Sony HDR-CX330E zwart - Reviews

8,5 Lees 130 reviews
Best Reviewed jul 2014 Sony HDR-CX330E zwart
Best Reviewed juli 2014
Laagste prijzen
Specificaties
Optische zoom
30 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
2,70 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 130 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hildehce 06-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
het is prijs/kwaliteit echt een heel degelijk toestel. het enigste waar ik even aan moest wennen was de 'scroll toets'. daarvoor had ik eentje met touch screen. super makkelijk aan te sluiten op computer en tv.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sapoel 08-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
Fijne compacte videocamera. Werkt prima met Wifi op iPad.

Gewnste verbetering: Ik zou graag de record knop met een afstandsbediening kunnen bedienen. Dit omomdat ik de camera met een soort selfiestick vasthoud. Nu heb ik bij begin en einde van de opname altijd een bewegend beeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
sth1 09-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
De Sony Camcorder is zeer gemakkelijk in gebruik, zonder instructies door te nemen wijst het zichzelf uit. Het geluid is net als het beeld helder en duidelijk. Klein en compact van formaat dus handig mee te nemen. Zeer goed te gebruiken voor wintersportvakantie, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
LvD1969 08-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Een aantal punten die de doorslag gaven:
Zeer compact
Optische beeldstabilisatie
(Micro)SD kaart
Makkelijke bediening
Goede ervaring met Sony Camcorders
Goede prijs kwaliteit verhouding
Wi-Fi

Mooi is dat je m.b.v. Wi-Fi via de mobiele telefoon de camera kan bedienen. Je ziet ook echt wat je filmt. Helaas nog niet ontdekt of je ook via de Wi-Fi de camera kan bedienen bij het afspelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Truyens Jacques 04-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Zeer goed hanteerbaar en handig door zijn klein volume.
Het toestel is gebruiksvriendelijk. Her resultaat bij het filmresultaat mag gezien worden. De beeldkwaliteit is uitstekend ( scherpe beelden enz. ).
Heel goede verhouding prijs-kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
phn 04-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Camera nog niet zo lang in bezit maar tot nu toe bevalt hij goed is makkelijk hanteerbaar en mooie kwaliteit filmpjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jerusaleman 02-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
De bijgeleverde software werkte niet op mijn (wat oudere) computer maar uiteindelijk heb ik toch een manier gevonden om de videos over te zetten in bewerkbare bestanden. Ik vind het niet erg makkelijk in gebruik, moest even wennen aan de "interface". Het geluid is versassend goed voor zo'n kleine recorder en ook het beeld is prima. De recorder is erg klein en dus makkelijk mee te nemen, het past zelfs in mijn jaszak.
De batterij gaat lekker lang mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Dewi97 02-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
De Sony camcorder HDR-CX330 is een uiterst gebruiksvriendelijk. Modern vormgegeven en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jose321 28-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Gebruiksgemak: is echt perfect niet teveel poespas dus makkelijk te bedienen.
Degelijk: doordat hij geen touch screen heeft is het apparaat degelijk en gaat niet snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
charlotte1997 27-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
makkelijk te bedienen en goed scherp beeld. prima camera voor redelijke prijs.
de mogelijheden zijn voldoende voor een beginnend filmer. in het donker midner scherp mar dat wist ik van te voren. vormgeving is gewoon, niet speicaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Geert Schepers 27-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Ik been zeer tevreden over deze aankoop. Gebruiksgemak is top en de prijs/kwaliteit verhouding zeer hoog.
Ideale toestel voor de amateur die snel een filmpje van de kids wil schieten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Ben9876 26-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Prima camera met voldoende mogelijkheden voor een amateur. Beelden zijn van goede kwaliteit.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
HFilip 24-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Voelt 'goedkoop' aan in vergelijking met vorige camera's van Sony die we al gebruikten, maar de prijs/kwaliteitverhouding van deze camera is geweldig. Tijdens het filmen merkte ik wel af en toe focusproblemen maar dit kan met de beperkte belichting te maken hebben. Wifi-mogelijkheden zijn erg praktisch, ik heb bewust gekozen voor de enige camera in de range zonder ingebouwde beamer omdat ik dit overbodig vind op een camera.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
MHOH 23-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima camera in verhouding tot de prijs/kwaliteit. Lekker compact en eenvoudig in gebruik, past zelfs in de binnenzak van de jas.
Buiten bij daglicht maakt hij de mooiste videobeelden. Maar ook maakt de camera in donkere omstandigheden, bij lamplicht, mooie beelden (iets meer ruis).
Wifi functie is ideaal om de beelden over te brengen naar een mediastation/pc.
Kortom zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
C. van Paassen 22-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Fijne camera alleen doordat hij niet zo groot en vrij licht in gewicht is ook wel beetje onstabiel. Maar misschien moet dit ook nog wel wennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Karien* 21-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een superlichte camera die vlotjes in 1 hand past. Ik heb het gekocht om de danswedstrijden van onze dochter te kunnen filmen. Dus, klein om mee te nemen. We kunnen de beelden gemakkelijk overzetten op een databox en op facebook via de ingebouwde USB-kabel. Het is ook eenvoudig aan te sluiten aan een TV.
Het menu van de camera is overzichtelijk en simpel te gebruiken. Geen gedoe met lange gebruikshandleidingen in het boekje. Het is in een vlotte taal geschreven.
Echt een aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
JeenH 19-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Nog niet zo lang in m'n bezit maar al een beetje aan het klooien geweest. Veel mogelijkheden waardoor je de camera/opnames naar eigen smaak kan inrichten. Veel moderne snufjes zoals wifi waardoor je veel kan experimenteren via je gsm of tablet. De eerste ervaringen met het geluid vond ik wat tegenvallen. Een beetje schel. Daar moet ik me nog maar even in verdiepen. Wellicht een kwestie van instelling. Ook viel me op dat de accu/batterij na een aantal weken niet gebruiken bijna leeg was. Er wordt trouwens wel aangeraden om de accu/batterij af te nemen als je de camera een tijdje niet gebruikt. Toch dik tevreden met deze aankoop. Voor dat geld heb je een goede beeldkwaliteit, tal van mogelijkheden en veel gebruiksgemak.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
10juni 19-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heb deze camera gekocht omdat de vorige al gedateerd was.
Deze camera is klein, makkelijk in gebruik en de opties die er op zitten zijn ruim voldoende voor "huis,tuin en keuken" gebruik.
Beeld op schermpje is helder en en scherp, dit is ook het geval als je beelden bekijkt op tv.
Al met al een goede camera voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Meike 10 19-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima camera en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Zeer geschikt voor familieopnamen met handige wifi.
Beeldstabilisatie is zeer goed in vergelijking tot oudere modellen videocamera's. Ook is de camera zeer licht. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
gabber39 19-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Mooie compacte camera , handig in gebruik! Geen overbodige knoppen. Makkelijk af te spelen op computer. Batterij gaat best lang mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews