Bosch WTW84562NL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
9 kg
Programma's
wol
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is een verademing. Aansluiten was binnen 3 minuten gebeurd. Was er in en drogen maar! Was is perfect droog en kan zo opgevouwen en de kast in. Het is een rustige droger en de ruimte wordt niet meer zo warm als mijn vorige. Energiezuinig en verschillende programma's. Stoffilter is makkelijk schoon te maken. Kortom: een aanrader!!

Pluspunten

  • Rustig, weinig geluid
  • Droge was
  • Energiezuinig
  • Geen beslagen ruiten
  • Prettig display met tijdsindicatir

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lief 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud met super resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat! Droogt goed en snel. Veel opties. Dubbele filter voorkomt dat meerendeel van de pluizen opgevangen worden.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel instelling opties

Minpunten

  • Gesloten deur kan er niet doorheen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch droger 03-05-2017 Product paar weken in bezit

droger

Algemene score

8,0
De droger is geluidsarm en droog goed. Fijn dat een alarm afgaat als de was klaar is. Jammer dat de lamp niet uit gaat als je de droger opendoet. De stekker moet uitgetrokken worden. Slecht voor de milieu en je budget.

Minpunten

  • Teveel kreukels
  • Lamp gaat niet uit als de was klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Diana 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Warmtepompdroger van Bosch WTW84562NL. Zeer tevreden, makkelijk in gebruik, stil, Grote trommelinhoud en de was komt er goed uit.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rineke 23-05-2017 Product paar maanden in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger doet het beter dan we in de recensies van warmte pomp drogers hadden gelezen. De was komt er droog uit en de droger is stil.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Stil
  • Lage energie verbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carine 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

grote trommel, erg stil, doet het werk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben voor deze droger gekozen, omdat deze erg zuinig is en als beste getest was door de Consumentenbond. Vandaag al vollop gedraaid (wij hebben een eigen bedrijf waarbij wij veel kleden dagelijks wassen).

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • grote trommel
  • zelfreinigende condensor

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mckorenberg 10-05-2017 Product paar weken in bezit

top apparaaat veel minder rest warmte dan vorige

Algemene score

9,0
minder restwarmte, was wordt niet meer zo heet en stiller dan vorige. Ik heb een massagepraktijk en was dag en nacht, dit apparaat is perfect voor mijn wensen

Pluspunten

  • stil
  • veel minder restwarmte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mckorenberg 10-05-2017

stil en snel en geeft weinig rest warmte af

Algemene score

10,0
top, beter dan omschreven, vooral de weinige restwarmte die vrij komt is een grote verbetering met de voorgangers
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Willink 09-05-2017 Product paar weken in bezit

Grote trommel, stil bij gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze droger gekocht o.b.v. de beoordeling van de Consumentenbond en ik heb er geen moment spijt van gehad. Hij is stil en heeft een grotere trommel dan ik had verwacht. De droger is tevens eenvoudig in de bediening .

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inet Happe 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Sneller dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een 9 kg droger gekocht voor de was uit mijn 8 kg wasmachine. Ik had hiervoor een snelle afvoerdroger en was bang dat deze droger veel langer nodig zou hebben, maar dat is niet het geval. Het is een snelle droger, makkelijk te bedienen. De machine doet er gewoon een uur over.Ik weet nog niets over de duurzaamheid, maar in het gebruik het is een goede machine

Pluspunten

  • Zuinig
  • Sneller dan verwacht
  • Niet veel lawaai
  • Pluizenfilter makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Bosch droger wtw84562nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote droger. Maakt weinig geluid en droogt de kleding super. Hij stelt tussendoor de droogtijd aan. Vaak is hij veel eerder klaar dan in het egin aangegeven.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Zelfreinigende condensor
  • Ruime opening
  • Makkelijke bediening
  • Dubbel pluizenfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koekendaal 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Snelle machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De snelheid van het drogen is veel korter dan dat wij verwacht hadden.
Een goed uur bij een gevulde trommel.
De grote van de trommel is ook ideaal.
Ik vindt hem niet erg stil, al is dit voor ons geen probleem.

Pluspunten

  • Droogtijd
  • Kinderslot op bediening
  • makelijk in gebruik

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

whassup 02-05-2017

Fijn dat er 9kg was in kan

Algemene score

10,0
mooie droger die aangesloten kan worden op de afvoer voor het condens water, en een grote heeft voor 9kg was.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Diana 02-05-2017

Zeer goede warmtepompdroger

Algemene score

8,0
Zeer tevreden. Vooraf aan de aankoop bij de comsumentenbond gekeken en zeer tevreden over de werking en het gebruikersgemak. Mooie grote trommelinhoud, komt goed uit de droger
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Eveline Timmer 26-04-2017 Product paar weken in bezit

mooie vormgeving, makkelijk te bedienen, wijst zich vanzelf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een wat duurdere warmtepomp droger, in vergelijk met andere merken, er zijn er zat die goedkoper zijn. Maar ik heb meestal Bosch producten en die bevallen mij zeer goed en gaan lang mee!! Er kan tevens 9 kg in ook prettig. Maakt niet veel lawaai. Betrouwbaar merk zonder meer, vandaar ga ik voor Bosch, dus ook met de droger.

Pluspunten

  • 9 kg
  • mooie vormgeving, makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog geen ontdekt
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Frank 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, goed werkende wasdroger met simpele bediening en goed droogresultaat. Het enige minpuntje is een ratelend geluid bij de ventilator.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • strak uitziend apparaat
  • Droogresultaat

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WTW84562NL 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn Bosch Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over mijn Droger, hij maakt niet veel geluid en de programma's zijn toereikend.
prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jack 04-04-2017

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
Onlangs een Bosch warmtepomp wasdroger gekocht. We zijn zeer tevreden, het was dan ook als beste getest door de consumentenbond in 2016.
Grote trommel met 9 kg capaciteit, energie zuinig en is erg stil. Prima droogresultaat en grote programma keuze.
Ik zou iedereen deze wasdroger aanraden !
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Paul 02-02-2017

Geluid valt tegen.

Algemene score

6,0
In beschrijving staat deze droger als zeer stil. Maar het tegendeel is waar. Zo erg zelfs dat we een monteur hebben laten komen omdat we dachten dat hij een mankement had. Maar het hoge geluidniveau bleek normaal te zijn bij dit type droger.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Loukili 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geen vocht uitstoot geen herrie droogt goed oogt goed en energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews