Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 133 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW8444ENL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jt23 25-11-2019

Makkelijk te bedienen, prima droogresultaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Degelijk, modern en doet zn werk prima.
Doordat hij niet zo heel heet wordt komt was er mooier uit.
Logisch bedieningspaneel, prima droogresultaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch droger WTW84444ENL 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig voor portemonnee en voor wasgoed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Behalve dat deze droger fors minder stroom verbruikt is deze droger ook nog eens "voorzichtig"met het wasgoed.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Lief voor wasgoed

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 11-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettige, eenvoudige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Goed betaalbare wasmachine die eenvoudig is in gebruik. Wasbollen zijn niet nodig. De wasdroger is tevens aan te sluiten op een waterafvoer. In de wasdroger zelf is een filter aanwezig. Dit bestaat uit twee delen, dus als het binnenste filter het stof niet opvangt dan vangt het buitenste filter dit alsnog op. Deze zijn beide gemakkelijk eruit te halen en schoon te maken.
Enige puntje waar je op moet letten is dat de trommel niet te vol zit, anders wordt je was niet geheel droog. Ook bij het drogen van 1 enkele broek bijvoorbeeld vindt de droger dit lastig. De broek wordt dan wel iets droger, maar niet geheel droog. ( Bij bol.com bestelt en werd door de bezorgers naar zolder gebracht en aangesloten. Top service!)

Pluspunten

  • Aan te sluiten op waterafvoer
  • 2 filters
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Zware kledingstukken zoals broeken drogen lastiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Versluis 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Droogt snel en zeer goed. Verbruikt weinig stroom dus een topper! De installatie en het in gebruik nemen is erg eenvoudig. Het is ook heel handig dat de condens afvoer rechtstreeks in de afvoer kan waardoor je niet hoeft te hannesen met het condensbakje.

Pluspunten

  • Snel
  • Was wordt goed droog
  • Condensafvoer
  • Eenvoudig te bedienen
  • Laag energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tinah 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH DROOGPOMP WTW8444ENL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Had 17 jaar geleden een Bosch wasdroger gekocht, deze was kapot maar ik was tevreden hiermee, dus nu weer een Bosch. Op aanraden van een kennis uitgekeken naar een Bosch droogpomp, wat een verschil met de oude, nu veel moderner! grote vulopening, zodra de was droog is stopt het vanzelf, zeer energiezuinig! A+++, 159 kWh gebruik per jaar dus zeer ernergiezuinig! de was komt er superzacht uit, dus geen wasverzachter meer nodig. Ik krijg een cashback actie van 75,00 van Bosch terug dus ik ben helemaal in de wolken. Voor de 1ste keer kwam de was er een beetje vochtig uit, maar bij de 2de keer heb ik bij warmte 2** ingetoetst, en de was kwam er mooi droog uit, geen kreukels zoals bij de oude 17-jarige droogautomaat. Bosch bedankt!!

Pluspunten

  • was stopt eerder als het al droog is
  • licht in de vulopening
  • milieuvriendelijk A+++
  • 159 kWh dus zuinig
  • grote deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Soepartinah 10-01-2020

In 1 woord SUPER-GEWELDIGE droogpompautomaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Ik ben blij met deze Bosch, had hiervoor ook een Bosch droger, die is na 17 ter ziele. Een kennis maakte mij attent op een droogpompautomaat en toen is het deze WTW844ENL geworden. De eerste keer was de was wat vochtig, heb hem op 2** gedaan en ben ZEER tevreden. Heb de andere mogelijkheden nog niet uitgeprobeerd, maar tot nu toe beveel ik deze droogpomp aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willem 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ingang met verlichting

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding is prima. We zijn zeer tevreden. Het geluid is minimaal. Hij schud wel bij het drogen maar kan prima op mee wasmachine staan. We gebruiken meestal kreukvrij en zo komt het er ook uit

Pluspunten

  • Grote opening met verlichting
  • Prima kreukvrij programma

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pientje 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Onze warmtepompdroger staat in een kleine ruimte. Deze wordt nu niet meer zo warm en vochtig als voorheen met de 'normale' condensdroger. Heel erg fijn. Ik kan allerlei stoffen drogen in de warmtepompdroger en alles komt er netjes en droog uit. Ik heb nog geen krimp gehad. Heerlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneschijf 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke wasdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
bediening spreekt voor zich, droogduur valt mee, stil en zuinig, en door en door droog ook bij verschillende materialen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en droogt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Na 20 jaar had mijn Bauknechtdroger het begeven, na het lezen van diverse reviews besloten deze Bosch te kopen. Droogt goed, is erg stil en ook nog zuinig

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam.V. te W. 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger - gemakkelijk te bedienen, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Wij zochten een energiezuinige wasdroger. Gekozen voor een Bosch (uiteraard) WTW8444NLE vanwege specificaties en prijs. Nu ruim een week in gebruik en het apparaat voldoet aan al onze verwachtingen. Veel mogelijkheden, makkelijk te bedienen, comfortabel in gebruik en goede droogresultaten.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • trommel voor ons voldoende groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tcw82 04-01-2020

Stil, zuinig.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Oude machine (condens droger) vervangen door deze wtw. Erg fijn in gebruik, stil en snel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willy 03-01-2020

prima droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
prima en bijna stille droger,droogtijd is veel korter dan aangegeven tijd + droger past mooi op en bij de wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaco 02-01-2020

Super droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Zeer stil apparaat, geeft goed aan hoe lang het drogen nog duurt en drrogt echt super [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pascal 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van de goede recensies gekocht. Eerste indruk is goed. Stil en gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger met goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Een energiezuinige droger met goede prijs/kwaliteit verhouding. Het maakt het wasgoed goed droog al is de droogtijd wel wat lang.

Pluspunten

  • Prijs
  • energiezuinig
  • stil
  • goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • drogen duurt wat langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima service en dorger voldoet volledig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen die we vooraf hadden gesteld. Droger is stil, droogt goed, en prima service bij aflevering.

Pluspunten

  • drogen
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stof wordt heel goed opgeslagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Vorige droger de deur uitgedaan wegens veel te hoog energieverbruik. Geprobeerd op al mijn wensen een nieuwe te kiezen. Was blij verrast dat de plek van het filter totaal afgesloten is waardoor het stof niet de hele droger doorgaat en je deze een keer per jaar helemaal uit moet zuigen. Droger is zeer stil. Kortom super tevreden.

Pluspunten

  • Sensor, alleen benodigde tijd wordt gebruikr
  • Verlichting in de droger
  • Laag energiegeruik
  • Afgesloten plek voor pluizenfilter
  • Veel keuzeprogramma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fluisterstille en energiezuinige warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
fluisterstille (64 dB) en energiezuinige A+++ warmtepompdroger met tot 7 kg trommelinhoud met trommelverlichting en verschillende wasdroog programma's. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Ben er heel tevreden mee!

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • energiezuinig A+++
  • trommelverlichting
  • 7 kg trommelinhoud
  • goed droogresultaat door verschillende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marije pieters 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
ik zocht een betere klasse machine dan de instap modellen. deze maakt alle verwachtingen waar. goede trommel. weinig geluid, de was goed droog. ook reinigt hij zichzelf. iets wat je toch wel snel vergeet als je het zelf moet doen. Dus top machine.

Pluspunten

  • grote trommel
  • weining geluid
  • licht in de trommel geeft lux gevoel
  • was goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews