Siemens GS33NAW30F - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
220 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ADR 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wauw wat een mooie grote en ruime kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote inhoud, mooi design, degelijke schapboxen. Goed en duidelijke met alarm programma gedeelte. Mooie en degelijke hendel. Gewoon een mooie en Nette diepvrieskast. Staat in de bijkeuken en wij vinden hem goed stil. Wij zin blij. Hebben ook naar anderen merken enz. gekeken. Maar dat was niet wat wij zochten. Als je veel opbergruimte, hoog kwaliteit, energiezuinig (wat gewoon bekend is en niet zomaar geschreven),mooi design, NoFrost, Lampje, overzichtelijke display.....Dan was deze het Precies. En daarbij mooi geprijsd voor de portemonnee. Daarbij zijn wij de kwaliteit gewend van Siemens.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Makkelijk door indeling en grote van de vakken
  • Mooi design
  • Geluidstil
  • Goede handgreep

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomdevries 06-12-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
In bezit sinds 1 april 2014 (serieus :) ).

Van een oud tafelmodel vriezer, naar deze grote vriezer. Zeer mooie strakke vriezer.
Bij het opendoen even verbaasd door de smalle lades: het ontdooi systeem neemt ook veel ruimte in. Hier had ik overheen gekeken in de omschrijving.

In gebruik is deze verder ideaal! Veel ruimte voor twee personen, ook al kom je altijd ruimte tekort.
Grote / dubbele lade goed voor 6 broden.

Tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL2908 29-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkt, degelijk product. Zeer ruim van binnen en energiezuinig. Duidelijke handleiding. Kortom, alles wat je van een kwaliteitsproduct mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Touw 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS33NAW30 vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vriezer! De led verlichting in de vriezer is erg fijn en door de "no frost" en de heldere lades zijn je diepvriesproducten goed zichtbaar en makkelijk te vinden. Dit type heeft voldoende ruimte en is makkelijk in te delen door de uitneembare glasplaten. De vriezer ziet er ook nog eens mooi uit, echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stevige lades
  • LED verlichting
  • No frost
  • vrije indeling door uitneembare glasplaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marjo h 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige laden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alle recensies en test gelezen. Hier kwam deze diepvries iedere keer weer goed uit de verf. Na in de winkel te zijn gaan kijken heb ik besloten deze aan te schaffen. Grote diepvries met fijne laden en extra grote box voor taarten etc. Ook fijn de verlichting zodat de producten goed zijn te zien.

Pluspunten

  • veel laden
  • verlichting
  • grote box

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriekast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze vriekast omdat hij veel vriesruimte heeft en toch niet groot toont.
De lades zijn gebruiksvriendelijk.In 1 oogopslag is te zien wat er in welke lade ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansM 28-12-2016

uitstekende vriezer en zeer stil

Algemene score

10,0
2 weken in huis en zeer tevreden mee. Duidelijk lager energie verbruik dan de oude Siemens die maar liefst 25 jaar oud is en het nog steeds goed doet..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer