Siemens WT44E177NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jikkelientje 16-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Super stil en alle programma's werken zoals aangegeven, super blij mee. Goede prijs voor een goed merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J Hettinga 04-02-2018

Snelle jongen met prima droogresultaat!

Algemene score

10,0
Droogt snel en goed. Kan veel was tegelijk aan. Diverse keuze-programma's die overzichtelijk op de display staan. Bediening probleemloos. Mooi apparaat!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KevinA 30-12-2017

Geweldig

Algemene score

10,0
Heb de droger nu een week en ben er zeer tevreden over! Een wereld van verschil in vergelijking met onze oude droger!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J Pijnen 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een top droger voor het bedrag dat je ervoor betaald. Deze droger nu een aantal weken en hij bevalt super. Absoluut geen spijt van.

Pluspunten

  • Korte droogtijd
  • Duidelijke layout
  • Geeft aan hoever het programma is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkleevens 11-11-2017

Precies zo als wij verwacht hadden

Algemene score

10,0
Gisteren gekocht, vandaag geleverd en al 2 keer gebruikt werkt zeer goed. Geen spijt van deze aankoop, een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Roy Oldehinkel 10-11-2017

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Gebruik nu aantal maanden deze droger, werkt zeer goed. Wel wat lawaaierig, maar prijs kwaliteit verhouding is zeer goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AldieHa 09-10-2017

Boven verwachting

Algemene score

8,0
Na een paar weken is het duidelijk. Een geweldige machine m.n. als je let op de prijs/prestatie verhouding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Merel7 17-08-2017

Hele fijne wasdroger voor een groot gezin

Algemene score

10,0
We hebben de droger nu 2 jaar en hij werkt uitstekend, ik heb 3 kinderen en daarbij ben ik gastouder en heb dus veel wassen te drogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes8 16-05-2017

Nog niet helemaal blij mee

Algemene score

2,0
2 weken geleden gekocht maar werkt niet zo als ik wil. Gebruiksaanwijzing ook niet volledig. Staat niet in dat je de eerste droog met handdoeken moet uittesten. Instellen vind ik erg onduidelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

zowie1991 05-05-2017

Siemens condensdroger, een uitkomst

Algemene score

10,0
Onlangs samen aangeschaft met een Siemens wasmachine. Nou, een heerlijk duo. Was altijd wat huiverig voor de lange droogtijd van een condensdroger, maar bij deze droger kun je binnen een minuut of 40 al een prima resultaat verwachten. Ook vind ik dat hij er strak uitziet, en zijn bedieningsgemak is groot. Ik zou zeggen, als je dan toch een droger aanschaft, kies dan voor een condensdroger. En voor een Siemens natuurlijk: Duitse degelijkheid voor een aantrekkelijk prijs. Een machine naar mijn hart.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Houtje 06-04-2017

Simpel in gebruik

Algemene score

8,0
Goede wasdroger, wel op extra droog zetten voor maximaal droogresultaat te behalen. Outdoorfunctie ferfect voor donsjassen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Corrie Stoopen 14-09-2016

handig te bedienen

Algemene score

10,0
Heb er de was al enkele keren in gedroogd,wat een verademing.onze andere was al oud(15),nu hoop ik met deze ook zolang te doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

stefm 10-11-2015

droogt goed wel mankement

Algemene score

2,0
fijne droger droogt goed en niet veel geluid.
alleen vandaag voor de 3 keer handgreep gebrokken.
het ontwerp van de handgreep is gewijzigd maar nog steeds zwak
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer