ETNA VV555WIT

Specificaties
Netto inhoud
85 liter
Energiebesparing
Nee
Type/soort
diepvriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV555WIT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Etna VVV55 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie maat voor klein behuisde

Geschreven voor: ETNA VV555WIT

Algemene score

9,0
Ik wilde een vrieskast in deze maat 4 laden zijn genoeg voor mij , mooie vormgeving past uitstekend bij mijn keuken.
He feit dat je 5 jaar garantie krijgt speelde ook mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-09-2020

Beste ETNA VVV55,

Bedankt voor je review, het is fijn te lezen dat de vriezer de VV555WIT van ETNA aan je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je nog veel vries plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Ellie Vermeer 18-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een koel ding!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV555WIT

Algemene score

10,0
Vriezer is erg stil en koelt goed. Goed verpakt en een nette degelijke afwerking.
Ruime lades.
Wat valt er verder te zeggen over een vriezer ;-)

Pluspunten

  • Stil
  • Fotmaat
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2020

Beste Ellie, dank je voor het schrijven van je review, een 10!! Dat waarderen wij zeer. Veel plezier met je 'koele' aankoop. Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

JSA 16-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV555WIT

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen.
Mooi traditioneel merk met mooi logo.
Veel voor weinig
Makkelijk en zuinig gebruik

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-07-2020

Beste JSA,

Fijn om te lezen dat deze compacte vriezer van ETNA doet wat hij moet doen.
Het wordt gewaardeerd door ons dat je een positieve reactie hebt achtergelaten.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

J.G.H Pinkster 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een vrieskast me veel laden, veel inhoud, energie zuinig A++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV555WIT

Algemene score

9,0
Mooi en compact model met vier laden, maar liefst 85 liter inhoud, Energieklasse A++ en ook nog drie ***, een lage dB namelijk 41dB.
Ben er erg blij mee en raad dit product aan de consument aan.
Bij registratie onder de garantie van ETNA zelf geeft Etna zelfs 5 jaar garantie i.p.v 2 jaar garantie op dit apparaat.

Pluspunten

  • Veel inhoud door vier laden
  • erergie zuinig A++, En ook nog drie ***
  • Lage dB namelijk 41 dB
  • mooie vorm en lekker compact
  • Top product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-06-2020

Beste J.G.H. Pinkster,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen met het plaatsen van deze fantastische review. Ik waardeer uw positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt. Veel plezier met deze tafelmodel vriezer.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Marco 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Witte vriezer Etna

Geschreven voor: ETNA VV555WIT

Algemene score

7,0
Dit product gekocht bij een locale dealer in nijkerk compacte koekast met handige laadjes. ( 4 stuks )
Neemt niet veel ruimte in beslag echter kan je er toch relatief veel in kwijt .
Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-03-2020

Beste Marco,

Wat fijn om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel plezier met de koelkast!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer