Siemens iQ300 GS29NEW3V

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
200 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS29NEW3V op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model ,een goede indeling,prima sluiting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Ik heb ditprodukt gekocht om zijn indeling,bijna een geruisloze motor,en een fijne sluiting ,verder een energie zuinig Diepvries met no fost

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Fijn sluiting

Minpunten

  • Had liever de temperatuur zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EJAM 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Efficient in te delen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Ik kocht deze vrieskast om meer vloerruimte over te houden in de garage waar ik eerst een vrieskist had staan. Ik ben erg blij met mijn keuze. De kast is efficiënter in te delen dan de vrieskist. Ik hoef niet zover voorover te bukken en houdt ruimte in mijn garage over. Daarnaast ziet het apparaat (Siemens) er duits-degelijk uit.

Pluspunten

  • efficiente indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henricus Knapen 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een strak vormgegeven vrieskast met grote netto inhoud .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Een praktische vrieskast zoals de vakken zijn ingedeeld .
Dit zorgt voor een maximale nuttige inhoud .
Ook een robuuste uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuinige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Goede Siemens vriezer met veel ruimte en erg zuinig. Ook het deuralarm en temp. alarm zijn wel handig.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zuinig
  • 2 koelelemanten in de deur
  • Kan erg diep vriezen (tot-26)

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
-Mooi modern design, zeer praktisch en de prijs-kwaliteit is prima. Misschien is zelfs een cijfer 10 voor dit apparaat te geven, maar ik heb de vriezer nog maar enkele dagen en dus wil ik daarvoor nog even aan cijfer 9 blijven! Maar ik ben tot nu toe zeer tevreden met deze Siemens vriezer!

Pluspunten

  • mooi design
  • het grote vak/de grote lade is ideaal

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoud en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, uiterst gemakkelijk te bedienen, werkt snel en goed. Prima keuze.

Pluspunten

  • no frost dus nooit meer ontdooien
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kajmanneke 01-08-2020

Geweldige Diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast is echt een verademing.
Wat kan er veel in worden opgeslagen en helemaal in de big box.
Die ie echt fijn om bijvoorbeeld meerdere brooden in op te slaan.
Ook de no frost is erg fijn. Nooit meer ijskoude handen als je iets uit de diepvries wil pakken.
Verder maakt de diepvries niet viel geluid en dat is wel fijn aangezien hij op de eerste verdieping staat. Ook het supervriezen is erg fijn als je levensmiddelen snel wilt invriezen om bv de vitamines te behouden. Ik ben erg blij met de vrieskast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henk60 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte zuinige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Compacte vriezer (180ltr) met een zuinig elektrisch verbruik. Handige deurhendel en een handige "Big box" voor bijv een grote kalkoen in op te bergen..

Pluspunten

  • comp[act, heeft niet veel ruimte nodig
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast GS29NEW3V

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Ruime vriezer met handige indeling. Door de verschillende maten van kratten is deze ideaal in te delen voor alle soorten producten. Stil en energie zuinig. Een aanrader!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stil
  • Nofrost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRAAD Buchten 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling van de kast.... een juweeltje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
De prijskwaliteit verhouding is prima. Er kan veel etenswaar in worden verstouwd en bijkomend voordeel is dat er een cashback regeling van euro 50 op zit. Hij maakt weinig geluid en is tevens zuiniger dan zijn voorganger: een Liebherr - 235 liter - 6 laden.
Kortom ..... een win-win situatie!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooie uitstraling
  • grote inhoud

Minpunten

  • geen verlichting in de kast

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2019

Super vrieskast met meer dan voldoende ruimte!

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Titel zegt genoeg.m! Zeer blij met onze aankoop! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BBos 19-12-2019

Erg tevreden met deze no frost vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Dit jaar mijn oud vriezer die ik meerdere keren per jaar zelf moetst ontdooien vervangen door een Siemens No Frost vriezer [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

heidi 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Nette vriezer, voldoende ruimte.
nog even wennen als je een vrieskist gewend bent.
Ziet er keurig uit en de lades zijn voldoende ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mavaer 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer tijdens actieperiode gekocht van bedrijf (korting 70 euro) en van Siemens (eveneens korting van 70 euro). Dus 140 euro korting totaal. Prima Prijs. Motivatie om te kopen was de zuinigheid van het apparaat, het No Frost (niet meer zelf ontdooien) en de superhandige indeling van de lades. Bovenin zit een vak met een klepje. Omdat ik zelf niet zo groot ben heb ik hier producten in die ik (minder) gebruik. Klep is wat gevoeliger voor breuk lijkt mij. Voor de rest doorzichtige lades wat een pro is. Verder nog een extra grote hoge lade. Bij ons voor friet en snacks, ideaal. (ook reeds gebruikt voor feestje om drank extra snel te koelen). Handgreep aan buitenkant gemakkelijk te bedienen. Het apparaat is geruisarm. Ik heb hem nog niet zo lang maar zal het zeer zeker aanbevelen. We hebben geboft met de prijs, dus prijs/kwaliteit voor ons natuurlijk helemaal super. Zou hem bij meerprijs echter ook gekocht hebben.

Pluspunten

  • No Frost
  • Energie zuinig
  • Extra hoge lade
  • Geruisarm
  • Handige hendel om te openen

Minpunten

  • bovenste klep voor kleinere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 24-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No frost!, ruime lade's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

10,0
Super blij met deze vriezer, lades zijn ruim en gemakkelijk, fraai afgewerkt. 2 extra koel elementen in de deur. No frost, ideaal nooit meer ontdooien. Blij dat ik een maat groter kocht, nu ligt alles overzichtelijk. hebben geen witte aanslag meer op ons eten. Bovenste vakje met klep is om snel en goed in te vriezen, ideaal, hierna leg ik de producten weer een lade lager. doe dit overigens pas ls ik weer nieuwe verse producten snel wil invriezen.

Pluspunten

  • NO frost
  • ruime doorzichtige lades
  • 2 extra koelelemanten

Minpunten

  • NIks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELinssen 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Een prima NoFrost vrieskast met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Handige klep in bovengedeelte en een zeer praktische bigbox.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alda 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS29NEW3V Nofrost Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer nu 1week thuis staan, je hoort niks dus dat is al een +punt.
Hij ziet er mooi en strak uit mooie handvat van binnen mooi afgewerkt.
Kan geen - punten vinden

Pluspunten

  • Mooie Kast
  • geluidsarm

Minpunten

  • Nog niks kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooie diepvries 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries GS29NEW3V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
We hebben deze diepvries nu 1 week in gebruik, en hij vriest bij stand 20 rond de 32 graden.
Bevalt goed en was toevallig in de aanbieding, ook mooie deurgreep en sluit goed.
De enige nadeel was dat we 25 euro extra moesten betalen om de deur om te zetten.
verder alles goed en tevreden geleverd.

Pluspunten

  • vriest perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien Vestjens 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskist vervangen door diepvrieskast 200 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

9,0
Diepvrieskast handiger in gebruik dan diepvrieskist, en een stuk zuiniger in het stoomverbruik dan oude diepvrieskist.

Pluspunten

  • handiger in het gebruik
  • overzichtelijker waar alles inzit
  • Stuk zuiniger in het stoomverbruik
  • Minder geluid dan de oude diepvrieskist

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NEW3V

Algemene score

8,0
Vriezer is verrassend ruim, de lades leken in de winkel smal, maar dat valt heel erg mee. De gewone lades zijn hoog genoeg om 2 broden op elkaar in te vriezen, in 1 lade gaan dus 6 broden. Extra pluspunt is de extra grote lade. Prima vriezer, heel stil. Degelijke lades.

Pluspunten

  • ruim
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews