Siemens WT45H201NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne Woertman 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat, geluidsarm. De stof/pluizenfilters zijn zeer goed bereikbaar en eenvoudig schoon te maken. Na elke droogbeurt is dit in een korte tijd gebeurd. Mijn echtgenoot is blij met het venster, als hij nu in de badkamer is zegt hij ik heb 2 netten (venster van de wasmachine en daarbovenop die van de wasdroger). Wij hopen nog lang en veel plezier van deze droger te hebben.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • eenvoudige bediening
  • stof/pluizenfilters goed bereikbaar
  • sotfpluizenfilter eenvoudig schoon te maken
  • duidelijke programmakeuze

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

adrie 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een goed drogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was ook een Siemens. Deed her perfect. Ondanks veelvuldig gebruik heeft de Siemens droger 13 jaar trouwe dienst bewezen.Voor mij een rede om weer voor een Siemens te gaan. Ziet er prachtig uit is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede prijs - kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Nieuwendijk 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, laag in energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb twee Siemens apparaten gekocht, waaronder een wasmachine en deze droger. Hij is heel prettig en eenvoudig in gebruik met een mooi design en heel belangrijk voor ons milieu een laag energieverbruik.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Kwaliteit van de was blijft goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

makkelijk bedienbaar, top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze droger gekozen omdat het binnen ons budget viel, 2 lossen filters heeft en dus makkelijk en goed te reinigen is. Erg makkelijk in bediening.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Verburg 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiteindelijk toch gekozen voor een zuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang hebben we zon en wind gebruikt om de was te drogen, maar met het ouder worden zag ik dat mijn vrouw het steeds meer moeite kostte om de was buiten droog te krijgen. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om naar een wasdroger te kijken. De zuinige wasdroger van Siemens behoeft geen afvoer en de was wordt via interne meting precies zo lang gedroogd als voor die hoeveelheid nodig is. Dus geen overbodige milieubelasting. Dat gaf voor ons de doorslag. Vanaf de eerste dag zag ik hoe blij mijn vrouw er mee was. Goede keuze!

Pluspunten

  • zuinigheid
  • effectief drogend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. De lange 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude droger was nodig aan vervanging toe en vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een nieuwe. We zijn erg tevreden met deze aanschaf. Voldoende programmakeuzes en weinig geluid. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig geluid
  • Zuinig

Minpunten

  • Even wennen aan de programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasvrouwtje 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van een luidruchtige afvoerdroger, is deze stille droger een verademing. Hij is makkelijk in gebruik en snel aan te sluiten. Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in gebruik
  • grote vulopening
  • kan op afvoer aangesloten worden

Minpunten

  • Wij hebben nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kuijpers 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima warmtepompwasdroger met uitgebreide functies, onze oude condenswasdroger was aan vervanging en wilde mijn energieverbruik op een lager niveau brengen. De cashback actie maakte deze Siemens warmtepompdroger een aankoop met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Uitgebreide mogelijkheden door veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlgres01 24-10-2017

Milieuvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
Wij hebben dit apparaat, een wasdroger, deze maand gekocht en tot op heden bevalt hij zeer goed. Hiervoor hadden wij een condens droger, maar doordat deze stuk ging moesten wij wat anders. Deze was droger is een stuk zuiniger qua KW/uur in gebruik, ondanks dat de droger duurder is dan een condens droger hebben wij ook uit milieu oogpunt voor deze droger gekozen. Bijkomstigheid Siemens staat bekend om zijn uitstekende apparatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Droog22ermee 20-10-2017

Niks mis mee

Algemene score

10,0
Mooi apparaat ruime keuze om verschillende droogprogramma's te kiezen.
is redelijk energiezuinig stil en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Wilfred_66 30-06-2017

Gewoon goed !!

Algemene score

8,0
Inmiddels een aantal maanden in gebuik. Voldoende keuze in de programma's en daardoor dus ook het gewenste resultaat.

Wat wij extra fijn vinden is de water afvoer direct zonder gedoe met bakjes legen, dat is echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sherry 52 19-06-2017

zo goed als buiten drogen

Algemene score

10,0
deze siemens isensoric heeft het in zich, kon tot nu toe ook spullen buiten drogen, door verhuizing is dit niet meer mogelijk, maar met deze droger is het alsof buiten gedroogd eigenlijk beter de spullen zijn zo lekker zacht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

H.Bruystens 30-01-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Siemens wasmachine bij BCC gekocht. Hier hebben ze mij goed beraden bij de keuze, voor een wasmachine. De wasmachine is makkelijk in gebruik en wast schoon en fris, en is heel stil.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikki 28-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product slechts een week in mijn bezit en ik ben zeer tevreden over dit product. Machine staat op de wasmachine en is zeer stil. Gebruik van de functies is eenvoudig en het display overzichtelijk. Een aanrader

Pluspunten

  • stil
  • overzichtelijk display
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

WvHest 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Een Goed en Vertrouwd gevoel.

Algemene score

9,0
Na jaren in het buitenland gewoond te hebben is het heerlijk als je goede ervaringen van weleer weer bevestigd worden.
Droge was, Goede programma's, Geluidsarm en makkelijk te bedienen
Super blij nu na 3 weken gebruik met 5 personen!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • doet wat het moet doen
  • schone was
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • een aanschaf is altijd prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfred 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Gewoon goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben bewust de keuze gemaakt voor een warmtepomp droger. En als reden energie zuinigheid. Deze droger heeft ook de mogelijkheid direct op een afvoer aangesloten te worden, dat was ook een eis voor ons. Tot nu toe zijn de droog resultaten wat ik ervan het verwacht en dat betekent dus prima. Wij zijn dus tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig directe waterafvoer

Minpunten

  • Enigzinds duurder als andere gelijke

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacky 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig in gebruik, stil, goed in te stellen!

Algemene score

9,0
Heerlijk om weer een droogtrommel te hebben, door de nieuwe techniek met een warmtepomp kan ik hem in een kleine ruimte plaatsen. Belangrijk voor mij is dat hij energiezuinig zijn werk kan doen!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog geen minpunt tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janne 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een oude droger (met slang) is deze droger een fijn apparaat, droogt voortreffelijk en is energiezuinig, bovendien overal te plaatsen niet afhankelijk van een opening naar buiten!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ziet er mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bevalt ons zeer goed 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Gekozen voor kalieteit en prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van uw vraag:
Hebben we gekozen voor de aankoop van deze wasdroger
Om dat wij ook een Siemens wasmachiene, hebben voor enkele jaren
aan geschaft

Pluspunten

  • energie zuinig
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irma 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

veel keuze mogelijkheden,

Algemene score

9,0
Cadeau gedaan aan dochter en schoonzoon en ze zijn er heel blij mee.
De droger ziet er mooi uit, veel progamma's, makkelijk te bedienen, duidelijk, en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews