Siemens iQ500 GS51NAW45

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
286 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS51NAW45 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-11-2019

Boven verwachting

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

10,0
Dit apparaat maakt geen herrie. Er is een goede verdeling beschikbaar door de verschillende lades. Er zit heel veel ruimte in. In 1 lade kunnen we minimaal 6 hele broden kwijt. Dat is heel fijn als er geen supermarkt in je dorp is. Dan na te gaan dat er 5lades in zitten. Wij komen de winter en zomer wel door. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M. Bego 01-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

8,0
Ideale hoogte vrieskast voor invriezen groenten en fruit uit eigen volkstuin , door genoeg innerlijke ruimten en doorzichtige lades.
Geen ontdooien meer nodig.

Pluspunten

  • Groot inhoud volume
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suburban 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

8,0
Vrieskast werkt prima.
Degelijk gebouwd.
Deze keer een Siemens gekocht omdat de Bosch na 8 jaar al stuk ging.
Over de duurzaamheid kan ik nu dus nog niks zeggen...

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vrieskast, heel rustig, overzichtelijk in te delen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

8,0
Deze vrieskast komt in de plaats van een kist. heeft veel betere mogelijkheden tot plaatsing en vriest zeer snel. Gekozen ook vanwege de energieklasse. A+++. heeft ook nog eens de mogelijkheid om ijsblokjes te maken. Indeling is goed en overzichtelijk.

Pluspunten

  • energiegebruik en rustig
  • indelingsmogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS51NAW45

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Zeer stille vriezer, ruim goede indeling daardoor handig in gebruik. we zijn zeer tevreden met dit product ,zeker een aanrader

Pluspunten

  • zeer stil
  • zuinig
  • ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henja 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en toch veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

10,0
Helemaal blij met mijn nieuwe vrieskast. Doordat mijn man en ik - 75 en 80 jaar- krimpen werd de oude kast te hoog. Maar we hebben wel een moestuin. Dus hebben we veel ruimte nodig. Gelukkig vonden we bij Siemens deze kast. 25 cm lager maar met heel veel ruimte. En heel praktisch ingedeeld met grote en wat minder grote laden. Super indeling. En natuurlijk vriest hij perfect. Ook heel handig zijn de vrieselementen in de deur. Hoef ik nooit meer te zoeken als ik boodschappen ga doen met warm weer. Deze kast is een toppertje.

Pluspunten

  • gevarieerde indeling
  • Niet te groot, toch veel ruimte
  • vrieselementen in de deur

Minpunten

  • Niet aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myma 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

8,0
Goed werkende vriezer. Vriezer was makkelijk plaatsbaar en heeft aan de onderkant (achter) wieltjes. De vriezer maakt nauwelijks geluid en gaat makkelijk open en dicht. De lades zijn overzichtelijk en groot genoeg om een van alles in te vriezen. De ijsblokjesmaker werkt ook naar behoren en is fijn als er visite komt. Met deze vriezer heb je steeds genoeg in huis en etenswaren blijven lang vers.

Pluspunten

  • no frost
  • overzichtelijk
  • maakt weinig geluid
  • vriest snel in
  • zuinig

Minpunten

  • de vriezer is nogal diep

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime en nette vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Onze nieuwe vrieskast staat nu enkele weken en voldoet prima. Ruim en overzichtelijk en goed van kwaliteit en laag energieverbruik. Bestelling en bezorging via Expert Silvius in Sneek verliep ook zoals het hoort, helder duidelijk en op tijd.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk
  • laag energieverbruik
  • kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.R.Weeland 09-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stille vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
was op zoek naar stille zuinige vriezer, en dat heeft deze met ook nog nette uitstraling.
verlichting en no frost systeem is ook ideaal

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • no frost systeem

Minpunten

  • prijs nieet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Mooie kast met veel inhoud en no frost. Nette prijs/kwaliteitsverhouding en goede service door de firma Expert Nico Silvius uit Sneek.

Pluspunten

  • kennis van zaken
  • laag energieverbruik
  • goed overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extra breed en diep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Veel ruimte door extra breedte en diepte. Mooie hoogte. 6 mooie lades waarvan 1 extra hoge lade. Tevens ijsdispenser aanwezig. Uiterlijk stoer. Eerste indruk: volop tevreden!

Pluspunten

  • extra breedte en diepte
  • veel lades, 1 extra hoge lade
  • ijsdispenser
  • mooi stoer uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen2 03-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tardis ?

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Wat is het allerbelangrijkste voor mij aan deze vrieskast ?
- Meer ruimte 2x meer t.o.v. mijn oude vrieskist,
- Groente en fruit uit eigen tuin, ik heb daar nu nog langer plezier van!
- Makkelijk bij de ingevroren spullen kunnen; deur open en meteen overzicht via doorzichtige laden en klep,
- Energy A+++ en kan weer jaren mee (het oudje was ook al weer 20 jaar)!

Wat wel jammer is is een goede specificatie van het product, voordat ik deze had aangeschaft, de binnenmaten worden nergens aangegeven en moeten maar o.b.v. het aantal liters worden geschat.

Dus voor iedereen die geïnteresseerd is de binnenmaten d x b x h: 48 x 44 x 125 cm

Kortom genoeg ruimte aanwezig, maar een Tardis... !?

Pluspunten

  • eenvoudig te gebruiken en overzichtelijk
  • goede temperatuur indicatie en alarmsignalen
  • deur sluit goed af (heeft stevig handvat)

Minpunten

  • Specs. ontbreken van de effectieve binnenmaten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Met oog op energieverbruik en het aantal laden, deze Siemens vrieskast, GS51NAW45, 286 liter en een verbruikt van nog geen halve kiloWatt uur per dag, gekocht. De dikte van de wanden geven aan dat het apparaat ruim voldoende geisoleerd is.

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Grootte

Minpunten

  • Hoeveelheid verpakkingsmateriaal bij aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F Suurmond 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepe lades.

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Ruime vrieskist geruisloos. Diepe lades. Vooral de big box heel handig om te stapelen. Ook fijn de ijsblokjes maker. Prima vrieskist voor een gezin met een paar kinderen

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Diepe lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super groote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
We hebben deze Siemens vrieskast een week in gebruik.
De prijs en kwaliteit gaf de doorslag.
Vlotte levering Bestsellers.eu.
Het is een mooie strakke kast met ruime laden .
Vooral de bic box, daar kan heel veel in.
Het fijne is dat het ijs vrij blijft met het nofrost systeem.
Het ijsblokjes bereider is super handig, nooit meer ijszakjes vullen.

Pluspunten

  • noFrost
  • ijsblokjes bereider
  • grote diepe laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aarts 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer groot volume, zeer energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS51NAW45

Algemene score

9,0
Deze vriezer overtreft onze verwachtingen, hij heeft zeer grote doorzichtige lades - niet alleen de BigBox - waar zelfs 3 broden in kunnen liggen. Fijne ledverlichting en een supergave, zeer praktische ijsblokjesmaker. De kinderen (en wij) vinden het geweldig! Alleen het bakje waarmee je water in de ' ijsblokjesmaker' giet is niet praktisch te gebruiken. Het is super handig op te bergen, maar mist een tuitje om mee te gieten.
We hebben hem ook gekocht vanwege zijn energieprestatie, een van de weinigen met een A+++ rating.

Pluspunten

  • Grote lades
  • Energiezuinig
  • Ijsblokjesmaker
  • Big Box
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Het waterbakje voor ijsblokjes mist een tuitje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer