Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC Everio GZ-R415WEU wit

8,5 Lees 22 reviews

Vergelijkbare producten

JVC GZ-R435 camouflage

JVC GZ-R435 camouflage Best Reviewed sep 2017
8,5 (34)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matthijs Jonkers 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Shockproof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had voorheen een camera van Sony waar ik heel tevreden over was. Nadat ik hem liet vallen deed hij het niet meer. JVC heeft de enige camera voor zover ik weet die wel serieus tegen een stootje kan en ook nog eens prima beeld levert!!! Iets waar alle concurrenten jaloers op mogen zijn!!!

Pluspunten

  • Shockproof
  • Goede filmkwaliteit
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ivonne r 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

mooi beeldkwaliteit en makkelijke bediening en klein

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werd tijd om wat leuke momenten in ons leven met de kinderen vast te leggen. Mijn telefoon voldoet niet, dus wilde ik een mooie camera die ook nog tegen een stootje kan. Na wat zoeken op het web en me te hebben laten informeren door diverse mensen, kwam ik op de JVC r415 uit. Super fijn. ligt lekker in de hand, batterij gaat lang mee.
Nu nog op zoek naar de software om het te editten, maar dat lukt vast. Tot nu toe geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • klein
  • batterij doet het lang genoeg
  • makkelijke bediening
  • stuiter- en waterproof

Minpunten

  • nog geen edit software kunnen installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Rooij 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact en erg stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee weken in mijn bezit maar wat een klein robuust apparaatje. Makkelijk tr bedienen en waterdicht!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JP 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt stukken steviger aan dan mijn Panasonic die maar 1,5 jaar oud werd. Soms heeft hij wat moeite met snel scherpstellen maar voor de rest helemaal prima. Echt een mooi ding.

Pluspunten

  • Stevig
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Langzaam met autofocus
  • Software voor download ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Verkuyl 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

dhr Verkuyl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele fijne camera, helder beeld , ligt goed in de hand, erg blij met de aankoop
lange accuduur heel mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Co 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC Quad proof mooi scherpe beelden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een korte zoektocht naar een leuke camera voor onze zoon van 9 leidde ons al snel naar deze JVC camera. Hij wilde graag onder water filmen en kunnen vloggen en dat alles samen voor een leuk prijsje uiteraard. Deze camera is een mooi instapmodel waarmee je dit alles goed kunt!

Pluspunten

  • onderwater tot 5 m1
  • beeldscherm draaien
  • goede zoom

Minpunten

  • jezelf filmen had iets verderaf beeld mogen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Kragten 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een grondig onderzoek met diverse camera's Heb ik besloten te kiezen voor de JVC Everio R GZ 415 We Deze camera heeft als voordeel dat hij tegen een stootje kan en ook stof en waterdicht is Het grote scherm vind ik een groot voordeel en ook het gebruiksgemak Het is misschien even wenne wat betreft het in de handhouden van de camera maar ook dat heb je vlot onde de knie

Pluspunten

  • Schok, water en stof geen probleem
  • Mooi groot scherm

Minpunten

  • In de hand houden even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Houtman 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima prijs-kwaliteit verhouding, is makkelijk in het gebruik, lichtgewicht, lange accuduur en een scherp beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 18-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Kleine handige betrouwbare krachtpatser

Algemene score

8,0
In eerste instantie dacht ik wat een kleine camera, het is daarom wel wennen bij het gebruik maar door het kantelbare duidelijke scherm is het een hele lichte praktische camera. Kwaliteit van de opname is uitstekend. Prima camera voor op vakantie en voor gelegenheden, je neem de camera snel mee en door de lange accuduur is het ook geen probleem als je een keer vergeet op te laden. Leuk is ook de mogelijkheid om onderwater te filmen en op het strand hoef je niet bang te zijn dat door het zand je camera niet meer bruikbaar is. Kortom prijs kwaliteit is prima.

Pluspunten

  • formaat
  • kwaliteit opname
  • kantelbaar lcd
  • accu heeft lange adem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hank 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijne camcorder, werkt goed en vooral erg gebruiksvriendelijk. Het display is handig te bedienen.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

frans 12-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

degelijk toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de camera nu enkele dagen en zijn er tevreden over. Het was alleen nog even zoeken in het menu om de beste beeldkwaliteit te selecteren.
Ik vind het een simpele camera die doet wat er werd beloofd.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • degelijk/robuust
  • start automatisch als je scherm opend

Minpunten

  • losse deksel om lens te beschermen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijke filmcamera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en compacte filmcamera. Ook nog water en zand dicht. Makkelijke bediening en mooi formaat.

Pluspunten

  • waterdicht
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Foto Kuipers 09-03-2017
  • Product paar weken in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hallo, een hele fijne camera .lekker licht in de hand.mooi groot scherm,je kunt alles mooi overzien.ik denk dat ik hier heel veel pleizier aan kan beleven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. v. Tuyl 02-03-2017
  • Product paar weken in bezit

praktisch en handzaam, makkelijk in gebruik, levensduur accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede camera, makkelijk in gebruik, lange levensduur accu, simpel te bedienen, kan ook foto's maken, heb hem nog maar net maar al veel gebruikt. klein formaat dus makkelijk mee te nemen. Geeft een goed beeld en diverse instelmogelijkheden. Makkelijk touchscreen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Long Life Battery

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede camera van het merk JVC. De vorige is defect gegaan (GZ-R15) en de Sales Division heeft mij zeer goed geholpen. Ik ben erg tevreden over de batterij. Ik kijk tijdens het filmen regelmatig beeldmateriaal terug en liep vaak tegen een lege batterij op.
De camera ligt stevig in de hand en het inzoomen gaat razend snel. Ben ook tevreden over het filmen op full HD (1920 x 1080 pixels). Mooie weergave op de huidige Smart TV"s.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Herfst 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Water, Dust, Shock, Freeze, 5H Battery, need is say more?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camera is eenvoudig in gebruik, touchscreen en Quad proof. Perfecte zoom, geluidsopname is uitstekend, wordt zelfs aangegeven in het scherm. Toets geluid is uit te zetten, ook erg fijn.

Pluspunten

  • Design
  • Quad proof
  • Longlife battery
  • Bescherming in elementen

Minpunten

  • Klepje voor kabels en card is niet optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Brak 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gebruikers vriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera een kleine week in huis. Ben zeer verrast over het gemak van bediening. Prima resultaat ook bij heel weinig licht. Scherpte en kleur blijven perfect. Ik heb deze camera gekocht als vervanging van mijn 15 jaar oude JVC camera. Verander nooit van merk als de ervaringen goed zijn.

Pluspunten

  • klein formaat
  • zéér gebruikers vriendelijk
  • mpooi uitvoering,design

Minpunten

  • ik zou het niet weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 26-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Voelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camera kan tegen een stootje. Handig voor op hetstrand want water en stof dicht.

Klein minpuntje is dat er geen aansluiting is voor een koptelefoon. Ook moet je een ouderwetse dop op je lens zetten als je hem niet gebruikt.

Pluspunten

  • waterdicht
  • stof proof

Minpunten

  • externe lens bescherming
  • geen microffon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jongedijk 21-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg goede camera!

Algemene score

8,2
De geluidskwaliteit van de camera kan beter maar is gewoon zoals het geluid op een telefoon. De beeldkwaliteit is erg goed, scherpe en mooie beelden. De camera is erg makkelijk te gebruiken, je klap het schermpje open, drukt de knop om te filmen in en actie! Ook ziet de camera er mooi uit, is ook erg licht in de hand.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hidde 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Aanzetten en opnemen

Algemene score

8,3
Deze fijne camera ligt licht in de hand. Opnemen is heel eenvoudig. Beeldopnames zien en niet schokkerig uit. Alles maakt een vloeiende beweging. Voorwerpen op 1 cm afstand van de lens kan de camera scherp focussen. 40x zoom is ruim voldoende voor als je geen satellieten wilt filmen.
De camera heeft een touch screen. Voor het eerste gebruik kon ik mij weg er niet gemakkelijk in vinden. Dit zou je alleen nodig hebben als je de camera niet op de automatisch stand wilt hebben.

Camera wordt geleverd
met oplader
kabel voor op tv
lensdop
zonder SD-geheugenkaart
zonder tasje

Tot nu toe zijn we erg blij met deze aankoop. Wij gaan hem gebruiken voor vakantie in Florida. Onderwaterfilmen moeten we dan nog gaan beleven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews