Siemens SN25M842EU - Reviews

9,2 Lees 6 reviews
Best Reviewed jul 2014 Siemens SN25M842EU
Best Reviewed juli 2014
Specificaties
Energieklasse
A++
Geluidsniveau
46 dB
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zaza970 09-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Mooi apparaat om te zien. Wasresultaat ook goed. Maar de deur ging na anderhalve maand niet dicht. Monteur langsgeweest en 2 dagen later weer hetzelfde probleem. Heel vervelend om dan de volle vaatwasser weer uit te ruimen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
YVD2008 23-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Prachtig apparaat.
Geruisloos en wast mooi schoon,
alleen had ik wat moeite om hem in te stellen maar als je het weet dan geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad Stuy 23-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pas een paar dagen in bezit, vaatwasser doet zijn werk naar verwachting en is daarbij vrijwel geluidloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
drhenk 04-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
we hebben deze vaatwasser paar dagen in huis maar hij doet zijn werk uitstekend
we hebben alle programma's gedaan en alles kwam er schoon uit
en mooie vormgeving en geen vingerafdrukken als me zoontje eraan komt helemaal geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E & J 03-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ziet er heel goed uit, praktisch en werkt prima. Was komt er erg schoon uit en daarboven stil en zuinig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sami69 15-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze vaatwasser een paardagen in bezit en ben er heel erg tevreden over. Ongelofelijk schone vaat, heel makkelijk in gebruik en een prachtige vormgeving!
Ik ben tot nu toe zeer tevreden en ben er van overtuigd dat Siemens alleen maar prachtige producten aflevert, dus wat betreft duurzaamheid zal het ook goed komen!
Met vriendelijke groet,
Sami Akrout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend