Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ300 GS29NEW3V

Vergelijkbare producten

Bosch Serie 4 GSN29UW3V

Bosch Serie 4 GSN29UW3V

Siemens iQ300 GS29NVW3P

Siemens iQ300 GS29NVW3P
8,8 (5)

Bosch Serie 4 GSN29VW3P

Bosch Serie 4 GSN29VW3P
Bekijk alle Vriezers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS29NEW3V op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilse 03-02-2020

Prima vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Ruime vriezer met handige indeling. Door de verschillende maten van kratten is deze ideaal in te delen voor alle soorten producten. Stil en energie zuinig. Een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

GRAAD Buchten 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling van de kast.... een juweeltje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
De prijskwaliteit verhouding is prima. Er kan veel etenswaar in worden verstouwd en bijkomend voordeel is dat er een cashback regeling van euro 50 op zit. Hij maakt weinig geluid en is tevens zuiniger dan zijn voorganger: een Liebherr - 235 liter - 6 laden.
Kortom ..... een win-win situatie!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooie uitstraling
  • grote inhoud

Minpunten

  • geen verlichting in de kast

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2019

Super vrieskast met meer dan voldoende ruimte!

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Titel zegt genoeg.m! Zeer blij met onze aankoop! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BBos 19-12-2019

Erg tevreden met deze no frost vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Dit jaar mijn oud vriezer die ik meerdere keren per jaar zelf moetst ontdooien vervangen door een Siemens No Frost vriezer [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

heidi 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Nette vriezer, voldoende ruimte.
nog even wennen als je een vrieskist gewend bent.
Ziet er keurig uit en de lades zijn voldoende ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mavaer 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer tijdens actieperiode gekocht van bedrijf (korting 70 euro) en van Siemens (eveneens korting van 70 euro). Dus 140 euro korting totaal. Prima Prijs. Motivatie om te kopen was de zuinigheid van het apparaat, het No Frost (niet meer zelf ontdooien) en de superhandige indeling van de lades. Bovenin zit een vak met een klepje. Omdat ik zelf niet zo groot ben heb ik hier producten in die ik (minder) gebruik. Klep is wat gevoeliger voor breuk lijkt mij. Voor de rest doorzichtige lades wat een pro is. Verder nog een extra grote hoge lade. Bij ons voor friet en snacks, ideaal. (ook reeds gebruikt voor feestje om drank extra snel te koelen). Handgreep aan buitenkant gemakkelijk te bedienen. Het apparaat is geruisarm. Ik heb hem nog niet zo lang maar zal het zeer zeker aanbevelen. We hebben geboft met de prijs, dus prijs/kwaliteit voor ons natuurlijk helemaal super. Zou hem bij meerprijs echter ook gekocht hebben.

Pluspunten

  • No Frost
  • Energie zuinig
  • Extra hoge lade
  • Geruisarm
  • Handige hendel om te openen

Minpunten

  • bovenste klep voor kleinere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 24-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No frost!, ruime lade's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Super blij met deze vriezer, lades zijn ruim en gemakkelijk, fraai afgewerkt. 2 extra koel elementen in de deur. No frost, ideaal nooit meer ontdooien. Blij dat ik een maat groter kocht, nu ligt alles overzichtelijk. hebben geen witte aanslag meer op ons eten. Bovenste vakje met klep is om snel en goed in te vriezen, ideaal, hierna leg ik de producten weer een lade lager. doe dit overigens pas ls ik weer nieuwe verse producten snel wil invriezen.

Pluspunten

  • NO frost
  • ruime doorzichtige lades
  • 2 extra koelelemanten

Minpunten

  • NIks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELinssen 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Een prima NoFrost vrieskast met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Handige klep in bovengedeelte en een zeer praktische bigbox.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alda 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS29NEW3V Nofrost Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer nu 1week thuis staan, je hoort niks dus dat is al een +punt.
Hij ziet er mooi en strak uit mooie handvat van binnen mooi afgewerkt.
Kan geen - punten vinden

Pluspunten

  • Mooie Kast
  • geluidsarm

Minpunten

  • Nog niks kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooie diepvries 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries GS29NEW3V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
We hebben deze diepvries nu 1 week in gebruik, en hij vriest bij stand 20 rond de 32 graden.
Bevalt goed en was toevallig in de aanbieding, ook mooie deurgreep en sluit goed.
De enige nadeel was dat we 25 euro extra moesten betalen om de deur om te zetten.
verder alles goed en tevreden geleverd.

Pluspunten

  • vriest perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien Vestjens 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskist vervangen door diepvrieskast 200 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Diepvrieskast handiger in gebruik dan diepvrieskist, en een stuk zuiniger in het stoomverbruik dan oude diepvrieskist.

Pluspunten

  • handiger in het gebruik
  • overzichtelijker waar alles inzit
  • Stuk zuiniger in het stoomverbruik
  • Minder geluid dan de oude diepvrieskist

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Vriezer is verrassend ruim, de lades leken in de winkel smal, maar dat valt heel erg mee. De gewone lades zijn hoog genoeg om 2 broden op elkaar in te vriezen, in 1 lade gaan dus 6 broden. Extra pluspunt is de extra grote lade. Prima vriezer, heel stil. Degelijke lades.

Pluspunten

  • ruim
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Vervuurt 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie goedwerkende vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Vrieskast koelt goed en ziet er mooi uit! Kan geen nadelige eigenschappen verzinnen, dus een zeer goede vrieskast voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Wordt goed koud
  • Veel lades
  • Mooie uitstraling
  • Geluidsarm wanneer deze aanslaat
  • BIG BOX is ideaal!

Minpunten

  • Zijn er niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens diepvrieskast, type GS29NEW3V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Ruim 9 jaar geleden bij het plaatsen van een nieuwe keuken alle 6 de inbouwapparaten van Siemens aangeschaft. Tevreden over de kwaliteiten van dit merk ook besloten om de vrijstaande diepvrieskast te vervangen door een Siemens.
Na aflevering vanmorgen, in de loop van de middag de stekker in het stopcontact gestopt en de vriezer aan het werk gezet.
Wat opvalt is zijn strakke design, de ruime ladebakken en de stilte waarmee hij zijn werk doet. Ook heel erg mooi is de wijze waarop met de hendel de deur wordt geopend. Een dergelijk systeem heb ik nog niet eerder gezien.

Pluspunten

  • strak design
  • mooie afgewerkte ladebakken
  • gering geluid
  • bijzondere deuropener

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

siemens vriezer 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed merk, degelijk afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
goed merk voor een eerlijke prijs, hij lijkt kleiner van buiten dan dat die van binnen is. Bedieningsgemak is uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul gehlen 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs / kwalitiet verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
De verkoper heeft ons deskundige uitleg gegeven en we hebben daarna op internet de beoordelingen gelezen voordat we tot aankoop zijn overgegaan.
we zijn zeer tevreden over de vrieskast!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • overzichtelijk door doorzichtige lades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vrieskast 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Prima vrieskast. Goed geholpen door verkoper en prima geïnstalleerd. Hoop dat hij net zo lang als de vorige meegaat.

Pluspunten

  • zuinig
  • 200 liter
  • A++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over onze Siemens vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Prima en degelijke vriezer.
Ziet er prima en mooi uit vanuit de buitenkant en van binnen zeer ruim vooral met de big-box die deze vriezer heeft. Is zeer makkelijk.

Pluspunten

  • makkelijk handvat
  • stil

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nooit meer ontdooien...... 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer ontdooien....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
De vrieskast is een topaankoop. Het heeft een mooi design, een mooi uiterlijk. Het is een superzuinig apparaat. Er zit een ijsklontjeshouder bij en 2 koelelementen. Als de vrieskast te lang openstaat begint hij te piepen. Daarnaast is de montage gratis. We hebben voor dit product gekozen omdat het van Siemens is. (topkwaliteit). Daarnaast een gebruiksvriendelijk apparaat en zeer zuinig. Het product heeft onze verwachtingen overtroffen. Er zit een handig boekje bij (gebruiksaanwijzing) Wat ook opvalt is dat er in het boekje wordt ingegaan op de veiligheidsbepalingen. Ook staan er tips in voor het vermijden van risico's voor kinderen en kwetsbare personen. Daarnaast staat er duidelijk in hoe je kennismaakt met het apparaat, hoe je de temperatuur instelt, alarmfuncties , tips voor het invriezen en ontdooien etc. Ook zijn er bruikbare tips voor het schoonmaken en energie besparen. De prijs-kwaliteitsverhouding is groot. Voor weinig prijs ontvang je veel kwaliteit!!!
En wat wij een groot voordeel vinden...….nooit meer ontdooien!!!

Pluspunten

  • zuinig
  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design
  • nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannymoos 15-07-2019

Makkelijke goede diepvries

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Prima diepvries, veel lades. Ik had graag een extra plankje gehad om spullen op te leggen, dan het kleinste vakje bovenin. Maar prima vriezer, fijne deur en de snelle stand is erg makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews