Miele G 4203 SC ACTIVE - Reviews

Specificaties
Geluidsniveau
46 dB
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 03-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser G 4203 SC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet het naar alle tevredenheid en is heerlijk stil in de open keuken.
Wegklapbaar borden rekje in onderste la is erg prettig.

Pluspunten

  • wegklapbaar bordenrekje in onderste la
  • lekker rustig
  • uitstelbare starttijd voor nachtstroom voordeel
  • besteklade voor het mooie bestek

Minpunten

  • in automatische stand nog wel opdroogvlekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stille afwasmachine, zuinig in gebruik en enorm veel ruimte, past tevens onder het aanrecht, lijkt gemaakt voor inbouw, je ziet bijna geen verschil, wij zijn er heel blij mee😆

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel ruimte
  • Tijd instellen, snacht spoelen zuiniger

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walid sukkari 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een goed merk en groot en duidelijk en blijft lang goed en bespaart energie was makkelijk om aantesluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Ideale vaatwasser met een groot probleem

Algemene score

6,0
Toen ik deze vaatwasser nog niet eens aangesloten had was ik al onder de indruk van de manieren om de vaat erin te plaatsen. Een bord kan in elke orientatie zowel boven als onder geplaatst worden en het bestekrek is echt ideaal. Als je wat grotere objecten als een pan in de vaatwasser zet kun je border hier makkelijk omheen plaatsen.

Wanneer de machine draait hoor je een zachte bromtoon en af en toe wat wegspoelend water.

Wanneer deze klaar is met zijn programma word je hier niet van op de hoogte gebracht anders dan dat het display op 0:00 staat, wat wel vervelend is want ik ben hard op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat de vaat er ook droog uitkomt. Dat is dus het grote probleem, ik krijg het niet voor elkaar. De rede dat ik een vaatwasser kocht is omdat ik een gigantische hekel heb aan afdrogen. Nu kan ik alsnog alles wat uit de vaatwasser komt handmatig afdrogen.

Pluspunten

  • Indeling is super
  • Heel handig bestekrek
  • Maakt vrijwel geen geluid

Minpunten

  • Vaat is niet droog

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Trudy van langevelde 25-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast prima schoon en de tijd die hij aan heeft kan je op vertrouwen.

Mijn vorige vaatwasser schakelde altijd door, daar kon je dus niet van op aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Önder 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Maakt de was ECHT heel schoon. Nooit gedacht dat afwassen zo leuk zou zijn. De tijdsduur van een afwasbeurt is ook niet zo heel lang.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sibylle 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

doet wat ik verwacht van een vaatwasser

Algemene score

9,0
een Miele apparaat doet wat ik ervan verwacht.
Al was de indeling van mijn vorige vaatwasser fijner.
Deze vorige heeft goede dienst gedaan in de piekjaren van mijn gezin.
Ik hoop dat ik van deze net zo lang en veel plezier beleef.
Ook de wasmachine en droger zijn TOP.
Miele, ik wíl géén andere!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • gewenste resultaten
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wat is dat? 18-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Werking nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb zonder aarzeling gekozen omdat mijn ervaringen met de vorige vaarwasser, mijn wasmachine en droger, tot volle tevredenheid, ook van Miele zijn, Ik blijf altijd voor Miele kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Altena 13-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede vaatwasmachine.

Algemene score

8,0
Wast vaatwer goed schoon. Besteklade ideaal, bestek wordt eveneens goed schoon. Moest even wennen aan lange tijd wasprogramma.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. M. L. Vermeulen Schiedam 11-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Algemene score

7,0
Omdat onze vorige Miele ruim 20 jaar uitstekend werkte, kochten we onlangs weer een Miele. Het merk gaat tenslotte door voor prima kwaliteit. Voor één kenmerk geldt dat bij dit type echter uitdrukkelijk niet: hij droogt veel slechter dan de vorige. In veel te veel gevallen moeten we de artikelen, vooral glazen, nu nog met een doek afdrogen. Zeer irritant!
Maar ja, ruilen voor de oude, waar we zeer tevreden over waren, kan niet meer. En een vaatwasser is geen vloerkleed dat je Miele G 4203 SC Active-vaatwasser omruilt als het niet bevalt ... Jammer!

Minpunten

  • Droogt onvoldoende

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Miele 14-02-2017

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het droogresultaat van uw vaatwasser, graag willen wij daarom met u in contact komen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw adres gegevens in een e-mail te versturen aan webcare@miele.nl, dan nemen wij contact met u op.

Reageer

R. 09-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de keuze gemaakt (weer) voor miele te gaan omtrent de besteklade en eerdere ervaring met mijn vorige vaatwasser. Deze heeft het na 20 jaar begeven door een ongelukje bij het verhuizen.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rhijn 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Jarenlang een Miele vaatwasser gehad zeer tevreden over Miele. Deze vaatwasser mooie prijs, eenvoudige bediening, goed apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • bestek lade boven nog wat vochtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grace Smeets 06-02-2017
  • Product paar weken in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Miele vaatwasser en bevalt prima. Gekozen voor het basis model omdat ik een 3D besteklade niet echt een must vind. Ook nog 50 euro cashback op dit model. Vaatwasser doet wat ie moet doen makkelijk in gebruik vaat word goed schoon kortom het is een Miele.
Wat ik wel jammer vind is dat hij geen soft close heeft, nu gaat de deur wat stugger dicht, hier eigenlijk niet op gelet bij de aanschaf omdat de vorige vaatwassers dit wel hadden ben ik ervan uitgegaan dat dit normaal was, maar dat is dus niet zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Denise 06-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine met prettige indeling. Onderste lade veel ruimte zodat ook hoge borden en pannen er goed inpassen. Makkelijk te bedienen en werkt stil

Pluspunten

  • Ruimte indeling
  • Stille werking

Minpunten

  • Droogt minder goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 06-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miele G 4203 SC Active

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare zuinige vaatwasser. Daarnaast is hij ook nog eens een keer stil
Het betreft een ruime vaatwasser die gemakkelijk te vullen is. Ook de lade boven in voor het bestek is zeer practisch
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • ruim en stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manita 06-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ideaal, zo'n aparte besteklade

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser doet wat hij moet doen. De vaat komt er schoon uit. Ik ben vooral erg blij met de aparte besteklade. Dat scheelt ruimte onderin en het bestek heeft ook meer ruimte.

Pluspunten

  • Aparte besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion Blok 05-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Groot scherm een heerlijke bestekla houd en heerlijk rustig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zitten veel programma' s op en de bestek lade is heerlijk daar door heb je meer ruimten in de machine en het is ook heerlijk dat de middelste la naar beneden en om hoog kan

Pluspunten

  • Heerlijk rustig
  • Er kan veel in in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Kool 05-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, eindelijk een MIELE !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de Miele vaatwasser nu enkele weken in gebruik. Alles loopt soepel en je hoort hem bijna niet. Dus stille moter. Resultaat van afwas, prima. Aparte besteklade wekt makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 03-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer geruisloze praktische indeling. Gewoon een super machine. Ben er super blij mee. Ik heb een whirlpool gehad en nog een ander merk dit is mijn derde maar een super machine. Maakt goed schoon.

Pluspunten

  • De perfecte indeling
  • Je hoort hem bijna niet

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 03-02-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine miele g 4203 sc

Algemene score

9,0
heb voor miele gekozen omdat mijn vorige ook een miele was en die deed het nog na 26 jaar , de reden dat ik een nieuwe heb gehaald is dat ik bezig ben alles te vervangen ivbm energie zuing te verbruiken. deze nieuwe g 4203 sc werkt naar behoren en maakt goed schoon en stil, alles voeld degelijk aan en is van degelijk materiaal gemaakt net als mijn vorige oude miele vandaar hij ook na 26 jaar nog funcioneerde .

Pluspunten

  • goedschoon maken
  • stil
  • degelijke machine
  • energie zuinig
  • fijne indeling van de was rekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews