Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Best Reviewed jan 2019 Bosch Serie 6 SMS68MW05E
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
40 dB
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMS68MW05E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vaatwasser, perfecte service, eevoudig te bedienen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur de vaatwasser ontvangen. De oude kapot en de nieuwe is al gekomen. Eenvoudig te bedienen. van onze "oude" Bosch vaatwasser, die ruim 10 jaar is meegegaan, met dagelijks gebruik.
Volwaardige mooie opvolger.
Perfecte service van Coolblue, binnen 10 min geïnstalleerd en nemen alle verpakkingsafval en de voormalige vaatwasser weer mee!

Pluspunten

  • Je hoort bijna niet dat die aan staat
  • Perfect schone vaat
  • Perfecte service bij levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna Geruisloos en goed in te delen, droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Heb altijd Bosch vaatwasser gehad dus opnieuw voor dit merk gekozen. Deze machine heeft verstelbare indeling, handig voor pannen. Zeolith korrels, wat dat ook moge zijn, maar droogresultaat zeer goed. Ik zag op tegen de besteklade want gewend aan een korf. Maar wat een verrassing, bestek makkelijk in- en uit te ruimen en meer ruimte in onderste rek. Erg blij mee, nooit meer anders.
Enige aanmerking is dat met drogen er een wat schroeierige reuk ontstaat. Laat daarom de machine tijd wijd openstaan voor ik servies eruit haal. Misschien nieuwigheid, maar na een maand nog steeds. Kan me niet herinneren dat de vorige machines dit ook hadden.

Pluspunten

  • Stil
  • Droog
  • Makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • Schroeierige lucht met/na drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van een andere Bosch vaatwasser. Deze is wat duurder maar maakt ook beter schoon, zelfs aangekoekte pannen. Alle vaat voelt glad en schoon aan. Plastic wordt niet helemaal droog, maar ook beter dan voorheen. Hij is redelijk stil maar voor ons niet belangrijk omdat we geen open keuken hebben. De tiptoetsen werken met enige druk waardoor onze peuters er niet mee kunnen spelen.

Pluspunten

  • goed schoon
  • stil
  • keuzemogelijkheden programma's

Minpunten

  • inruimen bestek kost meer tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toan 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ALLES MOOI BEHALVE NIET ECHT DROOG VOOR PLASTIC BOORD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
veel ruimte, vriendelijke gebruik, economic, verhouding prijs/kwaliteit, mooie vorm, snelle installatie.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • vriendelijke gebruik

Minpunten

  • niet echt droog voor plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peverhoe 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Vorige was na 20 jaar op, via test Consumentenbond is mijn keuze op deze machine gevallen : sms68mw05r. Uitgeprobeerd, dacht dat hij nieuw uit de doos defekt was maar hij is werkelijk zo stil dat ik hem niet hoorde werken! Wast erg schoon ook - erg zuinig gemeten met een Fibaro stekker : 60% energiegebruik in vergelijking met de vorige machine voor 1 komplete cycle : wassen - drogen. Vaat is werkelijk droog!

Pluspunten

  • Geluid
  • Resultaat
  • Droogte na volledige cycle

Minpunten

  • Deur sluit als je er iets bij wilt zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kees Verhagen 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. dit is onze 3e vaatwasser en deze is fluisterstil en wast de vaat brandschoon. bewust gekozen voor weer een Bosch en goed gekeken naar het energie label. Kijk en de actie van 50 euro retour op deze machine was natuurlijk wel een steuntje in de rug.

Pluspunten

  • ruime vaatwsser
  • besteklade reuze handig
  • enrgie en water zuinig
  • zeer stil, belangrijk, hebben woonkamer/keuken.

Minpunten

  • niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Nog maar net in huis, maar erg tevreden met de eerste resultaten. Ook kunststof bakjes etc erg droog. Maakt weinig geluid en is makkelijk te bedienen. Top product!

Pluspunten

  • Alles goed droog
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Nog even wennen aan de bestek lade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH Silent vaatwasser 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch apparaaat, zijn geld meer dan waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
gekocht voor een pantry in onze back-office. Hij is superstil, snel met wassen en geeft ook nog eens een fantastisch resultaat!

Pluspunten

  • geluidloos
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

10,0
Een heel goede vaatwasser en wij zijn er erg tevreden over, zeker over het geluid, verbruik en heel schoon en droog

Pluspunten

  • werkt goed, doet wat het moet doen
  • mooi uiterlijk en afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella 06-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dit is mijn 2e Bosch vaatwasser,!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit, schone vaat, mooi model, vele extras. Mijn Bosch heeft een dikke tien verdiend. Nooit geen stukken gehad in vele jaren, doet het nog steeds goed, maar ben van inbouw chroom naar vrijstaand en wit gegaan in mijn nieuwe huisje, Toppy, beveel hem iedereen aan!!!!

Pluspunten

  • Zuinig, echt een juweeltje
  • Besteklade, heerlijk
  • Makkelijk
  • Veel programma, s

Minpunten

  • Geen verlicht display, jammer
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemcj 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eén van de best presterende vaatwassers momenteel te koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Zeer stille en zuinige machine, wast en droogt uitstekend, zelfs plastic komt er kurkdroog uit.
Makkelijk in te delen/ruimen en er kan veel in.
Veel extra's, zoals hygiëne plus, intensief reinigen, extra drogen, variospeed en machine reinigen.
De enige minpuntjes zijn: 1) de display achtergrond is niet verlicht en daardoor bij weinig licht slecht leesbaar tijdens de programma instellingen; 2) een ultra kort programma ontbreekt

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • zeer zuinig en stil
  • wasresultaat uitstekend
  • droogresultaat uitstekend
  • er kan veel in

Minpunten

  • display niet verlicht bij programmakeuze
  • een ultrakort programma ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Miedema 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige vaatwasser met slim bestekrek bovenin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Vlot geleverd, mooi afgewerkt en met een op vele manieren in te richten binnenwerk. Zuinig in water- en energieverbruik en met prima droogeigenschappen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Duidelijke programmatoetsen
  • 14 couverts!
  • 14 couverts!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jovanos 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

9,0
Na 10 jaar trouwe dienst van mijn vorige Bosch vaatwasser, besloot ik opnieuw een Bosch te kiezen. Gezien de goede reviews van dit type, koos ik voor deze. Ik heb deze nu een paar dagen in gebruik, en wat mij vooral opvalt is dat je bijna niets hoort. Wel jammer dat het kortste programma 44 min. duurt. Dit wist ik niet bij het maken van mijn keus. Een voorname reden dat ik voor dit type koos is omdat deze de vaat extra droogt, en zelfs plastic. Helaas heb ik dit niet ervaren. (er is een speciale knop voor xtra droog functie) Deze droogt absoluut niet beter dan mijn vorige 10 jaar oude Bosch. Dus de theedoek haal ik er maar weer bij voor het plastic. Het is een prachtige machine, maar doet helaas niet alles het belooft, qua droogte, en helaas is er geen echt kort programma. Maar dat laatste is heel persoonlijk natuurlijk.

Pluspunten

  • mooie en stil
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • droogt plastic niet
  • geen kort programma

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wilis 24-09-2017

Mooie en praktische vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMS68MW05E

Algemene score

10,0
Zeer stille vaatwasser, mooie vormgeving en handige bediening, droogt prima en heeft zuinige programma's, vorige vaatwasser was ook een Bosch maar 17 jaar oud, wat een luxe met dit apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer