Bosch WTW84562NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 127 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is een verademing. Aansluiten was binnen 3 minuten gebeurd. Was er in en drogen maar! Was is perfect droog en kan zo opgevouwen en de kast in. Het is een rustige droger en de ruimte wordt niet meer zo warm als mijn vorige. Energiezuinig en verschillende programma's. Stoffilter is makkelijk schoon te maken. Kortom: een aanrader!!

Pluspunten

  • Rustig, weinig geluid
  • Droge was
  • Energiezuinig
  • Geen beslagen ruiten
  • Prettig display met tijdsindicatir

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris Scheinck 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger BOSCH WTW84562NL

Algemene score

8,0
Een zeer goede wasdroger; moet even wennen aan het legen van de condens bak na elke droogbeurt.
Droogt goed en heeft veel verschillende opties.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Droogt goed

Minpunten

  • Niet muisstil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lief 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote inhoud met super resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat! Droogt goed en snel. Veel opties. Dubbele filter voorkomt dat meerendeel van de pluizen opgevangen worden.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel instelling opties

Minpunten

  • Gesloten deur kan er niet doorheen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch droger 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

droger

Algemene score

8,0
De droger is geluidsarm en droog goed. Fijn dat een alarm afgaat als de was klaar is. Jammer dat de lamp niet uit gaat als je de droger opendoet. De stekker moet uitgetrokken worden. Slecht voor de milieu en je budget.

Minpunten

  • Teveel kreukels
  • Lamp gaat niet uit als de was klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Diana 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Warmtepompdroger van Bosch WTW84562NL. Zeer tevreden, makkelijk in gebruik, stil, Grote trommelinhoud en de was komt er goed uit.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Puike wasdroger 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasdroger, zeer energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, gekocht samen met een WAW32582NL wasautomaat.
We zijn zeer tevreden met het droog resultaat, het geluid en de bediening.

Pluspunten

  • De gehele maschine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coen Bosman 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger WTW84562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige droger, maakt nauwelijks geluid, droogt prima, ook makkelijk aan te sluiten op de afvoer i.p.v. de condensbak.
Ziet er futuristische uit en werkt ook als zodanig. Heeft een scala aan droog opties. Eenvoudig schoon te maken en levert een prima droog resultaat. Kortom een top droger die eenvoudig te bedienen is en er ook nog eens mooi uitziet met alle programma lichtjes.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Geen geluid overlast
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, groot makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille droger, grote capaciteit, weinig onderhoud, makkelijk in de bediening.
Drogen duurt wel langer dan bij condensdroger, besparing voor klein gezin zeer gering.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Weinig onderhoud
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Lange droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ridder 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot droogcapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na onze vorige Boschdroger, een luchtdroger met luchtafvoer naar buiten, een nieuwe warmtepompdroger aangeschaft. Weer een Boschproduct omdat ook de vorige op een prima manier een aantal tropenjaren voor ons heeft gedraaid. De nieuwe droger voldoet helemaal aan onze wensen. Helaas was geen plaats in de nabijheid van een waterafvoer waardoor we het waterreservoir na elke droogbeurt moeten legen. Praktisch gezien ook geen bezwaar.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijke bediening
  • grote capaciteit
  • energiezuinig

Minpunten

  • de droger is zwaar
  • geluid
  • 2 pluizenfilters zijn niet praktisch en handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Josine Snoeijs 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super product! Beste uit de test bij de consumentenbond en ik sluit mij daar helemaal bij aan.
Alles komt droog uit de droger. Wat je kan verwachten van een droger. Ook maakt hij weinig geluid.
Prijs en kwaliteit is zeer goed. Erg tevreden over de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Haas 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch droger WTW84562NLWTW84562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede start van de droger. Droogt, dus doet wat het moet doen. Overzichtelijk display. Kan duur en droog niveau aanpassen.

Pluspunten

  • wienig geluid
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilco V 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAW 32642NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben voortreffelijk geadviseerd door de Media Markt verkoper tijdens de hectische dag na Sinterklaas. Eenmaal thuis is de machine zeer stil, gebruiksgemak is ideaal. Verder met 1600 toerental is de was erg droog. De 9kg trommel is erg aan te bevelen voor gezin die sport. Alles kan er goed in en maakt de was nog schoner

Pluspunten

  • Stil
  • Bediening

Minpunten

  • Te droge was na buurt (1600 is veel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel met verlichting, gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warmtepompdroger, gemakkelijke en intuïtieve bediening. Trommel met een grote inhoud. Handig dat er een lichtje in de trommel zit. Droogt goed, programma's werken naar verwachting. Uitstekende droger voor een nette prijs.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • grote trommel

Minpunten

  • twee filters om schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

els 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super goede droger eenvoudige instelling, snel en zuinig binnen de kortste keren je was droog en fris filter makkelijk te reinigen kortom super machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helene 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine en droger

Algemene score

9,0
Mooie machines, grote vulopeningen en duidelijke display. Ook geluidloos en was komt er droog uit.
Nu ook nog eens extra aantrekkelijk vanwege gratis stoomstation

Pluspunten

  • mooi design
  • grote vulopening
  • keuze toerental
  • makkelijk display
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine Zeiler 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima bedieningspaneel, uitstekende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht n.a.v. goede test consumentengids
Blijkt makkelijk in gebruik met diverse programma's, droogt goed en zichtbaar hoe lang programma nog draait.

Pluspunten

  • verschillende droogprogramma's
  • duidelijk display
  • tijdsduur weergave

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasdroger bevalt me prima, door de sensors is het wasgoed ook echt kastdroog na een programma. Ook wordt een programma vaak ingekort vanwege de sensor. Geluid is ook niet storend.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Sensors

Minpunten

  • Heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger WTW84562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een oude droger met luchtafvoer, deze heeft het 28 jaar volgehouden. Wij waren op zoek naar een energie zuinige droger en via internet diverse drogers bezocht. De prijs speelde ook nog een rol. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor deze wasdroger. Nu 4 weken in gebruik en voldoet boven verwachting. Is sneller droog als aangegeven. Nadeel is dat de ruimte waar hij in staat wel warmer wordt. Bij winterdag welkom maar s'zomers is nog de vraag!

Pluspunten

  • geen luchtafvoer nodig
  • condenswaterafvoer is aan te sluiten op afvoer
  • Zuinig in gebruik
  • grote trommel, makkelijk voor dekbed

Minpunten

  • Ruimte wordt warmer
  • Prijs mag wel lager

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s.gokdemir 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
de bosch merk is echt goed.Laad vermogen 9 kg,Snelle droogtijd,Zelfreinigend,Eenvoudige bediening,Start uitstel,Pluizen filter gemakkelijk te reinigen,Verlichting ,Stil,Enorm energie zuinig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rietje010 25-12-2017

ratel geluid

Algemene score

4,0
gekocht omdat ik ook een 8 serie Bosch wasautomaat heb, maar ben met de warmtepompdroger niet zo tevreden mee zoals ik ben bij de wasautomaat, hij geeft een zeurig ratelend geluid ( zie ook reviews Coolblue), en de was komt er na alles te hebben aangepast toch niet echt goed kurkdroog uit!! ( instellingen op kastdrog + en nog 3 keer balletje voor extra droog).
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews