Heos Amp - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Uitgangsvermogen (per luidspreker)
100 watt
Aantal kanalen
2
Kleuren
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rajaspers 08-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Enkele maanden geleden een complete set van Heos gekocht waaronder deze Amp. Aangesloten op Scandyna pod speakers en Rel subwoofer. Werkt als een zonnetje! Het geluid is fantastisch: helder, goede dynamiek en mooi ruimtelijk. Tevens TV via optische kabel aangesloten wat ook perfect werkt. Moet alleen wel de versterker apart aanzetten om geluid van de TV te horen.
De app werkt makkelijk en overzichtelijk zonder enige hapering. Top product zeker in combinatie met de overige Heos apparaten. Aanrader!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannet 24-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Heos Amp onlangs aangeschaft, werkt perfect heeft mijn oude versterker vervangen, kan nu alle muziek ontvangen op mijn B&W speakers.Ook spotify werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter 27-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super geluid, fijn systeem!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Heos AMP icm 2 Dali Zensor 5 speakers en dat geeft een fantastisch geluid!! Systeem (draadloos streamen van Spotify of HEOS app via de AMP) werkt makkelijk en goed. Bewust gekozen voor deze set, omdat het beter klinkt dan Sonos en makkelijk uit te breiden is met bijvoorbeeld HEOS 1, 3, 5, 7 of de soundbar voor de TV.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Uitbreidings mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 25-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

compact, vervangt mijn vorige versterker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb mijn versterker vervangen door deze amp, gebruik nu mijn bestaande TANNOY muziekboxen in combinatie met een HEOS-5 en HEOS-1 (met batterij). Draadloze muziek moet zeker niet onderdoen, bovendien geweldige bassen. Het laat toe om elk jaar een beetje uit te breiden volgens je budget. Alhoewel ik de installatie niet gemakkelijk vond, ik heb meerdere malen moeten beroep doen op mijn verdeler die me geweldig heeft geholpen. Zou dit niet zomaar online kopen want dan sta je alleen.

Pluspunten

  • compact
  • werkt fantastisch

Minpunten

  • installatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel handig in gebruik, bijv in combinatie met spotify. Makkelijk te bedienen met app voor je telefoon en aan te sluiten op je eigen boxen en je tv. Ik ben er al meer dan 1 jaar heel blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannes Erik 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In straemingtijden zoals tegenwoordig is dit toestel meer dan het overwegen waard.
Heb mijn b&w 620 gewoon mee naar de winkel genomen om te testen.
Daarna aangesloten op sonos.
Resultaat: vollere ,krachtige klank uit een fraai ogend toestel van denon.
Ook de mogelijkheid om uit te breiden met zelfs Bluetooth connectie op ieder apart toestel heeft zijn voordelen wat sonos niet heeft.

Pluspunten

  • Zeer goede laag en hoog in samenwerking met b&w
  • Bedieningsgemak app
  • Zeer gemakkelijk zelf te installeren

Minpunten

  • Kan geen opnoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco G 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige streaming versterker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende streaming versterker met goede geluidskwaliteit. Het echt mooie is dat je functionaliteit van HEOS beschikbaar hebt, terwijl je daar zelf goede luidsprekers bij uit kunt kiezen. Die combinatie is qua geluid echt lekker!

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Ruim vermogen met 2 x 100W
  • HEOS
  • Zelf goede luidsprekers uitkiezen

Minpunten

  • Bediening integreert niet goed met TV apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guidi 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Review HEOS AMP

Algemene score

9,0
Ik heb de HEOS AMP op mijn rotel h12 versterker geschakeld en ben er heel blij mee. Allles werkt naar behoren. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk installatie

Minpunten

  • Nog niet indekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede streamer/versterker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heos AMP is prima versterker bij mijn B&W midi luidsprekers.
Goede integratie met spotify.
Simpel te bedienen.

Pluspunten

  • past bij midi luidspreker
  • automatische software update
  • perfecte streamer

Minpunten

  • geen aan- uit-/reset
  • (un-)mute aan zijkant
  • geen handbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 10-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Deze versterkers aangeschaft als inruil op Sonos.
In combinatie met Boxen van B&W levert de amp een super geluid over de hele lijn. Met name op het laag klinkt het erg goed. Ook het vermogen is een duidelijk verschil met Sonos. Ook merkbaar met iets langere kabels. Van harte aan te bevelen!
De (android) app zelf is kort en krachtig, overzichtelijk en goed te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Erik 09-07-2017

Maurice
Ik overweeg ook draadloos te gaan.
Begonnen bij sonos,de verkoper had nog andere merken.
Denon heos, bluesound zou ook heel goed zijn.
Ik denk dat ik met mijn boxen,b&w 620 (zijn ondertussen wel 25 jaar oud) naar de winkel ga om ze gewoonweg te testen.
Graag mogelijk advies .

Reageer