Siemens iQ500 GS58NAW45 - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Siemens iQ500 GS58NAW45
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS58NAW45 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bea 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Een super grote vrieskast als je hem ziet staan, maar wat een gemak.
Trek je de deur open heb je gelijk een duidelijk overzicht wat er zich in de laden bevindt. Er is ook een lichtje aanwezig dus ook in het donker kan je je ijsjes vinden zonder problemen. De laden zijn ook nog vrij diep dus er kan veel in. Ook de big box is een gemak voor met name brood en gebak.
Het was wel even een probleem om hem door de deur te krijgen ( met de verpakking) . Bekijk dus goed de afmetingen, want hij is breder dan een standaard vrieskast.
Ben er echt blij mee.

Pluspunten

  • duidelijk overzicht
  • grote en diepe laden
  • verlichting

Minpunten

  • groot en breed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verbruik

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
De Prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. De Inhoud apparaat is ruim voldoende. Het energieverbruik is heel laag vergeleken met de vorige vriezer, deze was 13 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie Ros 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
mooie grote vriezer met veel ruimte gemak energie zuinig en automatisch ontdooien kan de producten goed selecteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Lamers 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opbergruimte, snel op temperatuur, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik een diepvrieskast heb gekocht, voorheen alleen diepvrieskisten gehad. Genoeg berg ruimte, overzichtelijk, Apparaat was snel op temperatuur na levering en was verrassend stil. Temperatuur makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote no-frost vriezer maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
ik heb deze grote vrieskast gekocht omdat deze zuinig met energie is en weinig geluid maakt en voldoet zeker aan de verwachting. Daarnaast heeft deze vrieskast een praktische indeling en is het een degelijk apparaat.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • energiezuinig
  • praktische indeling
  • degelijk apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Brouwer 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast (laden) groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Deze grote vrieskast (1,90m hoog) met laden interieur is opnieuw een prima product van Siemens. De draai richting van de deur was eenvoudig te wijzigen van rechts naar links, de interieur verlichting is handig, evenals de ijsblokjes maker, en de compressor is vrijwel geluidloos.
Kortom; een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lydia 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROTE VRIEZER erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de vriezer, groot en praktisch . Snelle en correcte levering. Pracht product voor het inviezen van groente en dergelijke.

Pluspunten

  • groot
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Grootveld 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste kast met mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Wat een mooie diepvrieskast, een robuuste uitstraling en een hoop ruimte! Door de prettige indeling zie ik nu in èèn oogopslag wat waar ligt, dus altijd netjes opgeruimd. Nu het erg warm weer is is de ijsmaker ook meer dan welkom. Overige pluspunten vind ik de No Frost en de verlichting. Conclusie: beslist waar voor je geld, een aanwinst in ons huishouden en een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • prettige indeling
  • no frost
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dory plus gezin 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer, handig verlicht, nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Ik wilde een ruime vriezer welke energie-zuinig werkt. Dat is gelukt met deze aankoop. In de praktijk een zeer fijne, handige indeling met laden welke in hoogte variëren. Zeer makkelijk is de verlichting in de vriezer zelf. En wat een verademing dat er nooit geen rijpvorming meer zal zijn en ik deze vriezer nooit meer hoef te ontdooien. Een geweldige aankoop

Pluspunten

  • ruime lades
  • verlichting
  • geen rijpvorming
  • hoeft niet ontdooid te worden
  • energie-zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wt 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

8,0
Grote vrieskast met veel vakken en die apart in te stellen zijn. Fijn is dat de voorzijde vakken doorzichtig is.
Service is prima, beschadiging werd binnen paar dagen opgelost en kwamen zelfs op zaterdag.

Pluspunten

  • aantal vakken
  • ijs maker

Minpunten

  • kleppen zijn kwetsbaar breken snel
  • bovenste vak incourant te laag
  • handvat zit erg laag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marleen 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Een grote A+++ vriezer hadden wij (gezin 5 personen) nodig. In deze vriezer past veel en houden we overzicht door de lade indeling. De vriezer is echt goed ruim en is van hoge kwaliteit qua afwerking.

Pluspunten

  • Groot
  • Energiezuinig
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Kan ik niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjanneke 21-05-2019

Super Vriezer!

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Twee weken geleden heb ik deze vriezer gekocht. Ik heb alle mogelijke vrieskasten onderzocht, maar deze vriezer bleef mijn voorkeur houden vanwege de 3 sterren (zuinig) en de bijzonder grote inhoud. Maar ook een combinatie van lades en kleppen maakt deze vriezer zo goed. Één zeer grote lade is fijn voor grote dozen of een zelfgemaakte taart bijvoorbeeld. Mooi uiterlijk ook, strakke look. Kortom, een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M Broer 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Apparaat is geruisloos en is praktisch ingedeeld. Het extra snufje voor de ijsblokjes kan je verwijderen om meer ruimte te maken.
Duidelijke gebruiksaanwijzing.
Nadeel:
De deur zuigt zich wat vast waardoor de kast af en toe van de kant afgetrokken wordt als deze niet volledig gevuld is.

Pluspunten

  • Ruim
  • Geruisloos
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Ijsblokjes maker
  • Snelvriesfunctie.

Minpunten

  • risico op verschuiven bij openen deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
super handige en mooie vrieskast met vele laden en manden. ook met handige ijsblokjes unit.
Als extra zelfs 2x grote uitneembare vries elementen super handig.
verder is deze geruisloos en super zuinig , niet te vergeten de 360l inhoud..

Pluspunten

  • makkelijk te verzetten en waterpas te zetten
  • super stil
  • groot met praktische indeling

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinald 21-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze vrieskast gekozen omdat deze veel inhoud heeft. De verschillende lades zijn heel prettig en met de goede verlichting alles goed overzichtelijk. we zijn er erg tevreden mee!

Pluspunten

  • erg ruim
  • veel lades
  • goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze kast staat als een huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege No Frost en laag energieverbruiken omdat ik erg tevreden ben over andere Siemens producten.
De bezorging was uitstekend, en nu ik de vrieskast een aantal dagen in gebruik heb ervaar ik dat hij aan mijn verwachtingen voldoet.
Topproduct

Pluspunten

  • doorzichtige lades=je ziet wat je hebt
  • veel lades waardoor makkelijke indeling
  • zeer eenvoudig bedienbare ijsblokjesmaker
  • big box geeft groot gemak
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • erg kleine ijsblokjes
  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Frielink 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROTE VRIESKAST VEEL RUIMTE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
We hadden een vrieskast van meer dan 25 jaar oud en met het zeer warme weer in augustus 2018 stond deze de hele dag te draaien met veel ijs aanslag binnen in de vrieskast als gevolg , wij zochten derhalve een vrieskast die zuinig omgaat met energie , NO-FROST systeem heeft en ook nog eens veel ruimte heeft , met de SIEMENS GS58NAW45 vonden we de vrieskast die aan deze eisen voldeed , perfekte vrieskast , veel ruimte 360 liter , redelijk stil , kortom perfekte vrieskast

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

caty 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super vrieskast, goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
deze kast gekozen vanwege de energiezuinigheid en alles is overzichtelijk , de ingevroren groenten van de groentetuin in aparte laden zo kun je ook de voorraad goed bijhouden

Pluspunten

  • goede afsluiting van deur
  • bij 1,5 uur stroomuitval bleef temperatuur op peil

Minpunten

  • geen temperatuurweergave aan de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer