Siemens WT45H201NL - Reviews

9,0 Lees 14 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
48,76 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deur en geen afvoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat , digitaal , geen afvoer en maar liefst 7 kg. Wasgoed en een grote deur en zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Ken ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Feroli 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens levenlang gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben alle keuken apparatuuren van Siemens net zo goed als eerste dag. super service als er iets aan de hand is nooit problemen echt een aanrader.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Gebruikvriendelijk

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
john driessen 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Perfect, overzichtelijk, makkelijk en goed voor het milieu

Algemene score

10,0
mooie en perfect drogende warmtepompdroger, iets duurder in aanschaf maar is dan ook beter en makkelijk in gebruik, tevens is het goed voor het milieu en dat is zeker belangrijk

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik
  • waterafvoer via slang
  • kostenbesparend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marco 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima prijs, kwaliteit verhouding. nuttige droog programma's en handig schoon te maken. Is stil zodat je geen last hebt van onprettige geluiden gedurende het programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vanZanten 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens Warmtepomdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi product. De was komt er lekker droog uit en aan de energierekening zullen we het zeker wel gaan merken.
De aanschafprijs zal hiermee sowieso binnen enkele jaren terugverdient zijn.
Een aanrader voor iedereen die regelmatig was te drogen heeft.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • vormgeving
  • droging van was
  • aansluitmogelijkheid op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Felko 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een prettige en gebruiksvriendelijke droger. Zeer zuinig in verbruik. Een echte aanrader voor een jong gezin.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Programma duurt lang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Bart 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Droogt sneller dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor Siemens gekozen ivm prijs/kwaliteit verhouding. Moest een warmtepomp droger worden ivm energieverbruik en minder omgevingshitte.

Wij waren huiverig voor de langere droogtijden tov onze oude Siemens condensdroger, maar in de praktijk is hier met deze machine niks van te merken doordat hij zelf de droogtijd aanpast aan de situatie (in ieder geval gunstig icm onze 1600 toeren wasmachine).

Pluspunten

  • Sensoren die droogtijd flink verkorten
  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig omgevingshitte

Minpunten

  • Lichte draaiknop (per ongeluk draaien bij stoten)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Elly 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke en eenvoudige bediening. Top Product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een geweldige droger, zuinig in gebruik en eenvoudig te bedienen. Steekt met kop en schouders boven een duurder merk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Olga 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote vulopening met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onverwacht op zoek naar een nieuwe droger.. omdat de vorige Siemens mij zeer goed beviel door de lange levensduur, heb ik opnieuw voor dit merk gekozen. En niet voor niets, de grote vulopening met verlichting vind ik geweldig! Zo blijft er nooit een sok achter.

Pluspunten

  • Stil en grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Esther 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne grote wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinig, grote inhoud, duidelijke display, goede bedieningsknop, makkelijk om de filters schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk om filters schoon te maken
  • duidelijke display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ineke 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net nieuw gekocht. Goede service. Droogt prima. Grote deur zodat je hem makkelijk laadt. Handige pluizenopvang.

Pluspunten

  • Zuinig

Minpunten

  • Drogen duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
fritsrijk 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine en droger siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede, en gemakkelijke bediening van mijn pas aangekochte siemens wasmachine en droger . Heel gemakkelijk met start uitstel op beide apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
G de vries 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

De vries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de siemens wasdroger een prima apparaat , de vorige in 14 jaar nooit in de steek gelaten .en raad iedereen aan om een siemens wasdroger aan te schaffen .

Pluspunten

  • Droog perfect
  • Mooi van uitstraling
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Stof Filter beetje zwak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rebecca 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Excellent wash-dryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Finally a wash-dryer that does what is made for. It has a one-running program that let you fold directly the clothes to the guardrobe. The washing quality is excellent and the machine is relatively silence.

Pluspunten

  • Quality wash
  • Great dry results

Minpunten

  • No weight detector

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed