LG RC7055AP1Z - Reviews

8,8 Lees 62 reviews
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Energiekosten per jaar
0 euro
Energieverbruik katoen kastdroog
1,70 kWh
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martingorter 20-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wij hebben deze droger pas enkele dagen in bezit maar zijn er al ontzettend blij mee; wat een verschil met onze oude droger! Dit hadden we veel eerder moeten doen! En niet alleen vanwege de energiebesparing; Het apparaat heeft veel programma's maar is heel gebruiksvriendelijk. Maar het belangrijkste; maakt goed droog en is geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Familie de Gent 09-03-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Wij kozen deze droogkast omwille van haar energiezuinigheid. Ze werkt met een voeler die aangeeft wanneer alle wasgoed droog is. Dit werkt niet altijd 100 %. Verfrommelde kousen komen er soms nog wel eens lichtjes vochtig uit. Over 't algemeen zijn wij echter heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Fam. Middendorp 07-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Sinds een paar dagen in ons bezit. Mooie droger, zowel qua vormgeving als qua prestaties. Geluidsarm, zeker in tegenstelling tot onze oude droger!
Veel verschillende programma's, zelfs om schoenen te drogen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René Kingma 06-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Supermooie machine, helemaal van deze tijd. We hebben nog niet veel ervaring met het droogresultaat, maar de eerste resultaten zijn veelbelovend! De mogelijkheden zijn onbeperkt en de energiebesparing vergeleken met onze 11 jaar oude Bauknecht gaat ons een paarhonderd euro's per jaar opleveren. Dus ook het aankoopbedrag is zo terugverdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kozy23 04-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We are very happy with our LG dryer. It has many useful settings and does not shrink our clothes. We are a family of 4 and make lots of use of dryer and it is up to the task.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Grietepiet 03-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Mooi en fijn apparaat. In het begin wat zoeken naar welk programma een goed droogresultaat oplevert. Door de vele mogelijkheden kan de gewenste droogte worden gekozen (extra kastdroog tot strijkdroog).
Gemakkelijk in gebruik. Symbolen spreken voor zich. Over duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, gezien pas een maand in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
evelien van der hoeven 25-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Alhoewel we de droger pas een keer hebben gebruikt was het resultaat volledig naar tevredenheid.
Het apparaat heeft een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en voor eventuele vragen heeft de gebruiksaanwijzing tot nu toe snel uitkomst geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
sl1975 23-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Eerste indruk; mooie vormgeving, stil in gebruik, duidelijke programma's, was is droog, lekker zuinig als je vaak droger gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
LG Gebruiker 2222 22-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie machine om te zien! Het oog wil ook wat.

Een vaste aansluiting voor het afvoer water is een goed geheel.
Hij is zeer gebruik vriendelijk en vergeleken met onze vorige afvoer drogen zeker energie besparend.

Het is proberen welk programma je graag gebruikt maar de voorgeschreven programma's werken bij ons goed. Ik zal deze zeker aan raden wij hebben deze nu twee weken in gebruik en bevalt goed ook voor wat betreft de tijd dat de droger aan tijdduur nodig heeft is voor ons acceptabel. Bovendien is hij zuinig in energieverbruik.
Bovendien is hij geluidsarm, voor wat betreft de duurzaamheid moeten wij het afwachten, maar tot nu toe een goed apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
meulenhof 21-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Machine ziet er degelijk uit. Voldoende mogelijkheden wat betreft programma's. Erg zuinig en stil.
Kortom: een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Claudia S 21-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie machine. Het gebruiksgemak is ook erg groot. Omdat het zo'n grote trommel is, kun je veel was drogen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Alegria 2014 18-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Eerste ervaringen positief. Goed droogresultaat. Gemakkelijke bediening. Veel opties.
Maakt betrekkelijk weinig lawaai. Ziet er aantrekkelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
lom0r 18-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zuinige goede droger die makkelijk en duidelijk instelbaar is. Qua vormgeving niet de mooiste naar mijn mening maar dat komt omdat ik liever een doorzichtige deur erop had gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
isanoah 17-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze wasdroger,droog goed.
Duurzaamheid kan ik nog niks over zeggen.
Cash back is een beetje een lastig verhaal,lijkt makkelijker dan het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
isanoah 17-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze wasdroger.
Ziet er degelijk uit en droogt goed.Super!
Nu zeker aantrekkelijk met de kortingsactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arnold1707 13-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Nog maar een paar keer gebruikt maar voldoet goed.
Keuze gemaakt vanwege het lage onderhoud, type programmas (snel of eco)
Moet nog wel wat wennen aan de jingles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Motor1100 12-02-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De droger is nu een maand in ons bezit en bevalt zeer goed, het droog resultaat is voldoende voor sommige soorten kleding is het nodig om een aanpassing te doen op het standaard programma.
Een vaste aansluiting voor het afvoer water is een goed geheel.
Hij is zeer gebruik vriendelijk en vergeleken met onze vorige afvoer drogen zeker energie besparend.
Hij is zeker een aanbeveling waardig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cindy'tje1981 03-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goed toestel, ik heb er zeker niks op aan te merken tot nog toe.
leuk design en een groot gemak omwille van het droogrek voor schoenen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wido van Peursen 03-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een groot gezin betekent: veel wasbeurten. Een eenvoudige rekensom leert dat deze mooi vormgegeven A++ waterpompdroger een enorme bezuiniging gaat opleveren. En in vergelijking met andere drogers was deze zeker niet duur. En ook al staat de droger niet in de huiskamer, een mooie vormgeving is toch heel prettig, en ook wat dat betreft scoort deze droger hoog. En hij is gewoon heel gemakkelijk in gebruik. De uitdrukking "een kind kan de was doen" is hier letterlijk van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dufalax 03-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooi modern toestel. In het begin wel wat overweldigend ivm verschillende programma's. Eenmaal gekend valt dit best wel mee. Ben toch nog altijd op zoek naar het juiste programma voor het gewenste droog-resultaat. mooi is wel het rekje om schoenen te drogen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews