Siemens SN25D800EU - Reviews

Best Reviewed nov 2016 Siemens SN25D800EU
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Energieklasse
A+
Geluidsniveau
48 dB
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellie54 05-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Mijn oude Siemens begaf het en ik wist al dat ik weer een Siemens wilde door de trouwe dienst die de vorige geleverd had. Deze nieuwe verbeterde versie is zeer stil, ik hoor hem nauwelijks. Voldoende mogelijkheden bij de programma's, ik heb ze allemaal al een keer uitgeprobeerd en het resultaat is prima. Duidelijke handleiding, ik heb hem zelf geïnstalleerd en dat was ook appeltje eitje. Ik wilde deze keer een rvs look en ik ben zeer tevreden over de "geen vingerafdrukken" stijl. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, daar heb ik hem nog te kort voor in bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomdevries 06-12-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Sinds 30 mei 2013 is deze vaatwasser in ons bezit. Gezocht op verschillende mogelijkheden en kwam toen uit bij deze (financieel aantrekkelijke) vaatwasser.

Vrij stil, keuken / woonkamer zit aaneengesloten en met visite/tv is het niet storend als de vaatwasser aan staat.

Uitstraling: what you see, is what you get. We zochten rvs en deze ziet er goed uit.

Gemakkelijk in bediening en mooi resultaat. Alleen automatische stand in gebruik, geen idee van de andere resultaten. Enkele keer is wat een bord/pan/mes niet geheel schoon, maar dat was al aardig aangekoekt en opgedroogd.

Zeer tevreden! Nu naar een inbouw vaatwasser, Siemens SN65L005EU

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guusje 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, heldere display, makkelijk te gebruiken. Plaats voor 12 couverts, dus meer dan genoeg! Makkelijk aan te sluiten.

Pluspunten

  • tijdsdisplay
  • design
  • laadcapaciteit

Minpunten

  • niet de allerzuinigste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens vaatwasser SN25D800EU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie vervanger van onze almighty AEG van 13 jaar oud. Stuk stiller, droger na einde programma en meer laadcapaciteit!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Droge vaat
  • Zelfs kunststof servies is nagenoeg droog

Minpunten

  • Nog niet kunnen ondervinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A.G 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Hele goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser. Niets op aan te merken. Zelfs op de snelle, koude stand is alles heel goed schoon. Ik kocht hem vanwege de goede prijs en de goede reviews. Ook de eco stand is erg fijn. Je krijgt echt waar voor je geld. Zou het aan iedereen aanraden. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Ziet er fraai uit
  • Eco stand
  • Niet duur
  • Werkt snel

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casey 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaat komt er schoon en redelijk droog uit. De bediening is eenvoudig (niet teveel knoppen), de machine zelf ziet er mooi uit en tijdens het draaien hoor je 'm nauwelijks

Pluspunten

  • stil
  • vaat is schoon

Minpunten

  • vaat is niet superdroog
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bert 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

ziet er netjes uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vandaag binnen gekomen ziet er mooi uit en even proef gedraaid was top ik denk dat ik hier van veel plezier van ga hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens vaatwasser juiste keuze.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling en pas goed bij het geheel van de keuken.(RVS)
Niet te veel knoppen wat het bedienen gemakkelijk maakt.
Goede indeling en alles pas prima.
De vaat komt er zeer schoon uit, drogen kan beter, maar dan moet je een duurder machine kopen.
Geluid machine tijdens draaien is normaal, in ieder geval stiller dan de vorige vaatwasser.
Dus prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Een aanrader dus.

Pluspunten

  • RVS,toch al mooi.
  • Weinig knoppen
  • Vaat is schoon
  • Stil genoeg
  • Niet te duur.

Minpunten

  • Vaat mag droger.
  • geen meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatwasser 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling

Algemene score

10,0
omdat siemens een goed merk is heb ik deze gekocht wast goed is stil in gebruik droogt goed veel programma keuzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SSchaap 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude vaatwasser aan zijn eind was ben ik gaan surfen naar een nieuwe. Mijn onlangs aangeschafte koelkast is aluminiumkleurig en dus wilde ik dat de nieuwe vaatwasser ook die kleur zou hebben. Al gauw kwam ik bij Bosch/Siemens uit. Toen ik mn keus had gemaakt ben ik bij de plaatstelijke Expert gaan kijken en heb de bestelling geplaatst. Het is een mooi apparaat, gemakkelijke bediening en zeer stil. Hoewel ik hem nog maar kort in huis heb ben ik ben wel al heel enthousiast over zijn prestaties.
Kortom, een tevreden klant!

Pluspunten

  • Hele mooie kleur
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige Siemens vaatwasser heeft het helaas na 6 jaar al begeven. Ik wilde dus iig geen nieuwe Siemens. Maar dan ga je kijken en vergelijken en je raadt het al uiteindelijk toch weer voor Siemens gekozen ziet er erg mooi uit rvs zelfde nl als mijn koelkast. En ik moet toegeven perfect wast goed schoon erg stil, dus ik ben super tevreden. Ik hoop wel natuurlijk dat hij langer meegaat dan 6 jaar. Voor de zekerheid maar extra garantie bij afgesloten!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Degelijk
  • Ziet er mooi uit
  • Kan op 1/2 gezet worden
  • Zit sensor in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinda 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser maakt de vaat uitstekend schoon. Ik vind de rekjes indeling erg praktisch er past veel vaat in. Ook de tijdsdisplay is erg handig. Als de vaatwasser klaar is gaat hij vanzelf uit. Hij ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinda 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser maakt de vaat uitstekend schoon. Ik vind de rekjes indeling erg praktisch er past veel vaat in. Ook de tijdsdisplay is erg handig. Als de vaatwasser klaar is gaat hij vanzelf uit. Hij ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

vaatwasser Siemens SN25N880EU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een oer sterke vaatwasser die nog jaren meegaat en als grootste Pluspunt heeft dat er een aparte bestekbak bovenin zit. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 17-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Redelijk oké

Algemene score

7,2
Overwegend goed. Als hij wat voller zit wast hij soms niet alles schoon en ook is er wat aanslag op de glazen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer