Siemens WT47W560NL - Reviews

Laagste prijzen -3% prijsdaling
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W560NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 10-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Niet blij! Klinkt als een zware koelkast!

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

3,0
De droger staat in een open aanbouw van een open keuken. Als je hem aanzet is het in het begin prima, maar na een paar minuten komt er een geluid bij dat doet denken aan een hele grote zware koelkast. Echt een heel storend geluid! Verder is de was ook niet echt droog :-( ben totaal niet tevreden met deze aankoop... zelfs katoenen boksershorts zijn niet klaar om de kast in te gaan.

Pluspunten

  • ruimte trommel
  • zelfreinigende condensator

Minpunten

  • lawaai (lijkt condensator van een koelkast)
  • was is niet echt droog

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Bosch 13-02-2017

Is er al een monteur geweest? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor het maken van een afspraak via 088 - 424.40.10 (keuze 1).

Reageer

Vivienne 01-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

8,0
echt een top droger. er is een tijdsindicatie maar als er minder in de droger gaat dan past de tijd zich aan. kleding is echt droog als het uit de droger komt,
ik raad deze droger echt aan.

Pluspunten

  • tijds indicatie
  • goed droog

Minpunten

  • warm in droger ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Goed resultaat na de eerste 2 droogbeurten. Ideaal dat deze droger aan te sluiten is op de vaste afvoer. Dus niet meer het reservoir hoeven legen. De wereld weer iets simpeler gemaakt, top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mientje Scholten Spee 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

10,0
Mijn condensdroger was kapot dan maar een nieuwe.
Maar wat moeilijk om er een te kopen.
Wij waren bij BCC Arnhemzuid ,de verkoper ..... gaf ons super advies.
Dus werdt het deze Siemensdroger inmiddel al heel wat gedroogt ook een groot dekbed zat in elkaar gerolt .
Dach o neehe want dan is die niet helemaaldroog .
En tot mij groote blijschap hele maal droog.
Dus eeb super goede droger en nog zuinig ook. Reinigd zich zelf dus super machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sab 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Deze droger is sneller dan mijn vorige warmtepompdroger. Het droogresultaat is goed. Goede filters. Blij mee.

Pluspunten

  • Werkt goed en snel

Minpunten

  • Is niet heel stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sylvia Versteeg 28-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk display. Grote trommel. Droogt goed.

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Op advies verkoper deze droger gekocht. Belangrijk was dat droger niet teveel warmte afgeeft en dat is gelukt. Droogt goed. Door € 50,00 cashback betaal ik onder de € 600,00. Voor mij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Overzichtelijk display en door duidelijke handleiding gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Geeft geen overdadig veel warmte af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lotje 25-06-2018

Geweldig apparaat!

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat sinds 10 dagen in gebruik, maar ik weet nu al dat ik nooit meer anders wil. Mijn vorige droger was een condensdroger van Siemens, maar deze gaf toch wel veel warmte af. Ik heb nog niet alle programmas geprobeerd, maar tot nu toe ben ik happy. Ik heb een paar maal strijkdroog uitgeprobeerd, nog even de was uithangen en daarna de t-shirts zonder te strijken in de kast, de overhemden strijk ik nog wel, dit gaat gemakkelijk. Je hebt ook een programma overhemden. Dit werkt ook prima, nog even aan de lijn en dan strijken of direct strijken en dan nog even ophangen. Het apparaat geeft veel minder warmte af dan mijn vorige apparaat en wat ik ook fijn vind: het apparaat past de tijd aan, aan het gewicht van het wasgoed.
Zeer tevreden klant!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Roy88 26-03-2018

Erg fijne warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

10,0
Heb hem nu bijna 2 maand, en bevalt geweldig! Zelfs met een volle trommel, is de was met een uur klaar en kurkdroog! Het koude opfrissingsprogramma is absoluut geweldig! Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M. S. 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

8,0
Een fijn werkende droger! De stappen zijn makkelijk, veel verschillende functies. Weinig geluid, geeft geen warmte af aan de omgeving en de was komt er zacht, droog en zonder krimp uit. Uitstraling van het apparaat is erg modern, dus niet heel vervelend om in je huis te hebben staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J v Teijlingen 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

4,0
De droger doet het goed . Maar het is heel moeilijk om de 50 € terug te krijgen. De mannen die het apparaat kwamen brengen , vonden het niet nodig dat ik een foto nam van het typenummer. Alles staat op het papier wat je nu hebt gekregen!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

p.a.van de vorstenbosch 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

7,0
goed leesbaar en droogt goed en makkelijk te bedienen en ben zeer tevreden ,handleiding is ook goed leesbaar

Pluspunten

  • goed
  • goed
  • goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hubers 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch de Siemens warmtepomp droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
We hebben toch voor de Siemens gekozen ondanks dat de Bosch ook een goede beoordeling had. En dit is in de praktijk ook weer gebleken. De Siemens is stil, goed en duidelijke bediening en veel keuzes qua drogen.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mirckle 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Droogt goed, door de verschillende keuze mogelijkheden ook meerdere droogtijden. Makkelijke en goed leesbare display. Gebruiksvriendelijk apparaat. Goede Koop dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze droger gekocht omdat mij verteld werd dat deze een snellere droogtijd dan het type dat € 100 goedkoper is. Dit zou in plaats van uur verkort worden naar iets meer dan 2 uur. Nou bij gaat het nog sneller. Laatst heb ik 20 witte t-shirts en 4 grote badlakens in de droger gedaan en na 75 minuten was de droger al klaar! Nu moet ik wel zeggen dat ik een wasmachine heb met 1600 toeren centrifuge. Ik ben dus dik tevreden!!!!

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Was is echt kastdroog

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eva 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat om te zien. de bediening spreekt voor zich, heb niet de gebruiksaanwijzing gelezen maar kom heel ver met alle opties.
hij doet zijn werk goed en de herrie valt ook mee. de vorige wasdroger was ook een Siemens en die hebben we na 16 jaar verkocht. die deed het ook nog goed maar vanwege een verhuizing dachten we laten we een nieuwe kopen.

Pluspunten

  • duidelijk
  • ziet dr mooi uit
  • veel opties

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eug 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

8,0
Droogt goed, geeft weinig vocht af aan de omgeving en verbruikt hopelijk weinig stroom. Dat zal moeten blijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Coby 27-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nooit meer krimp!!

Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

8,0
Deze warmtepompdroger van Siemens heb ik gekocht omdat ik geen krimp meer wilde. Hij werkt perfect zelfs wol kan er in.

Pluspunten

  • geen krimp
  • zeer zuinig

Minpunten

  • iets duurder in aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Schuurbiers 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig programmadisplay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Voor het eerst een warmtepompdroger gekocht, het was moeilijk om een goede keuze te maken aangezien er zoveel verschillende op de markt zijn. Ik ben zeer tevreden met deze droger, die ik gekocht heb na goed advies. De programma's die met deze droger mogelijk zijn passen precies bij mijn levensstijl. De droger is energie zuinig, en de was is echt kast droog. Droger is aan te sluiten op vaste afvoer. Geen condens in de badkamer.

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • past veel was in
  • kast droog
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

9,0
Gehoord van kennis dat het een goede machine is. Heb hem nu twee weken in gebruik en ben zeer tevreden. Geen condens in de badkamer en hij droogt alles perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renée 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen:)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W560NL

Algemene score

8,0
De droger doet wat hij moet doen. Geeft aan hoelang hij er max over zou moeten doen en past de duur aan naar mate hij bezig is. Super fijn.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Erg stil
  • Duidelijke programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews