JVC GZ-VX700SEU zilver

Specificaties
Optische zoom
10 x
Beeldstabilisatie
Ja
Opslagtype
geheugenkaart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-VX700SEU zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris Bartels 25-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Op 05-04-2014 hebben wij een JVC GS-TD1BEU 3D cam gekocht, welke helaas niet in de lijst voorkomt.
Daar wij toch in aanmerking willen komen voor de 2+1 jaar extra garantie, welke dmv een sticker op de verpakking is aangebracht, hierbij onze bevindingen.

De camera ligt perfect in de hand, maakt super 3D beelden, welke wij op onze PC en op onze Panasonic TX-P50VT20E TV zonder problemen kunnen afspelen.
Na meerdere oefeningen en het uitproberen van de cam zijn wij meer dan gelukkig.
3D zoals het hoort te zijn.
Niet alleen de diepte maar ook het 3D effect naar voren komt zo goed over dat je het idee hebt, je staat er midden in.

Al met al een perfecte aanschaffing en hopende dat de cam nog lang zijn diensten gaat bewijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marruk1977 17-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
De ingebouwde microfoon heeft een goed bereik, gesprekken zijn op enkele meters afstand nog helder te verstaan. Het windruisfilter is een handige optie die ik standaard aan heb staan.
Qua beeldkwaliteit is het beeld haarscherp, met een goed contrast en saturatie. Optische zoom van 10x is voor mij voldoende en werkt intuitief en in- en uitzoomen kan naar gelang heel geleidelijk of snel. Optische beeldstabilisatie is ook een optie die ik standaard aan heb staan en werkt naar behoren tijdens zoomacties.
Touchscherm werkt goed met gebruik van de meegeleverde pen. Er zijn voldoende extra mogelijkheden die ik nog niet allemaal uitgetest heb.
Gebruiksduur van de batterij is voor mij voldoende gebleken om gedurende een dag allemaal korte filmpjes te schieten. Voor de zekerheid altijd een extra batterij op zak, maar dat geldt voor alle camera's.
Camera is klein en licht en licht lekker in de hand en is makkelijk op te bergen en mee te nemen.
Ingebouwde lamp is mooie extra optie wat het maken van opnamen in het donker makkelijker maakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A_v_B 09-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Deze camera gekocht als vervanger van een ouder model van JVC. Deze camera krijgt een 6,3 in de test van de consumentenbond maar heeft geen onoverkomelijke negatieve punten. Ik gebruik de camera voor huis-tuin-en-keuken filmpjes en daarvoor is vooral de beeld/geluid kwaliteit belangrijk en hierop scoort deze camera goed.

Jammer dat er geen losse lader bij de camera zit

De eerste filmpjes zijn kwalitatief goed en scherper dan met de oude camera en eenvoudig in gebruik.

kortom blij met de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hazelaar04 28-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Perfecte, kleine handige camera. Ik ben een leek op technisch gebied, maar dit apparaat kan echt iedereen bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

randstaddownunder 24-06-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Degelijk toestel. Perfecte opnames bij weinig licht en geluidskwaliteit is super. Makkelijk in gebruik. Echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Randstaddownunder 12-10-2013

Na drie dagen gebruikt stelt de lens niet meer scherp, kapot. Speciaal gekocht voor een vakantie van een maand dus flink balen. Een dikke onvoldoende voor de kwaliteit!

Reageer

jogabe 11-06-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het is een hele fijne camcorder met heel veel mogelijkheden, maar toch eenvoudig in gebruik. De geluidskwaliteit is erg goed. De beeldkwaliteit ook en ik was vooral benieuwd naar de kwaliteit bij weinig licht. Boven mijn verwachting! Lekker klein, dus je neemt hem snel mee. Heb allen wat moeite om op internet info te zoeken, zouden wat links mee moeten sturen van waar je moet zoeken. . Deze camcorder is een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garc 06-06-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Leuk klein camcorder gezien prijs, kwaliteit heel goed makkelijk in omgang zowel filmen als monteren tot nu toe. Ben tevreden voor waar ik het gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tamara1233 30-06-2013

Hallo

Heb ook deze camera, heb gefilmd en wil nu de film op dvd branden,maar dit lukt steeds niet.
En zou ook willen weten hoe je allemaal die kleine filmpjes als een lange film achter elkaar zou kunnen afspelen ,zonder steeds te stoppen. Misschien heeft u hier een antwoord op.
Gr tamara

Reageer

Cruel Horizon 04-06-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Een prima camcorder, eenvoudig te bedienen. Ondanks de windonderdrukking nog wel veel geruis bij wind maar met een muziekje eronder is dat geen problem natuurlijk. Zoals altijd is de accupack snel leeg en is een tweede accupack noodzakelijk. Een 64 GB SDXC kaartje biedt wel uitkomst om veel te kunnen filmen. Check de filmpjes in HD op You Tube onder Cruel Horizon http://www.youtube.com/user/TheCruelHorizon?feature=watch

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sab2013 02-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik heb de camcorder nog maar net een week, maar ik kan nu al zeggen dat de beeldkwaliteit prima is. Voor de rest heb ik nog niet veel gefilmd om e.a. te kunnen beoordelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snoopy 29-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Beeld- en geluidskwaliteit zijn super, zeker vergeleken met onze camcorder uit 2006 :) Het apparaat zelf ziet er iets te strak uit, maar het gaat om de kwaliteit uiteraard. Minpuntje is dat ik tot nu toe nog niet heb kunnen ontdekken hoe je kunt zien op het display hoelang je nog kunt filmen. Verder echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

PETER1959 14-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Sinds een week in mijn bezit en vindt het nu al een prima aankoop. Lekker handzaam, dus neem je de camera snel mee. Zeer eenvoudige bediening en ook prima beeld bij minder licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa dickydik 14-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb de camera nu 2 dagen dus ik heb hem nog niet uitgebreid kunnen testen. Ik heb er verschillende korte opnames mee gemaakt en deze zijn prima in orde. Ik ben niet iemand die veel met instellingen gaat spelen dus ik heb hem op Intelligent Auto ingesteld. Ik ga binnenkort op een cruise en dan gaat de camera uiteraard mee. Ik verwacht, gezien het gebruiksgemak, dat ik met geweldige beelden terug ga komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linny57 09-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het geluid is zoals bij de meeste mini camcorders belabberd. De beeldkwaliteit en het gebruikersgemak daarentegen is uitstekend en ook de reden van aankoop geweest.

De uitgebreide handleiding die ik van internet heb gehaald geeft veel informatie. Daaruit blijkt dat je het kleine pennetje echt wel nodig hebt om het menu te besturen. Na aantikken even geduld hebben en je menu verschijnt. De opties zijn logisch ingedeeld, en voldoende om aan de slag te kunnen. De beelden zijn haarscherp, en dat voor zo'n klein dingetje. Ook de kleuren komen mooi door, de witbalans is goed, maar je kunt nog veel wijzigen via het menu. De behuizing van de camcorder is stevig t.o.v. duurdere exemplaren heb ik gezien, en dat is een grote plus.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Janison 01-03-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een hele fijne camera met heel veel mogelijkheden, maar toch eenvoudig in gebruik. De meegeleverde software werkt goed en het is ideaal dat je de camera met wifi kunt bedienen en zo zelfs als beeldbabyfoon kunt gebruiken. Op statiefje zetten en klaar! De geluidskwaliteit is erg goed. De beeldkwaliteit ook en ik was vooral benieuwd naar de kwaliteit bij weinig licht. Boven mijn verwachting! De vormgeving vind ik mooi, maar dat is persoonlijk. Lekker klein dus je neemt hem snel mee. Deze camcorder is een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

calipso 29-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
klein maar handig gemakkelijk om mee te nemen en ligt mooi en gemakkelijk in de hand.
ik heb hem nu een week inbezit en makkelijk in gebruik+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dano1990 25-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De camera is lekker klein/compact mooie kwaliteit qua filmen en heeft een diafragma van 1.2 waardoor alles veel helder is en hij heeft wifi ondersteuning en je kan hem op afstand besturen met je smartphone.

Met andere woorden helemaal top!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Knaspes 09-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Dit apparaat nu eenpaar dagen in huis. Via het beeldscherm is het menu zeer overzichtelijk. De afmetingen zin ook van dien aard dat je deze camcorder eenvoudig mee neemt. Zo in een klein tasje aan de broeksriem. Andere apparaten zijn vaak een stuk groter waardoor het meenemen en gauw een 'ballast' gaat vormen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterduizings 31-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie compacte camera. Past zo in je (jas)zak. Ligt ondanks de kleine afmetingen prima in de hand en is goed te bedienen. Goed beeld, ook bij (zeer) weinig licht, dankzij de F1.2 Bright Lens en Super Lolux, tevens prima led verlichting. Verder goede optische beeldstabilisatie en maakt ook nog (via handige knop)mooie foto's. Dus mijn advies is kopen die camera, voor dit geld is het een prijs / kwalitatief goede camera.
Het enige verschil met de duurdere NV GZ-VX715 is dat bij deze uitvoering geen HDMI kabel wordt bijgeleverd, voor de rest is hij identiek. Enige klein minpuntje is dat het beschermende lensklepje niet automatisch sluit als de camera wordt uitgezet. Dit moet je handmatig doen en dus niet vergeten !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Randolph01 14-11-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Een maand in bezit en kan wel zeggen dat hij hele mooie opnames maakt. Het batterijklepje is niet veel en ook het lens kapje laat wat stevigheid te wensen over. Verder heel tevreden, ook bij het filmen binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

EdwinS65 28-10-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik was een beetje scepties omdat ik een aantal testen had gelezen. Daarbij kwam naar voren dat het aanraakgedeelte van het schermpje niet lekker werkte,
Dat bleek eigenlijk niet het geval!
Ik was ook erg blij met de beeld kwaliteit, al is het met lage belichting wat korrelig maar dat is vrij logisch! De verbinding met Wifi is wat lastiger maar daar kom ik ook wel uit!
Gave camerij ben er erg blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews