Liebherr GP 1476

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
104 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1476 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nozy50 22-01-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
Over het algemeen een goed apparaat. Totdat het begon te vriezen. Jarenlang een diepvries gehad die in een onverwarmde berging stond. Nooit problemen.
Bij de aankoop van deze Liebherr geen rekening gehouden met het feit dat de laagste temp max +10 graden mag zijn. Dit is ook niet vermeld bij de aankoop. Nu bij vorst valt hij steeds in storing. Om te zorgen dat hij niet kapot gaat is het nodig dat de kast een plaats in binnenshuis te geven.

Tip voor kieskeurig: Misschien vermelden bij de diepvries specificaties verwarmde/ onverwarmde ruimtes geschikt ja/nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
nozy50 22-01-2016

Sorry: er wordt wel in de specificaties een min/max omgevingstemperatuur weergegeven.(Foutje mijn kant)

Officiële reactie van Liebherr 21-11-2019

Sinds januari 2017 beschikt dit model vrieskast (en veel andere Liebherr modellen) over FrostProtect. Dat betekent dat voor alle modellen die na deze datum verkocht zijn geldt dat ze geschikt zijn voor omgevingstemperaturen vanaf -15°C.

Tot januari 2017 was +10°C de ondergrens waarbij een correcte werking gegarandeerd kon worden.

Reageer

Jacqueline 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tefelvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Mooie diepe laden, snel op -18 graden. Duidelijke instellingen. Stevige handgreep.
Ik ben er echt heel blij mee. Betrouwbaar merk. Ik heb alles van Liebherr.

Pluspunten

  • goede handgreep
  • snel op -18 graden
  • super frost knop
  • Met kinderbeveiliging
  • Stroom alarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer 103 l

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Een goed product, voldoet aan de verwachtingen.
Makkelijk in te stellen
Je kunt er veel in kwijt.
Goede uitleg gehad bij bcc

Pluspunten

  • Ruim
  • En energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Aussems 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening en helder display. Diepe laden.
Mag na transport meteen ingeschakeld worden. Hoeft niet eerst te staan. Dat is Liebherr.

Pluspunten

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Eenvoudige bediening
  • Helder display
  • Alarm
  • Meteen in gebruik nemen, hoeft niet eerst te staan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Brede koelwanden, glasplaten ipv koelroosters

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
4 laden, dikke koelwanden, duidelijke display, glasplaten ipv lastig schoon te maken koel roosters, extra invries functie, display geeft temperatuur aan, waarschuwing als deur open blijft staan etc.

Pluspunten

  • Display
  • Glasplaten ipv roosters
  • Dikke wanden
  • 7 jaar garantie, dus duurzaam

Minpunten

  • Zware vriezer om te verplaatsen
  • Voorpootjes lastig bereikbaar om te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jetje 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr tafelmodel vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
We hebben voor deze vriezer gekozen als opvolger van onze oude Liebherr maar een stuk energie zuiniger met A++, dus ook veel betere up to date isolatie, en blijft bij stroom uitval tot 30 uur koud.
Door de 60cm breedte geeft deze ook nog eens 103ltr volume.
Super blij met deze mooie aankoop met temperatuur display van werelds beste koel en vries merk, geen koffiezet apparaten en tv,s, ed, maar gewoon alleen de beste koelkasten en vriezers.

Pluspunten

  • makkelijk te ontdooien en reinigen
  • degelijk gebouwd.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocio Calizaya Bocanegra 14-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot genoeg en still volle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

8,0
Groot genoeg en still vol
Met deze vries ook mogelijk om laden weghalen en diepe eten zoals taart te invriezen

Pluspunten

  • Makkelijk te schoon maken
  • Laden makkelijk weg te halen

Minpunten

  • Geen licht als kamer donker is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ankie 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Ik heb deze kast gekocht omdat ik mijn oude vrieskist moest vervangen.
Erg mooi design en makkelijk te bedienen. Veel ruimte in de laden. Was snel op temperatuur ondanks de erg warme dag.
Erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n lafleur 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrieskast tafel model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
ik heb het gekocht omdat de oude stuk was, is een mooi model en ook modern ,je hoeft er niks aan tedoen was al in gesteld ,ben er zeer tevreden over ook de diepvries blokken wat erbij zaten toppie ben er zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paco 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede diepvrieskast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
In mijn vroegere loopbaan altijd veel met Liebherr koelkasten en diepvriezersvan doen gehad. Is altijd een betrouwbaar en vertrouwd merk gezien de ervaringen in het verleden. Aanbevelenswaardige producten. Een Koning in koelen en vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 29-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Karakteristieke degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er heel degelijk uit, is eenvoudig in gebruik en eenvoudig te installeren. Door de extra 5 jaar garantie heb je 7 jaar geen kans op grote problemen! Ook is de koelkast zeer stil in gebruik. Een goed product voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren
  • heel stil
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • stelpoten gaan wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barend 13-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Goed product, met ruime inhoud, erg onderhoudsvriendelijk. Makkelijk in te stellen. Zonder veel moeite makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies63 19-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Deze diepvries werkt na behoren echt goed, ben heel tevreden ook over die display
schijnt best veel licht af, is ook wel eens handig.
De laden van de diepvries zijn ook goed, diepe laden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Albert 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan tevreden..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Ben er van overtuigd, dat ik de juiste keuze heb gemaakt: lekker ruim en overzichtelijk, temperatuur instelbaar, energiezuinig (A++).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer