Zanussi ZFT610W - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A
Netto inhoud
91 liter
Steraanduiding
****
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johanna13 11-05-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,3
Een mooi vrieskastje die helaas een behoorlijk harde fluittoon geeft. Ik hoor deze bijna voortdurend in het gehele appartement en moet de deur van de ruimte waar die staat daarom echt dicht houden!De fluittoon is bijna continue aanwezig ook al wordt deze (extra) vriezer weinig geopend.
Bij Zanussi krijgt je een standaard antwoord zowel tel. als schriftelijk dat het aan de vloeistof ligt die verplicht is. Een monteur komt alleen tegen betaling van behoorlijke kosten ondanks garantie.
Jammer van Zanussi!!

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Zanussi 15-05-2012

U kunt een diagnosebezoek laten inplannen voor €25. De monteur stelt dan ter plaatse een diagnose.
U kunt dit bezoek laten inplannen via onze Servicedienst 0172 468 172.

Met vriendelijke groet,

Nikki
Electrolux Consumer Care Webteam

Johanna13 30-08-2012

Ik wil geen 25 euro betalen om van de monteur te horen dat het geluid wat zo scherp hoorbaar is een normaal geluid is. Blijkbaar is het niet bij elke vriezertje want iemand anders schrijft praktisch geluidloos! Is die persoon slechthorend of ligt het aan mijn oren/vriezer?

Reageer

EefjevdL 10-05-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Vriezer doet het super, weinig geluid en makkelijk te installeren. De lades zijn vrij groot en je kunt er veel in kwijt. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corda 27-04-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Kan nog niet beoordelen wat de duurzaamheid is omdat de vrieskast nog maar net in mijn bezit is, mijn eerste indruk was goed echter de laden voelen niet echt degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

inwoner nieuwegein 16-01-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
tot nu toe ben ik erg tevreden met de Zanussi vrieskast tafelmodel. Perfecte omvang en makkelijk overal te plaatsen en te installeren. 3 ruime vakken, ook een snelvriesfunctie. Maakt weinig geluid, dus prima aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irmavanrutten 23-12-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
prima vriestkast,vriest snel,maak weinig geluid!
goed product voor die prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

subsonic 07-05-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
goede vrieskast maakt geen lawaai en handige ruime vakken
ben er zeeer content mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer