Bosch WTW84562NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 96 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is een verademing. Aansluiten was binnen 3 minuten gebeurd. Was er in en drogen maar! Was is perfect droog en kan zo opgevouwen en de kast in. Het is een rustige droger en de ruimte wordt niet meer zo warm als mijn vorige. Energiezuinig en verschillende programma's. Stoffilter is makkelijk schoon te maken. Kortom: een aanrader!!

Pluspunten

  • Rustig, weinig geluid
  • Droge was
  • Energiezuinig
  • Geen beslagen ruiten
  • Prettig display met tijdsindicatir

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lief 07-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote inhoud met super resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat! Droogt goed en snel. Veel opties. Dubbele filter voorkomt dat meerendeel van de pluizen opgevangen worden.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel instelling opties

Minpunten

  • Gesloten deur kan er niet doorheen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch droger 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

droger

Algemene score

8,0
De droger is geluidsarm en droog goed. Fijn dat een alarm afgaat als de was klaar is. Jammer dat de lamp niet uit gaat als je de droger opendoet. De stekker moet uitgetrokken worden. Slecht voor de milieu en je budget.

Minpunten

  • Teveel kreukels
  • Lamp gaat niet uit als de was klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Diana 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Warmtepompdroger van Bosch WTW84562NL. Zeer tevreden, makkelijk in gebruik, stil, Grote trommelinhoud en de was komt er goed uit.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gans 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger WTW84562NL

Algemene score

10,0
Heerlijk om de was weer te kunnen drogen en dat ook nog goedkoop. Topactie waarbij je een stoomstrijkijzer erbij krijgt. Met ons grote gezin hopen wij erweer jaren tegen te kunnen. Voor nu een 10 . Ik hoop van harte over 5 jaar nog . Voornu doet gelijk goed zijn best, goed droog , korter dan het aangeeft (past de tijd aan). Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt relatief snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na een slechte ervaring met een ander merk warmtepompdroger gekozen voor de Bosch droger. De eerste indruk is goed. Hij droogt een stuk sneller als onze voorgaande. Ook het geluidsniveau is zeer laag ten opzichte van de vorige. Dichte deur ervaren wij niet als negatief. De pluizenfilter is dubbel uitgevoerd waardoor er minder kans is op pluizen in de techniek van de machine.

Pluspunten

  • droogt redelijk snel voor eenwarmtepompdroger
  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PBDS 22-09-2017

Zoals je het verwacht van Bosch!

Algemene score

10,0
Weer een uitstekend product van Bosch. Na goed voorgelicht te zijn voor deze warmtepompdroger gekozen ivm verminderd energieverbruik en toch de grote hoeveelheid inhoudt. Hij droogt goed en de keuze in het aantal programma's is groot. Ook de extra functies, wel of geen alarm als hij klaar is, zijn prettig en eenvoudig in de bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sandervr 19-09-2017

Een warmtepomp droger is echt geweldig!

Algemene score

10,0
De droger heeft eenvoudige programma keuzes die je helpen de was goed droog te krijgen. De droger blijft zelf altijd redelijk koel, maar de was komt er steeds weer droog uit. Ook als de droger goed vol zit, dan nog komt het er goed droog uit. Het display, de binnen verlichting, het stroom verbruik zijn allemaal perfect!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Inge 03-09-2017
  • Product paar weken in bezit

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een fijne droger. Hij heeft veel opties en keuzemogelijkheden. De tijd wordt duidelijk aan gegeven. Hij maakt niet te veel lawaai en maakt de omgeving niet heel warm.

Pluspunten

  • tijdsaanduiding
  • energiezuinig

Minpunten

  • kleine ratel van de pomp, is normaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

schouw48 20-08-2017

Wat een goede droger!

Algemene score

10,0
Na jaren van een codensdroger van AEG is deze warmtepomp droger een geweldige vooruitgang: sneller droog, betere instellings mogelijkheden, zowel warm als koud luchten,handiger en snel schoon te houden filters, minder lawaai , en vooral.. geen warme wasruimte meer, want beter geisoleerd, en efficienter gebruik van de warme lucht, en... zelfreinigende condensor!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

S. Baukus 31-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

gebruiksvriendelijk, overzichtelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is ons tweede keer al dat wij voor een was droog combinatie kiezen van Bosch, de eerdere combinatie was feitelijk niet aan vervanging toe, maar de koper van onze woning wilde graag de was droog combinatie bij de koop van de woning.
Nu een dus een nieuwe was en droog combinatie van Bosch. Ondanks de goede ervaringen met de vorige, toch zeker een verbetering t.o.v. van de vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Conny 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een verademing: geen condensaanslag in wasruimte meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al flink wat drogers versleten. Dit model nu circa 1,5 maand in mijn bezit. Wat een verademing. Grootste pluspunt is dat in de ruimte waar de wasdroger staat opgesteld nagenoeg geen vocht meer te bekennen is. Geen aangeslagen ramen. Heerlijk!

Pluspunten

  • grote droogtrommel
  • mooi display
  • filters gemakkelijk te reinigen
  • zelfreinigende machine
  • verlichting in trommel

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing meegeleverd
  • drogen duurt ietsje langer t.o.v. condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 04-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WTW84562NK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie, ruime, stille en energiezuinige droger! De grote trommel kan ons tweepersoonsbeddengoed makkelijk aan, maar ook de kleinere wassen. Het is prettig dat de droger stopt zodra de was droog is en niet onnodig door blijft draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WTW84562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is perfect en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Heb op de consumentenbond vergeleken en deze kwam er ook nog is erg goed uit. maar het alle belangrijkste is dat mijn vrouw het een erg prettige droger vind. Ik blij vrouw bij wat wil je nog meer. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen vandaar dat ik goed heb aangevinkt maar dat zal de tijd uitwijzen.

Pluspunten

  • grote trommel van 9 kilo
  • verlichting in de trommel
  • ondanks dat het een warmtepomp droger erg snel
  • condenswater kan op automatische afloop
  • erg stil en zuinig

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdL 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch warmtepompdroger, bijna ideaal.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het cijfer 10 geef ik uit principe nooit, omdat een 10 aangeeft dat iets perfect is en dat is gewoon niet mogelijk. Deze Bosch warmtepompdroger komt echter aardig in de buurt van perfect en daarom geef ik als uitzondering een 9 als waarde oordeel. De droger oogt mooi, is supereenvoudig in gebruik met instellingen, past de droogtijd keurig aan, geluidsniveau is prima en de zelfreinigende condensor is ideaal.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Zelfreinigende condensor
  • Besparing Kwh
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floris 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

droger bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima wasdroger, slechts kort in bezit, dus nog geen ervaring over langere tijd, hij is stil in gebruik, de was komt goed droog uit de machine. kortom; lijkt goede aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans van Vliet 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

TOP machine, moet soms luisteren of ie werkt, zo geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de aankoop van de Bosch wasmachine, was de keus voor de droger makkelijk.
Super, en na gebruik werd dit zeker bevestigd.
Kan het een ieder aanraden !

Pluspunten

  • geruisloos
  • vele mogelijkheden programma
  • de automatische aanpassing van programma-tijdsduur

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en droog

Algemene score

7,0
De droger is gekozen vanwege de grote trommel, energiebewust, goede droogresultaten. Het apparaat droogt wel heel erg goed. Ik gebruik nu de stand 'mix' in plaats van 'katoen' met antikreukfase. Dit geeft hetzelfde resultaat als 'katoen' bij mijn oude.

Pluspunten

  • grote trommel
  • energiezuinig

Minpunten

  • in stand 'katoen' is was erg droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top wasdroger!

Algemene score

9,0
Een top wasdroger, met veel laadvermogen (9KG), geruisloos, snel en zuinig. Ook de afvoer van het water is prettig, daar wij een condensdroger gewend waren.

Pluspunten

  • Laadvermogen
  • Geruisloos
  • Energiezuinig

Minpunten

  • De prijs ivm lagere laadvermogens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabe 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is de best geteste volgens de Consumentenbond. Hij is relatief stil en de kamer waarin hij staat blijft goed droog en wordt niet heet. Daarnaast erg fijn dat hij een waterafvoer heeft, zodat je de bak niet hoeft te legen. Ook maakt hij de condensator automatisch schoon. Je hoeft alleen eens in de zoveel keer pluisjes uit een makkelijk te verwijderen filter halen. Wanneer dat moet geeft ie ook nog eens zelf aan. Ideaal

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksgemak
  • Energiezuinig
  • Geeft weinig warmte en vocht aan omgeving af

Minpunten

  • De deuropening kan niet worden omgedraaid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews