Liebherr GP 2433 Comfort

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
190 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 2433 Comfort op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjan 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast met lade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
De uitvinding van liebherr is fantastisch
Wij hebben onze vriezer in de garage staan , waar geen verwarming is.
Als het buiten ver onder nul gaat , gaat het in garage en schuur ook vriezen.
Waar dan eigenlijk alle vriezers hun vermogen verliezen . Zal De liebherr vrieskast gewoon blijven functioneren., zelfs tot - 15 graden.
Dus dat was voor ons echt een pluspunt .
Ook zoals de deur perongeluk open blijft staan, dan gaat er een alarm .
Perfecte ladens . En makkelijk uitneembaar . Echt een aanrader .
Wij hebben reeds eerder ook een liebherr gehad, maar na 25 jaar was die aan vervanging toe .

Pluspunten

  • Bij min temperatuur , goed functioneren
  • Alarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooie diepvrieskasten 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige diepvrieskasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
We hadden een kist van 26 jaar oud. Deze kist hebben we nu ingeruild voor 2 prachtige kasten.
Veel ruimte. Een gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Overzichtelijk. Stabiel.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Dekkers 28-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrast door de vele laadruimte en makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
Het voldoet compleet aan de verwachtingen, zelfs meer laadruimte dan ik had verwacht. Super fijn dat hij het ook doet bij koude temperaturen. Service van leverancier was ook heel goed.

Pluspunten

  • Veel laadruimte
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sharon 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

7,0
Als je hem in gebruik neemt vriest hij snel, ik heb deze op advies gekocht daar mijn schuur niet geisoleerd is en deze vrij ver gaat voordat hij het niet meer doet als de temperatuur buiten zakt. Verder genoeg ruimte in de diepvries, diepte van de lades zijn super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met super handige handgreep die helpt om de deur open te duwen. De vriezer is snel te installeren. Het stellen van de vriezer gaat eenvoudig met de bijgeleverde moersleutel. Stekker erin en klaar! Deze vriezer speciaal gekocht om in de (koude) schuur te plaatsen.

Pluspunten

  • Degelijke handgreep
  • Mooi uiterlijk
  • Zowel met als zonder lade te gebruiken
  • Kan in de (koude) schuur geplaatst worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie maat voor 1 persoon. Zeer geschikt voor koude schuur. Nagenoeg geruisloos en verbruikt weinig energie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 28-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima service, omruilen defect vriezer voor een neiuwe

Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

9,0
Ondanks dat de garantie periode verstreken was, met een kleine bijbetaling een nieuwe vriezer geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sab 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezerkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
Super mooie vriezerkast dat past in mijn niet geïsoleerde schuur. Een prima aanvulling als een extra vriezer. De lades zijn groot en diep genoeg

Pluspunten

  • Mooie handige hendel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manus 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vriezer gekocht omdat deze geschikt is om in een onverwarmde schuur te staan….een vriezer met no frost kan dat helaas niet
aangezien wij al een hele grote vriezer hadden ook Liebherr
maar nu te groot geworden is , was ik blij met dit type

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 28-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koude warme uitsraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 2433 Comfort

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een niet te kleine vriezer maar wel zuinig en degelijk. We hebben uiteindelijk deze Liebherr gevonden die geschikt is om in ons tuinhuis te plaatsen, zodat we meer eigenbereid eten kunnen invriezen, omdat we alleen het beste willen. hij is bovendien goed en netjes afgewerkt zuinig in energie met voldoende lades en hele slimme deurgreep, wat de rubbers spaart.

Pluspunten

  • Slimme deurgreep
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer