Siemens WT47W560NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 128 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pvdijk 28-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Deze droger moet geld besparen, vanwege zijn Label A++
wij zijn nu al tevreden over het design en gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiekje 22-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mooie vormgeving en grote trommel voor wasgoed van een grote trommel wasmachine (7 kg). De machine staat bij ons in de keuken en je hoort hem bijna niet. De werkkleding (spijkerbroeken) is supersnel droog in vergelijking met onze oude siemens condens droger. De machine past zelf de droogtijd aan bij minder wasgoed in de trommel. De keuze is op deze droger gevallen i.v.m. zelfreinigende condensor en meerdere droogprogramma's. Ben blij met deze droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

f.verbokkem 21-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Onze oude wasdroger was ook een siemens altijd zeer tevreden hier over geweest, maar was aan vervanging toe.
Wij hebben nu een siemens warmtepomp droger gekocht.
is een mooie stille droger en nu ook een stuk zuiniger dan de oude condensdroger, dat was ook de reden om voor deze warmtepomp droger te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylber 08-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk instelbaar. Goede en snelle droogresultaten. Vrij geruisloos.
Heerlijk te weten dat al deze positieve punten dan ook nog aanwezig zijn op een apparaat dat zuinig omgaat met energie.
Ook het koude-programma is zeer milieuvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole de 02-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De droger is erg rustig, en omgevingsgeluid is prima (droger staat in open bijkeuken). De mogelijkheden zijn bij deze droger optimaal: selecteer op type kleding (overhemd, trui) of selecteer op soort kleding (katoen, wol, synthetisch, mix etc.).
Ook een speciaal uitneembaar droogrek voor synthetische of wollen kleding, perfecte optie!
Volgens de energie metingen besparen we met deze droger meer dan EUR 200,00 op jaarbasis (tov van onze 8 jaar oude Siemens!
Duurzaamheid is uiteraard nog niet bekend, maar gezien onze ervaringen met Siemens zit dat wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blije Dries 02-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Deze machine diende ter vervanging van de vorige, ook van Siemens. De betrouwbaarheid van het apparaat en de service van Siemens (met de vorige hebben we wat euvels gehad die prima door Siemens zijn opgelost).
De afgelopen week hebben we meerdere wassen gedroogd en zelfs de overhemden ging prima. Met de vorige, ook met antikreukelstand, werden de overhemden toch opgehangen om te drogen en niet met de droogtrommel.
Nu dus wel. Allerlei andere programma's (behalve de standaard), hebben we nog niet uit kunnen proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Leleveld 14-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Apparaat droogt goed. Alles is in te stellen, dit gaat zeer makkelijk via de aanraakgevoelige knoppen. Voorzien van een duidelijk display. Voor zover een wasdroger er mooi uit kan zien vindt ik deze netjes en strak. Groot voordeel voor ons is de mogelijkheid de waterafvoer aan te sluiten op de afvoer zodat je niet steeds de waterbak hoeft te legen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fammvdl 05-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
De default setting moet kastdroog zijn. toen de droger klaar was, was het nog vochtig. ik heb uiteindelijk gevonden dat de originele setting op "normaal droog = niet kastdroog" was. toen heb ik de knop op "helemaal droog"gezet. de droger is meestal gebruikt om de was helemaal droog te maken, dus moet de originele setting liever op kastdroog = helemaal droog zijn, denk ik. verder vind ik de droger mooi. ik hoop dat in de toekomst de tijdduur nog korte kan zijn. 2 uur vind ik nog te lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer