassen. Dit is een wasmachine die er keurig uit ziet en gewoon goed en functioneel is. De was (ook 9kg) komt op 1600 rpm behoorlijk droog uit de machine, daarbij blijft deze netjes stil. Een echte aanrader, zeker in combinatie met een 9kg droger van AEG uit de 8000 serie

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Energiezuinig
  • Stil
  • Grote opening voor wasgoed
  • 9kg was

Minpunten

  • Tip toetsen reageren niet altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

10,0
Aangeschaft toen onze bosch wasmachine de geest gaf. Hebben al een aeg warmtepompdroger. Bewust ook een aeg wasmachine gekocht bij expert.

Pluspunten

  • Grote goed te vullen trommel
  • Makkelijke bediening
  • Zuinig met stroom en water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkie 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

8,0
Ik zijn zeer tevreden over dit product. Vanwege de mooie grote trommel, de was bijna strijkvrij! Omdat er meer was in de trommel gaat, hoef ik minder vaak te wassen. Scheelt tijd en geld. Na een maand deze machine gebruikt te hebben zie ik dat de was weer schoner en minder smoezelig wordt. Kortom een machine om aan te raden.

Pluspunten

  • Schone was
  • Grote trommel
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Schuurman 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

10,0
Al bijna 40 jaar met AEG gewassen. Altijd zeer goed bevallen. Dus nu weer een AEG gekocht. Deze wasmachine is geweldig. Wast erg goed schoon, grote trommel, centrifugeert geweldig, maar vooral héél erg stil. Hele fijne programma's voor alle soorten was. Zelfs de stoomfunctie bevalt goed. Nu ook ruimte genoeg voor de dekbedden. Mijn beste aankoop sinds tijden. AEG kennende ga ik hier weer heel lang plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Centrifugeert goed droog
  • Zuinig in gebruik, past water zelf aan
  • Grote trommel voor bv dekbedden
  • Luxe uitstraling, en duidelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Aardema 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
Perfecte machine,zeer tevreden, en zeer gebruiksvriendelijk.
Hij doet wat AEG belooft heeft. en zeer mooi afgewerkt

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smulders 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale grote stille en goed uitziende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne stille machine die de was heerlijk fris oplevert. Van een kleine tot grote was en voor een snelle was of een langere hygiënische wasbeurt. En vooral de grote inhoud zorgt voor minder aantal wasbeurten op jaarbasis. En nog een een mooi strak uiterlijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud
  • Zuinig

Minpunten

  • Deur kan niet omgedraaid worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H v Wendel 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

8,0
AEG is een fijne wasmachine, wast goed schoon, is geruisloos ook bij 1600 toeren.
Prijs - kwaliteit : dik tevreden

Pluspunten

  • Grote trommel. Geschikt voor veel was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

10,0
Moet zeggen een mooie machine en zeer gemakkelijk te bedienen . Genoeg functies en zeker de 9 kg. Topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen door de grote inhoud van 9 kilo en de 1600 toeren.
Ik heb een gezin van 3 kinderen dus ik was dagelijks. Hij is makkelijk in gebruik.
Ik zou hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Katja van der Linde 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, goed presterende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FEN96CS

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding van deze machine is prima. Een keurig ogende, stille en goed presterende machine welke zijn geld meer dan waard is. Kijkende naar naar zijn specificaties ligt deze machine zeer hoog in de ranking in vergelijk met andere duurdere machines.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruikersgemak
  • Verbruik
  • Prijs/kwaliteit
  • Wasresultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M de W 10-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel kilo's was in één keer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

7,0
Prima wasmachine. Maakt wel een soort kreunend geluidje bij het wassen. Weet niet of dat alleen bij mijn machine zo is. Is hinderlijk als ik s nachts was.

Pluspunten

  • Ga er vanuit dat het gebruik zuiniger is

Minpunten

  • Programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

chris ca 06-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil ,snel,ruim ,schoon en ook zuinig

Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Hij bevalt prima,heb hem gekocht om de zuinigheid en ook nog met het voordeel van 2 akties tw 5jaar gar en aktie paris ici ter waarde van 75 e.

Pluspunten

  • schoon
  • stil

Minpunten

  • automatishe dosering
  • zou niet weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marrian 27-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
We hebben de wasmachine 17 oktober 2018 gekocht en de volgende dag werd hij al thuis netjes geïnstalleerd. Het is een machine met vele mogelijkheden, waar wij dus optimaal gebruik van maken. Hij is handig in gebruik wat betreft de programma's. De was komt er schoon en fris uit. Ook de duur van de programma's berekend hij zelf wat erg prettig is. Wij vinden het een TOP machine.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Energiezuinig
  • Grote trommel en deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Koning 24-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
Een hele goede machine hij heeft alle functies die ik nodig heb.
ook korte programma's. De was komt er kurkdroog uit zodat het drogen ook prima gaat.
Grote opening en heel makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • grote opening
  • keurig droog
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • maakt wel iets meer lawaai als dat ik gewent was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visscher 17-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel handige variatie in programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is voor ons huishouden, dat uit 9 personen bestaat, vooral handig vanwege de vele mogelijkheden in programmaduur. Er kan veel was in een lang programma, maar ook bij een opfrisprogramma van 20 minuten komt de was er weer fris en schoon uit. Ook het geluidsniveau van deze machine is prettig. Deze wasmachine is wel aan de prijs, maar onze vorige AEG wasmachine ging 18 jaar mee; we zijn benieuwd hoelang deze machine het gaat doen!

Pluspunten

  • programma's voor 3 tot 9 kg.
  • stille machine
  • schakelt zichzelf na afloop vlot uit
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 15-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime wasmischine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Fijne machine met grote trommel. Gevarieerde programmakeuze met bruikbare speciale programma’s. Om apart te centrifugeren of te spoelen was het eerst even zoeken, maar met de gebruiksaanwijzing erbij wel duidelijk.

Pluspunten

  • Stoomprogramma
  • Verkorte programma’s
  • Nuttige Speciale programma’s

Minpunten

  • Bij n vergeten instelling machine weer uit/aan
  • Goed opletten of je alles direct goed instelt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvorocks 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime trommel alles keurig schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
super blij met deze wasmachine ! Schoon, snel en praktisch.

stille machine, veel duidelijke was opties. deze mag jaren zn werk blijven doen!

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • wast zeer schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

degelijke stille wasmachine 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine. Wast superschoon. Is superstil en stabiel.
ben er heel blij mee. Kan veel wasgoed in, wasmachine past zich aan, aan de hoeveelheid was.

Pluspunten

  • grote opening
  • stil en stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews