Rowenta VU 2630

Best Reviewed apr 2020 Rowenta VU 2630
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Model
tafelventilator
Vermogen
40 watt
Kleuren
blauw, grijs, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta VU 2630 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emmy 17-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
Fijne en krachtige ventilator die makkelijk in elkaar te zetten is en van goede kwaliteit. De bladen zijn van hard plastiek en dat samen met een krachtige motor maakt deze ventilator compleet.
De hoogste stand geeft echt veel verkoeling/wind en dat is goed voelbaar. Heerlijk voor straks als we weer zo'n hete zomer krijgen. De silence knop... tja ik vind toch dat je het nog wel hoort, een soort gezoem maar wie zich daar niet aan ergert zal heerlijk slapen.
Ik ben zeer tevreden en beveel hem dan ook zeker aan voor wie een niet al te dure maar wel een echt goede en krachtige ventilator zoekt.

Pluspunten

  • Stevig en goede kwaliteit
  • Krachtige motor
  • Fijne voelbare verkoeling
  • Een aanrader

Minpunten

  • Vind de silence stand niet echt stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mrktp 08-05-2020
  • Product getest

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

9,0
Fantastisch, heerlijk stil is deze ventilator. Er zit een nacht /stille stand op. Ideaal voor de warme nachten. Hij is robuust en een stevige voet. Mooi design. Snoer lengte is prima. Enige nadeel is dat de stille stand achter de turbo knop zit. Ik had hem liever vooraan gezien. Ook propeller kop is beweegbaar. Een must have voor de zomer

Pluspunten

  • Stille knop
  • Turbo
  • Design

Minpunten

  • Stille knop komt na de turbo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 25-06-2020
  • Product gekocht

Fijne ventilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
Bevalt goed, goede kwaliteit volgens mij.

Vooral de silent stand gebruik ik, omdat het geluid dan laag is & toch lekkere verkoeling.

( Goedkoop kunnen kopen via iBood )

Pluspunten

  • Fijne stille (silent night) stand
  • Doorzichtige ventilator bladen

Reageer

Lianne 01-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig, stil en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

9,0
Eenvoudig in elkaar te zetten, zelf zonder handleiding.
Geen poespas. Gewoon 1 draaiknop met 4 standen.
Krachtige stand is ook echt heel krachtig en stille stand echt stil. Kan makkelijk 's nachts aanblijven. Stille stand geeft voldoende wind voor een lekker briesje.
Veel ventilatoren wiebelen als ze op een harde stand staan, deze dus niet.

Ik ben tevreden

Pluspunten

  • Stevig
  • stil
  • degelijk
  • bediendingsgemak

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja De vries 30-04-2020
  • Product getest

Nu al zin in de hete zomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
De tafelventilator zat goed verpakt en was makkelijk ik elkaar te zetten. De knop met 4 standen is prima. 2 normalen standen en de turbo en silence zijn erg prettig.
Het snoer had wat langer mogen zijn.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Degelijk

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gaby 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koele kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

9,0
Deze ventilator heb ik gekocht omdat de beschrijving me opviel. Een stille en koele kracht, dat vind ik van deze ventilator. De nachtstand is ideaal. Een koele slaapkamer en toch rustig kunnen slapen doordat het apparaat erg stil is.
De blauwe bladen vind ik niet passend, maar dat is een detail.

Pluspunten

  • vermogen
  • stil

Minpunten

  • blauwe bladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lauren005 24-04-2020
  • Product getest

Fijne stille ventilator, ideaal voor slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren tijdens hete zomerdagen/nachten een ventilator in de slaapkamer want met die hitte doe ik geen oog dicht. Helaas doe ik met de herrie van de meeste ventilatoren ook geen oog dicht. Deze heeft echter een extra stille stand. Deze is niet geruisloos maar stil genoeg én krachtig genoeg om fijn te kunnen slapen.
Het design is niet zo mijn smaak met de blauwe plastic bladen, maar daar merk ik 's nachts toch niks van.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig

Minpunten

  • design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Suzanne 22-04-2020
  • Product getest

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
Heerlijk ventilator voor de warme dagen. Krachtige met meerdere standen. Vooral erg tevreden over de nacht stand, deze is zeer stil.
Hij is makkelijk in elkaar te zetten en het heeft een mooi design. Enige minpuntje is dat heg snoer aan de korte kant is.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 1980 18-04-2020
  • Product getest

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

10,0
Het is een mooie, fijne, stille en krachtige ventilator. Zelfs de nachtstand is super stil geen gezoem om je oren.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conno van Wijk 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille ventilator voor veel geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta VU 2630

Algemene score

8,0
Mooie ventilator om te zien, maar da's wellicht subjectief. Belangrijkste is of 'ie doet wat 'ie moet doen en dat is verkoelen. Zelfs op de laagste stand (Silent Night) geeft 'ie nog een heerlijk briesje en is vrijwel onhoorbaar. Op standje 1, 2 en Turbo is het geluid al meer te vergelijken met die van goedkopere ventilatoren. Stevige grote voet en de kooi en bladen zijn iets groter dan elcheapo ventilatoren van 30cm. De bediening is aangenaam met een draaiknop.
Kortom, niet goedkoop en eigenlijk alleen de moeite waard als je erg gevoelig bent voor lawaai.

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Stil

Minpunten

  • Duur
  • Alleen stil in laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer