Siemens WT43H201NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT43H201NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede droger met een perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

9,0
Zeer stille en goede droger met een goede prijs kwaliteits verhouding.
Zeer zuinig veel beter als de oude. Ruime keus in droog mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RaHo 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

10,0
Deze wasdroger doet meer als hij belooft, is stil, zuinig met energie, kastdroog is ook echt kastdroog, makkelijk in onderhoud en belangrijkste dat mijn overhemden er bijna kreukvrij uitkomen.

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Stil
  • Kastdroog is echt kastdroog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meiske66 12-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Ik heb de droger nu enkele maanden en ben er echt heel tevreden over. De was komt er prima gedroogd uit, is makkelijk te bedienen, heeft maar liefst 3 pluizen-en stoffilters die makkelijk schoon te houden zijn, is redelijk stil en zuinig in energieverbruik.
Waar ik héél blij mee ben is de afvoer van het vocht. Dat kan via een bak die je handmatig kunt legen, maar ook via een slang. Ik gebruik de slang en laat die uitkomen in de afvoer voor de wasmachine. Geen gedoe meer met grote slangen en waterbakjes met bijbehorend stof en vocht.
Enige waar ik echt aan moest wennen is de uitgestelde start. Mijn vorige droger gaf aan over hoeveel tijd hij zou starten, deze geeft aan over hoeveel tijd hij klaar zal zijn. Maar ben er nu aan gewend.

Pluspunten

  • Stil
  • Prima droogresultaat
  • Energiezuinig
  • Perfecte afvoer van het vocht

Minpunten

  • Systeem van uitgestelde start

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geny 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger doet het geod, ondanks val

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
De wasdroger werkt perfect. Mijn overbuurvrouw vertelde me nadat de bezorgers weg waren dat ze de droger van het karretje hadden laten vallen toen ze hem uit de auto reden. Hij zou nogal hard zijn gevallen. Daarna hebben ze niets gezegd en hem geïnstalleerd bovenop onze wasmachine. Ik heb gebeld naar Media Markt en er is een notitie van gemaakt. Er werd verder niets meegedaan omdat het mijn woord tegen het woord van de POSTNLpostbezorgers zou zijn (terwijl ze nog niets hadden ontkend) Ik kan terug bellen als er iets aan mankeert. Na de eerste schik, ben ik blij dat hij het wel heel goed doet op het moment. Ik hoop dat hij net zo lang mee gaat als andere apparaten die niet zijn gevallen.

Pluspunten

  • Hij werkt ondanks val
  • Alles wordt goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

patricia 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Fijne droger kan veel wasgoed in heel erg zuinig in gebruik.
Min puntje soms is de was niet helemaal droog dan moet het nog een keer

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • zuinig

Minpunten

  • niet altijd alles goed droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een warmtepompdroger omdat dit goedkoper is in gebruik en hij bevalt mij prima. Veel mogelijkheden aan programma's. Doet zijn werk uitstekend en hij is lekker stil.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Luid signaal

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

condensdroger met grote trommel en grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Prima condensdroger met grote trommel (7 kg) en grote deur. Heeft waterafvoer via slang.
Goede en duidelijke display.

Pluspunten

  • Condensdroger met afvoerslang en sensor
  • Grote trommel en grote deur
  • Drooggraad is instelbaar en blijft opgeslagen

Minpunten

  • Sensor bepaalt wanneer machine de was droog vindt.
  • Dat vonden wij niet echt droog

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irina 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Hele goede droger, zeer gebruiksvriendelijk, stil, fijne pluizenfilter die makkelijk schoon te maken is. Perfect droogresultaat, alleen i.g.v. beddengoed moet ik hem soms extra laten draaien. Ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi droogresultaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meiske66 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Ik vind het een genot om het condensvocht direct via een afvoerslang af te kunnen voeren. Eindelijk geen bewasemde badkamer meer en einde van de schimmelvorming. De droger doet prima zijn werk zoals het hoort. Duidelijke bediening, mooie vormgeving, zicht op hoe lang het programma nog zal duren, makkelijk schoon te houden filters.

Pluspunten

  • Afvoerslang
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eeen prima wasdroger!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Sinds kort heb ik deze wasdroger in gebruik. Het was even wennen aan de langer droogtijden, maar het resultaat mag er zijn.

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • wasgoed komt er prima uit.

Minpunten

  • lange droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Schreuder 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomdroger WT43H201NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

10,0
Fantastische droger, lekker stil en gemakkelijk te bedienen. Prijs en kwaliteit helemaal okido! Een absolute aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.S 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super droger doet aan onze verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

9,0
werkt zo als verwacht .goed prijs en kwaliteit verhouding.droogt snel .filters smakelijk schoon te maken . door de isensoric gaan de kleren niet te droog en gaan niet krimpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Naadje 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Wegens gebrek aan ruimte voor een wasrek/droogrek hebben we gekozen voor een droger. We hebben hem in de keuken staan. Het geluid is ook helemaal niet storend. Ik ben zeer tevreden. In een mum van tijd heb je droge was dat zo de kast in kan. Top apparaat!

Pluspunten

  • Kleding krimpt niet
  • Droogt goed
  • Snel klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noela 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige en fijne bediening. Wel lange tijdsduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

9,0
Het is een heel fijne droger die eindelijk alle droogvocht zelf afvoert. Iedere droogbeurt zorgt voor 1 liter water in het reservoir. Dit " verdween" anders in huis. 4 trommels wasgoed zorgden dus voor 4 liter extra vocht in huis. En dat is nu over!Een aanrader!! Voor de prijs van Siemens hoeft u het niet te laten. eenvoudig maar efficient

Minpunten

  • duidelijk aanwezig als hij draait

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wilma de Smit 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Teveel lawaai

Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met Siemens wasmachine en droger. Helaas met centrifugeren vind ik hem veel lawaai maken.
Onze vorige machines waren ook van Siemens. Die hebben we 17 jaar gehad. Was ook kwaliteit.

Pluspunten

  • Was goed schoon
  • Droogt goed

Minpunten

  • Teveel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

9,0
Deze droger is handig in gebruik. Het voordeel zit hem in de programma`s. Er is veel keus om het programma aan te passen aan de was. Hij droogt goed en stopt wanneer het programma is afgelopen.
Hij is stil in gebruik en geeft ook aan hoe lang het programma duurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

9,0
Ik vind het heel prettig dat hij een ruime opening heeft. De programma's die erop zitten zijn genoeg, maar niet te veel. Dat hij zo zuinig is, maakt hem extra aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M luijbregts 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil,droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

10,0
Ik heb de droger van Siemens en ik heb er top ervaring mee.
Hij droogt goed en is lekker rustig.
Dit is fijn als je s’nachts droogt en wast.
En hij is de nieuwe versie om energie te sparen

Pluspunten

  • Lekker stil

Minpunten

  • Wat langere droogtijd nodig ivm energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Khalla 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

10,0
Grote trommel voor 7kg, energie zuinig, maakt goed droog, veel waar voor je geld. Daarnaast is de cashback actie van Siemens ook een opsteker. De droger is makkelijk aan te sluiten. Ik beveel dit product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W janssen 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig,kwaliteit veel keuzeprogramma was komt er perfect uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT43H201NL

Algemene score

10,0
Mooie zuinige droger. De was komt er droog, zacht en fris uit. Veel programma's maar wel duidelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews