Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 79 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW8444ENL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jesse Riksten 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste droger die ik in tijden gehad heb!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Ik heb deze droger nu ongeveer een maand. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop alles wat ik er mee droog komt er daadwerkelijk fris en droog uit, En dat is met andere drogers wel eens anders geweest. Verder is hij voor een warmte pomp droger ook erg snel. kortom ik raad dit product iedereen aan! de prijs kwaliteit van dit apart is het oprecht waard.

Pluspunten

  • droogt goed, krimpt niet.
  • sneller klaar dan de meeste warmtepomp drogers.

Minpunten

  • die heb ik tot nu toe niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.H.Cordes 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Een BOSCH gekocht omdat mijn vorige BOSCH bijna 18 jaar heeft dienst gedaan
Deze nieuwe is fantastisch en heeft een gemakkelijke bediening
en droogt ook weer erg goed
prijs ook erg gunstig voor deze kwaliteit

Pluspunten

  • goed geprijst
  • makkelike bediening
  • droogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bedieningsgemak

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Gekocht in verband met het bedieningsgemak, niet te veel poespas, gewoon wat je nodig hebt. Voeg daar bij dat het ook nog een klasse A+++ machine is wat in deze tijd toch wel mooi is.
Op deze manier draag je toch nog wat bij aan het verminderen van het energie gebruik.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • A+++
  • machine heeft een waterafvoer of condensbak

Minpunten

  • is niet de snelste maar doet het werkgoed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ida 19-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt zeer goed en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Hele mooie droger, duidelijk display, makkelijk in het gebruik. Is heel stil. Snel en droogt goed. Ik ben zeer tevreden over deze Bosch droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.H.Cordes 19-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed droog en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
BOSCH gekozen omdat mijn vorige machine ook een BOSCH was
en deze 18 jaar perfect heeft gedraaid

deze nieuwe is een zeer fijne machine en erg makkelijk in bediening
Zeer vele droog mogelijk heden
pracht machine voor dat geld
ben er erg blij mee

Pluspunten

  • perfecte machine droogt geweldig
  • Makkelijk in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en heerlijke zachte was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Aangeschaft omdat deze machine een stuk zuiniger is in het gebruik.
Daarbij omdat de machine erg stil is en heerlijk zachte was aflevert.
Kortom: erg tevreden!!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • Gedroogde was komt er erg zacht uit

Minpunten

  • Iets duurder in aanschaf
  • Draairichting kan niet worden aangepast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Punt 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn stil en energiezuinig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Goed uitziend en voelende droger. Fijne en duidelijke bediening, Erg stil en rustig apparaat. Bij ons staat hij boven op een houten vloer (waar je alles op hoort) en je hebt het bijna niet door dat de droger zijn werk doet.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Kan zo niks noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Wasdroger sinds enige dagen in bezit. Wel een afvoerslang voor het water op aangesloten. Handdoeken (6 kg) zijn op kast droog ook echt droog. Fijne was niet gekrompen en ook droog (broeken en T-shirts) . Nog geen spijkerbroeken uitgeprobeerd, maar dat zal ook geen probleem zijn. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen.

Pluspunten

  • droogt goed
  • zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m. janssen 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle en zuinige droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Sinds een aantal dagen nadat we deze droogtrommel gekocht hebben er vaarde we gelijk het gebruiksgemak en de snelheid waarmee een was gedroogd wordt. Ook gevoelige stoffen komen er kreuk en krimpvrij uit.

Pluspunten

  • snel
  • enegiezuing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opties een mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Vaste Bosch klant ik heb ook een wasmachine van hun.
Drogers en Wasmachines gaan heel lang mee.
Oude wasdroger deed het nog maar ik zocht een warmtepompdroger voor Milieu en Portemonnee.

Pluspunten

  • Opties een mooie droger
  • Goede Prijs prestatie
  • Bosch over het algemeen zijn duurzame apparaten

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch AAA wasdroger: goed voor de was, goed voor de planeet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Onlangs hebben wij samen met onze buren een Bosch AAA wasdroger aangeschaft. Onze Bosch wasdroger loopt als een zonnetje. Vrijwel geluidloos en met minimaal energieverbruik is de was droog, fris en zacht. Het bedieningspaneel is duidelijk, eenvoudig en geeft veel instellingsmogelijkheden. In een handomdraai hebben wij de pluizenzeef schoongemaakt. Door de condenswaterafvoer eenvoudig aan te sluiten op een afvoerbuis, hoeven we niet iedere keer het waterafvoerbakje te legen. De Bosch AAA wasdroger is zuinig in gebruik, gebruikersvriendelijk, goed voor de was en goed voor het milieu. Ook op een natte herfstdag hebben wij met de Bosch wasdroger het zonnetje in huis.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Gebruikersvriendelijk bedieningspaneel
  • Snelle, eenvoudige reiniging pluizenzeef
  • Veel programma instellingen mogelijk

Minpunten

  • Tamelijk groot formaat
  • Geen raampje in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, goed drogend en makkelijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Prima wasdroger. mijn eerste op basis van een warmtepomp. prijs en kwaliteit staan zeker in verhouding.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • geen filtervervanging laag op het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne droger, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Zuinige, stille en snelle droger, handdoeken worden heerlijk wollig, alsof ze weer nieuw zijn, handig schoon te houden filters, zelfreinigende condensor. Stopt als de was droog is, geeft belsignaal. Wordt elke dag gebruikt, met zeer goede resultaten. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • eco vriendelijk
  • stil en snel
  • dubbel pluizenfilter
  • weegt de was, droogtijd valt daardoor altijd mee
  • geen condensvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Bambacht 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

was snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
In eerste instantie hebben wij voor dit product gekozen vanwege het lage energie verbruik. Na de eerste wassen gedroogd te hebben, bleek dat hij zeer snel droogt. zet de draaiknop op handdoeken en druk op de display op start. hij bepaald zelf of het wasgoed droog is en geeft ook de verwachtte droogtijd aan. Door de warmtepomp in het apparaat wordt de machine niet heet zoals gewone condensdrogers en is dus ook ideaal voor gebruik tijdens een hete zomer. Ook blijft de omgeving droog, doordat de machine de lucht hergebruikt en wordt er minder vochtige lucht uitgeblazen. in een woord fantastisch.
Alleen zou de handleiding nog iets verbeterd kunnen worden. Alle instellingen achter elkaar op een blz. zou duidelijker zijn dan te verwijzen naar iedere keer een andere blz. Maar dit is dan ook het enige minpunt.

Pluspunten

  • stevige deur met goede handgreep.
  • is stiller dan mijn vorige Bosch wasdroger

Minpunten

  • De instellingen in de handleiding (enige minpunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia van der Graaf 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en stille warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Warmtepomp, eerst even afwachten hoe het werkt natuurlijk, in de reviews werd verteld dat dit product wel lawaaierig was, dit is absoluut niet zo. Is snel klaar en maakt wel geluid maar absoluut niet hard. Droogt goed, mooi scherm en onze was ruikt tenminste weer naar wasmiddel nadat het in de droger is geweest. En handige pluizenfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den berg 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch 6wtw8444enl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
wij hebben deze droger nu 1mnd en zijn zeer te vrede,makkelijke bediening ,weinig geluid het filter in de machine doet wel een beetje goed koop aan maar als je er normaal mee omgaat moet het geen probleem opleveren.Voor deze een Bosch gehad na 26 jaar nog niet kapot ,alllen 1 keer pluizen filter vernieuwd kijk daar wordt je nou vrolijk van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John vd Nieuwenhuijzen 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede droger met korte droogtijd

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Zeer goede warmtepompdroger, erg stil en snelle droogtijd. Maakt deel uit van de 6-serie en past prima bij onze Bosch wasmachine. Zeer eenvoudige bediening en zelfreinigend filter.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Snelle droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger WTW8444ENL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Nadat ons oud beestje de geest begaf waren we dringend opzoek naar een nieuwe wasdroger. Al gauw kwamen we bij een warmtepompdroger.
Onze ogen vielen gelijk voor de Bosch Serie 6 vanwege zijn prijsklasse en aantal kilo's
Na het in gebruik stellen door de monteurs zagen we gelijk de + punten van deze droger. Veel stiller overzichtelijk en legio mogelijkheden.

Een echte aanrader dus. En hopelijk hebben we hier nog heel lang plezier van. Dit is overigens onze eerste Bosch wasdroger

Pluspunten

  • Stiller
  • verlichting in de trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmte pomp droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
De nieuwe investering is zijn investering meer dan waard. Zuinigste in zijn soort. Past op een ouder model wasmachine

Pluspunten

  • Zuinig A+++

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-11-2019

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Het is mijn eerste droger en ik ben er heel erg blij mee dit overtreft al mijn verwachtigingen ik hoop dat ik er lang van mag genieten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews