Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT47W560NL

9,1 Lees 102 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens WT4H8Y78NL

Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
63 dB
Energiekosten per jaar
59,34 euro
Siemens WT4H8Y78NL
8,3 (3)

Smeg DHT83LIN

Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
40,48 euro
Smeg DHT83LIN

Bosch Serie | 8 WTW89H60FG

Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
53,59 euro
Bosch Serie | 8 WTW89H60FG

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 102 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vivienne 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
echt een top droger. er is een tijdsindicatie maar als er minder in de droger gaat dan past de tijd zich aan. kleding is echt droog als het uit de droger komt,
ik raad deze droger echt aan.

Pluspunten

  • tijds indicatie
  • goed droog

Minpunten

  • warm in droger ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 27-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Goed resultaat na de eerste 2 droogbeurten. Ideaal dat deze droger aan te sluiten is op de vaste afvoer. Dus niet meer het reservoir hoeven legen. De wereld weer iets simpeler gemaakt, top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Reinate Deelen 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vulopening en trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische droger. Binnen korte tijd is de was kurkdroog. Veel programma keuzes, dus voor iedere was het juiste programma. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Was kurkdroog ook bij veel was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinate Deelen 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vulopening en trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische droger. Binnen korte tijd is de was kurkdroog. Veel programma keuzes, dus voor iedere was het juiste programma. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Was kurkdroog ook bij veel was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Snelheid en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne warmtepompdroger. Groot formaat - waar veel was in eens in kan. Een droger is nooit stil - maar stuk stiller dan de condensdroger welke we eerst hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joep 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude droger was een beide 20 jaar oude Siemens droger met een afblaas naar buiten. Met een gezin van 6 personen is een droger met een snelle droogtijd fijn. Nadeel van deze techniek is dat deze energievretend is.
Door het toepassen van o.a. de aanwezige warmtepomp technologie is het energie verbruik veel minder en valt de langere droogtijd goed mee. Voor de rest doet de droger alles wat ik van een droger verwacht (eenvoudig, enkele programma's, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, betrouwbaar, groot genoeg en het belangrijkste de was komt met de gewenste droogte uit de machine).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AnitavandenBesselaar 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel, zuinig en optimaal droog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fantastische droger die veel meer opties heeft dan normaliter, ongekende mogelijkheden met een super resultaat! Doordat hij zuiniger is goed voor milieu en portemonnee. Een aanrader!

Pluspunten

  • Heel veel opties
  • Snel
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-12-2016 Product paar weken in bezit

prima droogresultaat

Algemene score

9,0
Na goed advies deze droger gekocht, omdat oude was versleten. Weer een Siemens apparaat erbij. Prima machines. Droger doet gewoon wat hij moet doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Super

Algemene score

9,0
Erg fijne droger. Maakt geen herrie. Was komt er goed. Blouse zijn zo goed als kreukvrij. Helemaal happy

Pluspunten

  • Goed droog
  • Snel
  • Stil
  • Kreukvrij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stille warmtepompdroger en helemaal van deze tijd!

Algemene score

8,0
Fijne stille warmtepompdroger en helemaal van deze tijd.
Super mooi design!
Alles ook goed instelbaar.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas nieuw en nog maar een keer gebruikt, maar nu al wat; een verademing! Onze oude energievretende afvoerdroger de deur uit en vervangen voor een stille, zuinige en goed drogende machine. Nogmaals: een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Anneke 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Beauty and brains

Algemene score

9,0
Na vervanging van onze vorige Siemens wasdroger (30 jaar trouwe dienst!) is deze machine een waardige vervanger. Zijn karakter kan samengevat worden met de volgende woorden: beauty, brains, krachtig en toch zacht. Ofwel: hij ziet er prachtig uit, zijn programma's zijn slim, door zijn krachtig vermogen is de droogduur kort en het resultaat is superzacht, droog wasgoed. Bovendien ruimt hij zijn eigen rommel op! (self-cleaning condenser en vaste afvoer voor condenswater). Wij zijn blij met deze rustige krachtpatser!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk te bedienen
  • slimme programma's
  • zelfreinigend
  • vaste condensafvoer

Minpunten

  • grote afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Klein 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat met duidelijke instelmogelijkheden

Algemene score

8,0
mooi apparaat, zuinig en met veel mogelijkheden.
ik heb er hoge verwachtingen van.
de resultaten tot nog toe waren zeer positief

Pluspunten

  • zuinig
  • goede resultaten

Minpunten

  • handleiding zou uitgebreider kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de droger pas, maar ben zeer tevreden. Het is een stille snelle droger. Waar mijn oude droger ruim 2,5 uur stond te draaien is deze in 1,5 uur klaar (katoenen was). De filters zijn makkelijk schoon te maken en de doorzichtige deur is handig. Het waterreservoir moet al na één keer drogen geleegd worden, dus de slang aansluiten op de afvoer is wel handig.

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid
  • doorzichtige deur
  • kan veel wasgoed tegelijk drogen

Minpunten

  • waterreservoir na 1 x vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 25-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooi,groot en eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima droger die er ook nog top uitziet.
Droog resultaat prima ,alleen zelfreinigende condensor maakt gek geluid maar schijnt normaal te zijn.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • verlichting trommel
  • grote glazen deur

Minpunten

  • Zelfreinigende condensor maakt raar geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Top klasse warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu sinds een week deze warmtepomp droger en dit is echt een genot. Alles maar ook alles kan er in en komt er zonder enig probleem uit. Kleding slijt nauwelijks niet en is goed droog als de machine klaar is. Ook het zelf reinigen van het systeem is een grote uitkomst. Kortom Siemens, jullie hebben het weer gefixed!!!

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Energie zuinig
  • Alle soorten was
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hansties 08-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heldere bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na uitgebreid onderzoek gekozen voor een warmtedroger van bosch, een telefoontje naar Bemmel en kroon maakt duidelijk dat Siemens dezelfde machine maakt, de geld terug actie van Siemens maakt de aankoop voordeliger.
Dus het is Siemens geworden. Goeie specs, netjes geleverd en geplaatst.
Alle vertrouwen.
Ervaring is nog te kort voor onderbouwd oordeel.

Reageer

Janna 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale wasdroger

Algemene score

9,2
Inmiddels hebben we de droger een paar weken in huis. Wat een goede beslissing: handige bediening, veel opties (waarvan ik sommige eigenlijk niet eens nodig vind), belichting in de trommel, stil. En het allerbelangrijkst: de was komt er droog en heerlijk zacht uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivienne 13-05-2016 Product paar weken in bezit

Top droger echt een aanrader!

Algemene score

9,4
Droger nu een paar weken in bezit echt een top droger. Omdat hij zich aanpast aan het gewicht is was vaak eerder klaar dan het programma vermeld. Verder veel keus om was te drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam de Lange 01-05-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden over apparaat

Algemene score

8,6
Makkelijke bediening, grote trommel met licht, makkelijk schoon te maken pluizenfilter. Geeft geen warmte af aan de ruimte, maar hergebruikt deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews